18.05.04, 18:57
ktos ma jakies doswiadczenia / przemyslenia??? nie chce sie pytac na ziolach, bo tam
szaleja tacy, co handluja mieszankami ziolowymi i takimi tam :-/// bede wdzieczny za info
Obserwuj wątek
    • Gość: are Re: herbalife IP: *.clubnet.pl 18.05.04, 19:26
      ale co chcesz osiagnac?? ja tem nie polecam herbalife. nigdy nie wiadomo, ile
      tam rzeczywiscie jest ziol a ile trawy i chemii. ja pije zielona herbate.

jak chcesz sie uspojoic to zen-szen, melisa. rozgrzac: zen-szen. miec lepsza
      pamiec: szalwia. itd. ale niestety nie wiadomo nigdy co sie kupuje. jak chcesz
      poprobowac ziol, to polecam Ci zrywac pokrzywe i mniszka lekarskiego (mlecza)
      i to dodawac do salatek.
      • narysuj.mi.baranka Jesli chcesz sie odchudzic i namineralizowac... 19.05.04, 10:29
        ... pij po prostu zielona herbate. Co sie bedziesz uzaleznial od jakiejs sekty.
        • tripper Re: Jesli chcesz sie odchudzic i namineralizowac. 19.05.04, 11:33
          ja chce przytyc!!!!!! a nie sie odchudzac, nie mam z czego ;)

na stronie herbalife jest program - jak przybrac na masie. drogie to, bo kuracja to kilkaset zlotych
          miesiecznie, wiec sie zastanawiam, czy w ogole warto sie w cos takiego ladowac. duze ilosci
          racjonalnego zarcia mi nie pomogly - ciagle 65 i 65 :-/ no i dlatego pomyslalem o herbalife...
          • narysuj.mi.baranka Jak przytyc? 19.05.04, 11:47
            Kilkaset zlotych? Daj sobie spokoj:) Wyczerpujace porady jak przytyc
            znajdziesz na stronach kulturystycznych.

A tak z ciekawosci: co jadles do tej pory?
            A moze masz szybka przemiane materii i zawsze bedziesz chudzielcem?
            Chociaz naprawde nie wierze, ze jadles odpowiednio do przytycia, bo niestety
            tyjemy zawsze glownie wtedy, gdy jemy nieracjonalnie.
            • tripper Re: Jak przytyc? 19.05.04, 13:13
              co jadlem do tej pory? hmmm... generalnie wszystko, wpieprzalem jak odkurzacz i tyle. no a
              potem przeszedlem na 5 przemian i wege. powinienem palenie rzucic, zeby przytyc, ale jakos
              mi nie wychodzi...
              • narysuj.mi.baranka Re: Jak przytyc? 19.05.04, 13:58
                No, jedz pozno kolacje, uzywaj syropek klonowy (ok. 700 kalorii), pij kakao dla
                dzieci z mlekiem skondensowanym slodzonym. Olej z orzechow laskowych jest
                bardzo kaloryczny - 100 ml ma 800 kalorii. Dodawaj go do warzyw. Tostyowe
                pieczywo z maslem orzechowym itp. itd.
                • Gość: sermina Re: Jak przytyc? IP: *.kwadratowa.waw.pl / 213.17.162.* 19.05.04, 20:07
                  pozne kolacje i wysokokaloryczyne potrawy to za malo. czesto sie tak odzywiam i
                  jakos nie przytylam :| to chyba ta szybka przemiana materii...
                  czytalam ze warto tez jesc regularnie, tak z 5 razy dziennie, ale mniejsze
                  ilosci mozna. tego nie probowalam, bo mi nigdy AZ TAK nie zalezalo na
                  przytyciu :) i tak sie podobam, wiec nie jest zle ;)

co do herbalife, okazuje sie, ze pomimo sposobu sprzedazy i wygorowanych moim
                  zdaniem cen, to jednak same preparaty bywaja skuteczne.
                  mi polecila osba ktora uzywa co jakis czas i sobie chwalila. a to osoba dla
                  mnie godna zaufania. wiec sprobowalam i nie zaluje. np. wyleczyla mi sie
                  alergia. nie wiem jak to zadziala na innych, ale na mnie dziala dobrze i szybko.
                  tej serii preparatow na przytycie nie probowalam, jednak przypuszczam ze moga
                  byc skuteczne.
                  no i raczej nie jest to zadna sekta, mnie sie nikt nie narzuca, a kupuje cos
                  dosc nieregularnie, raczej rzadko :) w sumie ceny spore sa :)
                  pozdrawiam :)

ps. jak zdecydujesz sie sprobowac to daj znac czy pomoglo :)
              • Gość: Jędruś Re: Jak przytyc? IP: 128.250.211.* 20.05.04, 01:37
                tripper;
                jaki masz styl życia?
                dużo biegasz czy bardziej siedzący, bardzo ważne,
                tutaj był podobny wątek:
                zobacz wątek na poprzednich stronach:
                jak przytyć?
                Autor: Gość: paulina
                Data: 14.03.2004 11:17

Pozdro.
                Jędruś
                • xmartinusx Re: Jak przytyc? 21.05.04, 08:16
                  Herbalife do produkcji swoich "cudownych preparatów" używa "produktów"
                  odzwierzęcych, min. żelatyny...................... To mi wystarcza aby więcej
                  nie interesować się herbalife hehe :) Pozdro!
                  • Gość: sermina Re: Jak przytyc? IP: *.kwadratowa.waw.pl / 213.17.162.* 21.05.04, 17:03
                    ale nie do wszystkich chyba? w tych co bralam zelatyny itd. nie bylo.
                    uzywasz jedynie produktow firm, ktore w calej swojej dzialalnosci, produkcji,
                    nie uzywaja zadnych produktow odzwierzecych, sa ekologiczne itd.? na polskim
                    rynku to dosc trudna sprawa... :| ja rowniez staram sie wspierac wlasnie takie
                    firmy, ale nie ma ich zbyt wiele dostepnych.
                    • herbahit Re: Jak przytyc? 29.05.04, 16:46
                      tak >> poczytaj www.gladys.studiozdrowia.com W zależności ile to ma być
                      kilogramów i przy jakim schorzeniu. Pijemy koktajl Herbalife po posiłkach jako
                      deser - nadaje się do tego idealnie i jest pyszny.
                      To nie są produkty oparte nawet na białkach zwierzęcych - skoro mnie Wiesz to
                      się na ten temat nie wypowiadaj. Polecam do poczytania efekt przy chorobie
                      Chrona (znasz tę chorobę?) www.gladys.studiozdrowia.com/index.pl?
                      id=12&packet=2
                      w dyskusję się nie wdaję - mogę sporo wyjaśnić, ale osobom otwartym na poprawę
                      swojego zdrowia. Pozdrawiam nezależny dystrybutor Herbalilfe. Jem te produkty
                      od ponad roku i pozbyłem się wrzodów i bóli kręgosłupa, a u dzieci alergii
                      pokarmowej i przewlekłego zapalenia płuc u syna, które trwało 5 miesięcy!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka