Gość: P.M. IP: *.proxy.aol.com 03.04.04, 22:03 Ciekawa stronka z dobrymi przepisami: yetta.pcpoint.pl/wege/wege.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbinia Re: Przepisy etc. 04.04.04, 08:46 Strona faktycznie swietna. Pelno w niej pozytywnej energii. Czytajac o autorce i jej wegetarianizmie poczulam cieplo w duszy, a przepisy na wege dania sa naprawde fantastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
irokezik Re: Przepisy etc. 04.04.04, 13:02 balbinia napisała: > Pelno w niej pozytywnej energii. Czytajac o autorce > i jej wegetarianizmie poczulam cieplo w duszy, Ależ Ty jesteś infantylna i egzaltowana. Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: Przepisy etc. 04.04.04, 16:47 Balbinia, Nie sluchaj typow pokroju irokezika. Nie uwazam, zebys byla infaltywna czy egzaltowana, po prostu bije od Ciebie pozytywna energia i zawsze sie zastanwiam skad Ty tyle jej czerpiesz. A Irokezik uasabia najgorsze nasze przywary narodowe, czyli zdołować, osmieszyc, skrytykowac, znalezc same wady i zmieszac z błotem. Gorace pozdrowienia dla Balbinii i innych, KOciamama/ Odpowiedz Link Zgłoś
irokezik Re: Przepisy etc. 04.04.04, 17:42 Ta "pozytywna" energia to głupotka w czystej postaci. A czy Ty zgodnie z nickiem hodujesz może w domu stado kotów, albo dokarmiasz je na podwórkach lub w piwnicach. Jeśli tak pytań więcej nie mam. Typ irokezik-zawsze rzetelny i obiektywny Odpowiedz Link Zgłoś
neeki Re: Przepisy etc. 07.04.04, 17:06 irokezik raczej by kota zjadl niz mu pomogl. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: Przepisy etc. 04.04.04, 08:57 Jeszcze cos, niesamowite.. yetta.pcpoint.pl/onas/pliki/zd1h.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
irokezik Re: Przepisy etc. 04.04.04, 13:04 Nie słyszałaś o tym psie??? Tylko jaki to ma związek z przepisami. Czyżbyś chciała spożyć pieska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.M. Re: Przepisy etc. IP: *.proxy.aol.com 04.04.04, 17:51 No właśnie: podałem link do czegoś co do czego wszyscy mogą się zgodzić. A tu co: psioczenie i psie nagrobki. Typowe. Odpowiedz Link Zgłoś
irokezik Re: Przepisy etc. 04.04.04, 18:14 Nie ja zacząłem pokazywać psie nagrobki. Link wygląda tak: yetta.pcpoint.pl/wege/przepisy.htm A Italian frittata rzeczywiście interesujące, ale to nie danie dla oszołomów, ortodoksów i abstynentów. Obazda-bardzo dobre. Nadziewana papryka O.K. ale wolę klasyczną. Pasta jajeczna-znana. Ryż po hiszpańsku, sałatka fasolowo-pomidorowa (ale z NATURALNYM MAJONEZEM), ziemniaki z ogórkami, też w porzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H.T. Re: Przepisy etc. IP: *.proxy.aol.com 06.04.04, 05:02 OPowtarzasz co już podane. Cały link (HOME) jest w pierwszym poście i można w nim dokonać wyboru również na przepisy, tj. to co tyś "odkrył". Odpowiedz Link Zgłoś