ewiecz2 17.11.05, 14:29 może ktoś poda namiary na sklepy ze zdrowa żywnością lub dla wegetarian? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin-ka Re: gdzie w szczecinie sklepy dla wegetarian 17.11.05, 22:07 Tutaj: vege.spinacz.pl/str.php?dz=3&Msto=18&wybierz=Wybierz Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy2 Re: gdzie w szczecinie sklepy dla wegetarian 17.11.05, 22:10 Ja znam dwa, nie znam nazw ulic ale powiem ci mniej wiecej jak tam dojsc,Pierwszy jest niedaleko Carrefoura- jak wyjdziesz głownym wejsciem z Carrefoura to idz jakies 100-150 metrow ;po prawej stronie ulicy jest taki malutki sklepik ,nazywa sie Wakame , jest spoko zaopatrzony i praktycznie znajdziesz tam wszystko ,ja tam najczesciej kupuje . A drugi jest niedaleko byłego kina Colloseum ,jakies 50 za kinem po prawej stronie ulicy tez jest malutki sklepik 'Bliżej natury" czy jakos tak i tez jest spoko chociaz ten pierwszy chyba lepiej zaopatrzony. Jak nie znajdziesz to daj znac to ci dokładniej wytłumacze Odpowiedz Link Zgłoś
uo9p Re: gdzie w szczecinie sklepy dla wegetarian 06.05.14, 21:22 Ekodeli na piastów rog jagiellońskiej mają sporo produktów bez miesa jadłem pasztem z cieciorką i papryką mega:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: gdzie w szczecinie sklepy dla wegetarian 26.12.14, 16:41 Wogle sama nazwa miasta "Szczecin" kojarzy się bardzo niewegańsko i wypadałoby ją dawno temu zmienić. Szczecina jest produktem odzwierzęcym, a jej pozyskiwanie... istny koszmar! Bez kremu do golenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatowapanna Re: gdzie w szczecinie sklepy dla wegetarian 06.03.15, 16:37 jakoś chyba niedawno powstał nowy sklep koło deptaku boguslawa, na monte cassino chyba. ceny wyższe niż za normalne rzeczy, ale duzo mieli polskich rzeczy jak byłam :) Odpowiedz Link Zgłoś