Dodaj do ulubionych

Kasety VIDEO poszly :))

07.03.04, 19:49
We wtorek wg pani z poczty powinny dojsc.
Marcin, jestes tu regularnie na forum, napisz prosze jakie wrazenia. Jakosc
jest niestety fatalna, szczegolnie w pierwszych 12 minutach (videoklip Mc
Cartneya stokrotnie kopiowany) pozniej jakosc odbioru idzie lekko w gore.
Obserwuj wątek
    • xmartinusx Re: Kasety VIDEO poszly :)) 07.03.04, 22:26
      OK. Napiszę na pewno. Pozdrówka!
    • xmartinusx Re: Kasety VIDEO poszly :)) 08.03.04, 21:59
      Pani Poczta dostarczyła mi film dzisiaj, tj. poniedziałek. Dzięki. Widziałem
      już parę tego typu filmów, ale.............ten mnie rozwalił i w ogóle brak mi
      słów... Ja, stary koń, który już trochę wie, płakałem jak dzieciak. Cholera,
      nie wstydzę się tego. Zawsze byłem zwolennikiem oglądania takich filmów,
      pokazywania ludziom prawdy. Bo to, co jest tam pokazane jest
      prawdą...niestety... Najbardziej boli mnie bezsilność. Oglądając zagryzałem
      wargi, myśli przechodziły przez głowę jedna za drugą. Sorki za ogólny chaos w
      mojej wypowiedzi... Mimo wszystko jestem zdania, że TAKIE filmy powinny być
      pokazywane ludziom, którzy nie zdają sobie sprawy, jak wygląda przemysł
      mięsny "od kuchni". Czuję, że dzisiaj nic sensownego nie sklecę. Cały czas mam
      w głowie obraz płaczącej krowy, której podrzynano gardło... Zdaję sobie jednak
      sprawę z tego, że jedzący chamburgery nie wiedzą tak naprawdę......... ech.....
      • balbinia Re: Kasety VIDEO poszly :)) 09.03.04, 00:28
        Widze, ze wylapales ten fragment jak jednej ciekly lzy.. Nie wiem do konca, czy
        to jakies reakcje ciala, czy faktyczny placz "z serca". Ale tylko jedna
        plakala..
        A powiedz jak oceniasz klip Mc Cartneya ? Mi sie najbardziej podobal, bo mimo
        drastycznych obrazow bylo w nim cos optymistycznego. No i ta muza "help, I need
        somebody.." czy "Let it be", "All you need is love", fantastyczna :)
        • xmartinusx Re: Kasety VIDEO poszly :)) 09.03.04, 08:50
          Już dzisiaj emocje opadły ( troszkę ) Klip jest dobry i straszny jednocześnie.
          Taka "mała" MŁOTKOTERAPIA. Możemy się cieszyć, że jest taki gość jak Mc
          Cartney. WIem, że powiedział kiedyś fajne zdanie ( zacytuję z pamięci ) "Gdyby
          ściany rzeźni zrobione były ze szkła, ludzi przestaliby jeść mięso..." Muza
          sama w sobie była za ładna do tego klipu :) Ogólnie rzecz biorąc filmy tego
          typu pokazują, jak okrutny może być człowiek, tj. "człowiek..." Nie możemy
          jednak mieć żalu do społeczeństwa, które napędza ten okrutny przemysł. Ludzie w
          większości nie są świadomi lub nie chcą być. Tak zostali(śmy) wychowani i
          kropka. Nie zmieni się ten, kto nie chce. My możemy jednak wpłynąć na nowe,
          przyszłe pokolenia. Dla dobra Wszystkich. Pozdrawiam!

GO VEGAN!
          • Gość: Thunia Re: Kasety VIDEO poszly :)) IP: *.protonet.pl 09.03.04, 20:39
            Ja także dostałam film. Gdy przyszła do mnie paczka ucieszyłam się, że wreszcie
            będę mogła obejrzeć. Niestety byłam lekko zaskoczona bo spodziewałam się innego
            filmu. A konkretnie: musiałaś się pomylić. Film na kasecie nie ma dużego
            związku ze zwierzętami. Nie moge powiedzieć jaki ma tytul ani o czym jest bo
            nie orientuje się co sie w nim dzieje (jest po niemiecku).
            Napisz mi co mam zrobić.
            Odesłać go spowrotem?
            • balbinia Re: Kasety VIDEO poszly :)) 09.03.04, 20:55
              Gość portalu: Thunia napisał(a):

> Ja także dostałam film. Gdy przyszła do mnie paczka ucieszyłam się, że
              wreszcie
              >
              > będę mogła obejrzeć. Niestety byłam lekko zaskoczona bo spodziewałam się
              innego
              >
              > filmu. A konkretnie: musiałaś się pomylić. Film na kasecie nie ma dużego
              > związku ze zwierzętami. Nie moge powiedzieć jaki ma tytul ani o czym jest bo
              > nie orientuje się co sie w nim dzieje (jest po niemiecku).
              > Napisz mi co mam zrobić.
              > Odesłać go spowrotem?

Sprawdzalas cala kasete, przewijalas ? Na dwoch byl wczesniej nagrany jakis
              film. Ja zaraz jeszcze sprawdze, czy przypadkiem nie wyslalam jakiejs innej
              kopii :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka