tripper 18.05.04, 18:57 ktos ma jakies doswiadczenia / przemyslenia??? nie chce sie pytac na ziolach, bo tam szaleja tacy, co handluja mieszankami ziolowymi i takimi tam :-/// bede wdzieczny za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: are Re: herbalife IP: *.clubnet.pl 18.05.04, 19:26 ale co chcesz osiagnac?? ja tem nie polecam herbalife. nigdy nie wiadomo, ile tam rzeczywiscie jest ziol a ile trawy i chemii. ja pije zielona herbate. jak chcesz sie uspojoic to zen-szen, melisa. rozgrzac: zen-szen. miec lepsza pamiec: szalwia. itd. ale niestety nie wiadomo nigdy co sie kupuje. jak chcesz poprobowac ziol, to polecam Ci zrywac pokrzywe i mniszka lekarskiego (mlecza) i to dodawac do salatek. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Jesli chcesz sie odchudzic i namineralizowac... 19.05.04, 10:29 ... pij po prostu zielona herbate. Co sie bedziesz uzaleznial od jakiejs sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
tripper Re: Jesli chcesz sie odchudzic i namineralizowac. 19.05.04, 11:33 ja chce przytyc!!!!!! a nie sie odchudzac, nie mam z czego ;) na stronie herbalife jest program - jak przybrac na masie. drogie to, bo kuracja to kilkaset zlotych miesiecznie, wiec sie zastanawiam, czy w ogole warto sie w cos takiego ladowac. duze ilosci racjonalnego zarcia mi nie pomogly - ciagle 65 i 65 :-/ no i dlatego pomyslalem o herbalife... Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Jak przytyc? 19.05.04, 11:47 Kilkaset zlotych? Daj sobie spokoj:) Wyczerpujace porady jak przytyc znajdziesz na stronach kulturystycznych. A tak z ciekawosci: co jadles do tej pory? A moze masz szybka przemiane materii i zawsze bedziesz chudzielcem? Chociaz naprawde nie wierze, ze jadles odpowiednio do przytycia, bo niestety tyjemy zawsze glownie wtedy, gdy jemy nieracjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tripper Re: Jak przytyc? 19.05.04, 13:13 co jadlem do tej pory? hmmm... generalnie wszystko, wpieprzalem jak odkurzacz i tyle. no a potem przeszedlem na 5 przemian i wege. powinienem palenie rzucic, zeby przytyc, ale jakos mi nie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Jak przytyc? 19.05.04, 13:58 No, jedz pozno kolacje, uzywaj syropek klonowy (ok. 700 kalorii), pij kakao dla dzieci z mlekiem skondensowanym slodzonym. Olej z orzechow laskowych jest bardzo kaloryczny - 100 ml ma 800 kalorii. Dodawaj go do warzyw. Tostyowe pieczywo z maslem orzechowym itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sermina Re: Jak przytyc? IP: *.kwadratowa.waw.pl / 213.17.162.* 19.05.04, 20:07 pozne kolacje i wysokokaloryczyne potrawy to za malo. czesto sie tak odzywiam i jakos nie przytylam :| to chyba ta szybka przemiana materii... czytalam ze warto tez jesc regularnie, tak z 5 razy dziennie, ale mniejsze ilosci mozna. tego nie probowalam, bo mi nigdy AZ TAK nie zalezalo na przytyciu :) i tak sie podobam, wiec nie jest zle ;) co do herbalife, okazuje sie, ze pomimo sposobu sprzedazy i wygorowanych moim zdaniem cen, to jednak same preparaty bywaja skuteczne. mi polecila osba ktora uzywa co jakis czas i sobie chwalila. a to osoba dla mnie godna zaufania. wiec sprobowalam i nie zaluje. np. wyleczyla mi sie alergia. nie wiem jak to zadziala na innych, ale na mnie dziala dobrze i szybko. tej serii preparatow na przytycie nie probowalam, jednak przypuszczam ze moga byc skuteczne. no i raczej nie jest to zadna sekta, mnie sie nikt nie narzuca, a kupuje cos dosc nieregularnie, raczej rzadko :) w sumie ceny spore sa :) pozdrawiam :) ps. jak zdecydujesz sie sprobowac to daj znac czy pomoglo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędruś Re: Jak przytyc? IP: 128.250.211.* 20.05.04, 01:37 tripper; jaki masz styl życia? dużo biegasz czy bardziej siedzący, bardzo ważne, wiek podaj gabaryty tutaj był podobny wątek: zobacz wątek na poprzednich stronach: jak przytyć? Autor: Gość: paulina Data: 14.03.2004 11:17 Pozdro. Jędruś Odpowiedz Link Zgłoś
xmartinusx Re: Jak przytyc? 21.05.04, 08:16 Herbalife do produkcji swoich "cudownych preparatów" używa "produktów" odzwierzęcych, min. żelatyny...................... To mi wystarcza aby więcej nie interesować się herbalife hehe :) Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sermina Re: Jak przytyc? IP: *.kwadratowa.waw.pl / 213.17.162.* 21.05.04, 17:03 ale nie do wszystkich chyba? w tych co bralam zelatyny itd. nie bylo. uzywasz jedynie produktow firm, ktore w calej swojej dzialalnosci, produkcji, nie uzywaja zadnych produktow odzwierzecych, sa ekologiczne itd.? na polskim rynku to dosc trudna sprawa... :| ja rowniez staram sie wspierac wlasnie takie firmy, ale nie ma ich zbyt wiele dostepnych. Odpowiedz Link Zgłoś
herbahit Re: Jak przytyc? 29.05.04, 16:46 tak >> poczytaj www.gladys.studiozdrowia.com W zależności ile to ma być kilogramów i przy jakim schorzeniu. Pijemy koktajl Herbalife po posiłkach jako deser - nadaje się do tego idealnie i jest pyszny. To nie są produkty oparte nawet na białkach zwierzęcych - skoro mnie Wiesz to się na ten temat nie wypowiadaj. Polecam do poczytania efekt przy chorobie Chrona (znasz tę chorobę?) www.gladys.studiozdrowia.com/index.pl? id=12&packet=2 w dyskusję się nie wdaję - mogę sporo wyjaśnić, ale osobom otwartym na poprawę swojego zdrowia. Pozdrawiam nezależny dystrybutor Herbalilfe. Jem te produkty od ponad roku i pozbyłem się wrzodów i bóli kręgosłupa, a u dzieci alergii pokarmowej i przewlekłego zapalenia płuc u syna, które trwało 5 miesięcy!! Odpowiedz Link Zgłoś