tripper 24.03.05, 19:34 jak w temacie - ktos kiedys robil cos takiego??? he??? tak, zeby ja na grilla albo do piekarnika...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: opiekana biala rzodkiew 24.03.05, 19:49 na grilla czy do piekarnika to kawal miecha lub kielbachy lepiej wrzucic taki np. soczysty 1-calowy stek z grilla paluchy lizac! Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: opiekana biala rzodkiew 24.03.05, 19:55 ontarian napisał: > na grilla czy do piekarnika > to kawal miecha lub kielbachy lepiej wrzucic > taki np. soczysty 1-calowy stek z grilla > paluchy lizac! fuj, ...a ta kielbacha, to dopiero swinstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
kappaa Re: opiekana biala rzodkiew 24.03.05, 20:01 Kiełbasa określana jako grillowa rzeczywiście jest obrzydliwa. Ale np. grillowany kurczak albo stek... O tak, to jest coś... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: opiekana biala rzodkiew 24.03.05, 20:04 kappaa napisał: > Kiełbasa określana jako grillowa rzeczywiście jest obrzydliwa. Ale np. > grillowany kurczak albo stek... O tak, to jest coś... ja bym tego do ust nie wzial...:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: opiekana biala rzodkiew 24.03.05, 21:11 De gustibus non disputandum est. Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: opiekana biala rzodkiew 27.03.05, 11:05 Ja jeszcze nie próbowałam ale brzemi zachęcająco, szczególnie jesli miałoby smakować podobnie jak zapiekana rzodiewka którą uwielbiam:) Odpowiedz Link Zgłoś