Gość: Wóda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 19:55 Czy wegetarianizm moze powodowac jakies krwotoki? Moze brak mi jakiegos skladniku, witaminy? Od wrzesnia nie jem miesa i ostatnio dosc czesto zdarzaj mi sie krwotoki z nosa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kklamerka Re: krew z nosa 28.02.05, 20:09 Może jesteś osłabiona??? Koniecznie zrób sobie badania!!! Może wegetarianizm nie, ale niejedzenie mięsa nie od razu oznacza wegetarianizm. Wszystko zalezy od tgeo na ile świadomie podchodzisz do diety i czy zastępujesz potrzebne składniki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wóda Re: krew z nosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:04 Niby morfologia nic ostatnio nie wykazala. Mieso staram sie zastepowac tak, jak to wszyscy radza. Nie wiem, moze to skutek jakiegos przeziebienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka Re: krew z nosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:13 mi się to przytrafiło tylko raz jakiś miesiąc temu a mięsa nie jadam od 6 lat. W moim przypadku to raczej brak snu, dużo stresu związanego z pracą i szkołą i ogólne osłabienie organizmu. Mogę się pochwalić, że robiąc badania do szkoły (ku niezadowoleniu moich rodziców :-) ) wszystko wyszło idealnie :-). Jeżeli u Ciebie jest podobnie to może te krwotoki mają podłoże podobne do moich? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś