brumbak111 10.09.11, 18:02 gdy celebryta przestaje jeść mięso to skutkiem zawsze jest że więcej osób zainteresuje się tym sposobem odżywiania spróbuje a może i będzie naśladować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manesi Re: Kalisz już nie jada mięsa 10.09.11, 19:35 Super, ale kto to jest Kalisz? W googlach mi tylko miasto wyskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Kalisz już nie jada mięsa 11.09.11, 19:32 :D:D:D Może w Kaliszu nikt nie jada mięcha :D Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Kalisz już nie jada mięsa 12.09.11, 18:14 ditta12 napisała: > :D:D:D Może w Kaliszu nikt nie jada mięcha :D celebryta kojarzy ci się z miastem :))) żenujące deser.pl/deser/1,111858,10250002,Ryszard_Kalisz_chudnie_w_oczach__Dzieki_TYM_cwiczeniom.html Odpowiedz Link Zgłoś
1.marouder-eu Kalisz to calkiem duze miasto:) 12.09.11, 01:11 Nie wydaje mi sie, Brumbo, by jego mieszkancy in gremio zrezygnowali z jedzenia miesa:) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Kalisz to calkiem duze miasto:) 28.09.11, 06:33 Kalisz zjadł juz tak dużo miesa w swoim zyciu i to najprzedniejszego gatunku,że juz może sobie odpuścić :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawekopty Re: Kalisz już nie jada mięsa 12.09.11, 10:12 Ale od kiedy ?? bo jak od tygodnia to wiesz mamy teraz w....... i moze to być taki hłyt brumbakowy żeby ten ohne piercent ..................... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: Kalisz już nie jada mięsa 12.09.11, 23:21 Ale to chwilowe może być tylko. Będzie bum i łup w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Kalisz już nie jada mięsa 13.09.11, 01:10 Słodyczy nie powinien jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
manesi Re: Kalisz już nie jada mięsa 13.09.11, 13:49 Czy mo w końcu ktoś powie kto to jest ten Kalisz - aktor czy kto? I jak ma na imię, to sobie sama znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
manesi Re: Kalisz już nie jada mięsa 13.09.11, 13:51 O, już znalazłam, dzisiaj dopiero napisali w jakiś faktach. Odpowiedz Link Zgłoś
superfood Re: Kalisz już nie jada mięsa 13.09.11, 18:42 > spróbuje a może i będzie naśladować Wątpię. Jeśli ktoś naprawdę lubi mięso, to nikt nie jest w stanie wpłynąć na decyzje o przestaniu jego jedzenia. To może być jedynie potrzeba plynąca z wnętrza danej osoby, nigdy pod wpływem agitacji, przekonywać itp. Ja bardzo lubię mięso i dlatego nie dam rady z niego zrezygnować, nawet gdyby własna ukochana mama mnie chciała nawrócić na wegetarianizm. Odpowiedz Link Zgłoś
manesi Re: Kalisz już nie jada mięsa 14.09.11, 11:12 Moja córka bardzo lubi mięso, ale też bardzo chciała zostać wegetarianką - próbowała trzy razy, za trzecim się udało. Myślę, że żeby zrezygnować z mięsa, jeśli sie je bardzo lubi, trzeba mieć silną motywację np przekonanie że farmy hodowlane i rzeźnie to zło i ja nie chcę mieć z tym nic wspólnego, więc nie wspieram tego swoimi pieniędzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Kalisz już nie jada mięsa 14.09.11, 19:34 Czyli że trzeba się poddać indoktrynacji? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Kalisz już nie jada mięsa 28.09.11, 06:37 Manesi---co na to ojciec dziecka,`ze pozbawiasz je cennych dla mózgu składników. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 Re: Kalisz już nie jada mięsa 19.09.11, 19:45 superfood napisała: > > spróbuje a może i będzie naśladować > > Wątpię. Jeśli ktoś naprawdę lubi mięso, to nikt nie jest w stanie wpłynąć na de > cyzje o przestaniu jego jedzenia. To może być jedynie potrzeba plynąca z wnętrz > a danej osoby, nigdy pod wpływem agitacji, przekonywać itp. > Ja bardzo lubię mięso i dlatego nie dam rady z niego zrezygnować, nawet gdyby w > łasna ukochana mama mnie chciała nawrócić na wegetarianizm. . ależ przykład nie działa na osoby w ogóle nie podatne przykład nie przewróci swiata ale iles tam osób zainteresuje iles tam zacheci do spróbowania Jak to napisał ( ogólnie) psycholog społeczny Harald Welzer: - Ruchy społeczne zawsze mają charakter awangardowy. Wyobrażenie, że nagle wszyscy musza się zgodzić na jakis nowy model społeczenstwa , nie ma nic wspólnego z rzeczywistoscia.To co działa , to siła przykłądu. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak111 a Nergal je tylko warzywa 19.09.11, 20:36 www.fakt.pl/Nergal-je-tylko-warzywa,artykuly,115181,1.html tak bywa Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: a Nergal je tylko warzywa 20.09.11, 11:22 brumbak111 napisał: > www.fakt.pl/Nergal-je-tylko-warzywa,artykuly,115181,1.html > tak bywa Co to za satanista od siedmiu boleści? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: a Nergal je tylko warzywa 26.09.11, 21:15 Dobrej promocji wege to on niestety nie zrobi :P Odpowiedz Link Zgłoś
marouder-again Dlatego jest takiej nikczemnej postury:) 21.09.11, 05:49 Rzeklbym, ze to szatanista z kategorii kieszonkowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Dlatego jest takiej nikczemnej postury:) 28.09.11, 06:35 Dorzucę jeszcze że to jest Szatan kiszonej kapusty---jak Boruta jest z wierzby. Odpowiedz Link Zgłoś
aborcyjnokoncepcyjnalustracja Re: I Reni Jusis 04.10.11, 11:47 brumbak111 napisał: > i jej rodzina Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś