03.12.10, 12:05
Czy ktoś z was tam jadał?Ja czasem chodzę i ogólnie to dobre jedzenie tam podają.Najbardziej smakuje mi zupa z soczewicy,pierożki z cukinią,gulasz meksykański,samosy,gołąbki ,warzywa curry,spaghetti z brokułami,kotlety z soczewicy i pieczarek.
Obserwuj wątek
    • tawananna Re: Greenway 04.12.10, 14:07
      Napisz, które(go) Greenwaye/a masz na myśli, bo różnice, jeśli chodzi o jedzenie, są spore. Byłam w takim, z którego wyszłam zachwycona i w takim, który zupełnie nie przypadł mi do gustu.
      • wildcat_x1 Re: Greenway 04.12.10, 16:37
        Mam na myśli Greenway w Rzeszowie.Tam mieszkam.
    • happy_time Re: Greenway 04.12.10, 23:56
      Jedzenie smaczne, ale jak dla mnie porcje ogromne. Np. dwa kotlety sojowe, wielka porcja kaszy i surówek. To bardzo duża porcja i nigdy nie jestem w stanie zjeść całej. Mogliby zrobić jakiś podział na mniejsze i większe porcje. Ogólnie jest to bar ze zdrową żywnością, ale chyba takie duże porcje nie są zbyt zdrowe.
      • baba-baba Re: Greenway 05.12.10, 12:41
        Ja chodzę zawsze kiedy jestem na mieście.Lubię nalesniki z mąki pełnoziarnistej ze szpinakiem i fetą,ciasto marchewkowe i bakaliowe,sok życia,pakorę -warz.w cieście,koftę-kuleczki serowe w pomid.sosie.
      • wildcat_x1 Re: Greenway 07.12.10, 10:59
        Ale teraz jest też możliwość wzięcia pół porcji potraw.Nie wiem jak w innych miastach ale w Rzeszowie tak.
    • vacontus brakuje dań wegańskich 09.12.10, 15:55
      W tych barach brakuje dań wegańskich :(
      • tempeh-service Re: brakuje dań wegańskich 10.12.10, 15:18
        to prawda niestety :(
        zawsze wydawało mi się że łatwiej jest nabiału nie oddać niż dodać. łatwiej i pewnie sporo taniej.... ;)
        • drzejms-buond greenway greenwayowi nierówny 15.12.10, 14:51
          Odwiedziłem parę w tym roku, w różnych częściach kraju.
          Pełne nieporozumienie,to te w Toruniu i Kopalinie- mam tu na mysli tak obsługę jak i serwowane dania.
          Natomiast te warszawskie trzymają się nieźle. najlepszy chyba ten przy Szpitalnej, chociaz
          wieczny tłok.
          W Bielsku-Białej też przyzwoicie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka