Dodaj do ulubionych

polecam...

08.01.07, 17:27
świetne forum... vege planeta :)
dopiero je odkryłam:)))))))))))))
uf
Obserwuj wątek
    • emka_waw Re: polecam... 08.01.07, 17:32
      To?

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20632
      To cię zmartwię, to już trzecie z rzędu forum tylko i wyłącznie dla wegetarian,
      tamte dwa poprzednie zdechły z braku chętnych do pisania (i czytania), a to
      również leci tylko siłą przypadkowych wpisów i bodajże jednej osoby piszącej w
      miarę regularnie, co ratuje forum od kasacji.

Reanimacja trupa? Toż to nekrofilia ;)
      • ollaboga77 Re: polecam... 08.01.07, 17:56
        jasne, że to... fajnie, że jest jakieś normlane forum... a nie ten badziew co
        tutaj.
        • misiu-1 Re: polecam... 08.01.07, 19:27
          ollaboga77 napisała:

> jasne, że to... fajnie, że jest jakieś normlane forum... a nie ten badziew co
          > tutaj.

Nikt Cię tu na siłę nie trzyma. Jak sobie pójdziesz, będzie mniej badziewia.
          • ollaboga77 Re: polecam... 09.01.07, 00:50
            Nikt Cię tu na siłę nie trzyma. Jak sobie pójdziesz, będzie mniej badziewia.

alez z Ciebie prostak! szkoda słow a tym bardziej wystukanych klawiszy!
          • rd1993 Re: polecam... 09.01.07, 22:27
            a Ciebie ktoś na siłe trzyma ?
            (oprócz zobowiązań w pracy.....)
    • misiu-1 Re: polecam... 08.01.07, 18:00
      Świetne forum. A jakie zajmujące dyskusje. Aż 21 tematów zawierających więcej
      niż dwa posty i aż 5 tematów po 10 i wiecej postów. Najdłuższy temat - 24 posty.
      Założycielka forum rozumowała na początku dokładnie tak samo, jak Ty i
      stworzyła je tylko dla wegetarian. Po niecałym roku sama przyznała,
      że "wegetariańskie getto nie sprawdza się" i że "Lepiej glosic poglady we
      wrogim srodowisku lub nie uprawiać żadnej propagandy", po czym zmieniła status
      forum na otwarty. Na próżno, bo mięsojady, jak jeden mąż, odmówiły poparcia. :-)
      • ollaboga77 Re: polecam... 08.01.07, 18:39
        Wiesz co MIsiu, pozzwolisz, ze ja bede decydowałą co mi się podoba a co nie.
        Twoja postawa mi się b. niepodoba jak i rycha. ale Wam się już nie da pomóc,
        nie ma na to najmniejszych szans.

Forum dla vege to forum dla vege a nie dla kaczek, misiów, czy złodziejów no
        nie?

A propagendę mięsożerną uprawiają sami mięsożercy,ale tego tak nie widac. A
        wiesz czemu? Bo mięso króluje w polskiej kuchni od dawna, tylko czy służy
        ludziom to inna sprawa.

I NIE PISZ MI ŻE KŁAMIE OK?

Wolę miec doczyniania z vege ludzmi niż pomieszanymi mięsożercami często i
        gęsto zakutymi!!!
        • emka_waw Re: polecam... 08.01.07, 18:41
          Miłej zabawy. Jak ci się tam znudzi, Robinsonie, to wiesz gdzie nasz znaleźć ;)
          • ollaboga77 Re: polecam... 08.01.07, 19:03
            ale tu na tym forum nie było zabawy!
            pyskówka to nie jest dla mnie zabawa.
            Ja mam 30 -chę prawie a nie 10lat by się tak zachowywac.
            teraz się nie dziwię, że tak wiele starszych ludzi dziecinnieje na starość. Ale
            wytłumaczenie mam jedno! I to całkiem sensowne!
            • costa26 [...] 09.01.07, 00:48
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • ollaboga77 łał 09.01.07, 15:45
                ktoś wykasował costka :) a moze gostka.... dzięki:)

To był jakiś dziwny atak na mnie:(
                • costa26 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 15:53
                  Skoro w innym wątku piszesz, że stąd spadasz i nie masz zamiaru wracać to nie
                  rób z gęby cholewy. Jakoś ciężko Ci opuścić to forum.Masochizm?
                  • m.rycho Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 15:56
                    Nic w tym dziwnego wszak to jest osoba źle zdiagnozowana.
                  • ollaboga77 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 16:00
                    już mnie nie ma .... dziwni ludkowie:D

byebye życzę zdrowia ale może to być dla Was trudne ;(
                  • emka_waw Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 16:01
                    Daj jej spokój, przeczytała całe forum Planeta Vege (a to jest zajęcie góra na
                    dwie godzinki dla osoby czytającej na poziomie pierwszoklasisty), wynudziła się
                    jak diabeł na pokucie, potrzebuje odrobiny uwagi, bądź dobry człowiek i daj jej
                    pretekst do zrobienia krucjaty w sprawie "słusznej i jedynej" ;)
                    • ollaboga77 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 16:04
                      mylisz się emko... mam co innego do czytania a nie tylko jakies fora...
                      ksiązki są przyjemniejsze bo są namacalne:)
                      • emka_waw Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 16:15
                        Miło mi, że skorzystałaś z mojego zaproszenia i dalej się tu wypowiadasz :)
                        • ollaboga77 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 16:47
                          emka_waw napisała:

> Miło mi, że skorzystałaś z mojego zaproszenia i dalej się tu wypowiadasz :)

A ja Cie zapraszam na priva :-) gdyż to forum jest dla mnie martwe... szkoda
                          energy !!!

NA priva bedziemy sobie mogły spokojnie pogadac hm? więc czekam na odzew ale
                          juz na priva
                          Olla
                          • emka_waw Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 17:03
                            Chcesz, to do mnie napisz :)
                    • rd1993 towarzystwo sie pysznie bawi jak widać 10.01.07, 00:00
                      jak czytać znaczy....
                  • ollaboga77 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 16:03
                    Costa prośba nie jestem kaczką dziwaczka...
                    czy w kazdym widzisz zwierze.. ?
                    ale fakt jesli ktoś się opycha smalcem to nic dobrego z tego nie wyniknie!
                    byeeeeeeeeeeeeeeeeee moi mili:D

--------------------------------------
                    Wegetarianie.pl
                    • misiu-1 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 17:01
                      ollaboga77 napisała:

> Costa prośba nie jestem kaczką dziwaczka...
                      > czy w kazdym widzisz zwierze.. ?

Cóż by w tym było złego zważywszy, że wielu wegusiów tak widzi?

> ale fakt jesli ktoś się opycha smalcem to nic dobrego z tego nie wyniknie!

Ktoś tu pisał, że opycha się smalcem?
                      • slawekopty Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 17:14
                        misiu-1 napisał:

> > ale fakt jesli ktoś się opycha smalcem to nic dobrego z tego nie wyniknie
                        > !
                        >
                        > Ktoś tu pisał, że opycha się smalcem?
                        >

Przecież "Oni" sa tak wrażliwi że widzą rzeczy których nie ma ;)
                        • ollaboga77 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 17:40
                          żebyś się Sławku kiedyś nie zdziwił.... ale na każdego przychodzi pora :-)
                          nawet jeśli już po smierci:)
                          • ollaboga77 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 17:41
                            tez bylam optymlna i nawet mielismy kontakt ze soba... ale przestałam byc opty,
                            gdyż mało nie zeszłam z tego swiata
                            • slawekopty Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 20:55
                              ollaboga77 napisała:

> tez bylam optymlna i nawet mielismy kontakt ze soba... ale przestałam byc
                              opty,
                              >

Taaaaak ???? nie przypominam sobie ;P

> gdyż mało nie zeszłam z tego swiata

dziwne ja mam odwrotnie ;)
                            • slawekopty Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 21:00
                              ollaboga77 napisała:

> tez bylam optymlna

Hmmm a jakie BTW itp. stosowałaś ??;)
                              • ollaboga77 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 21:19
                                Tak Sławku... masz dwojke dzieci .. chłopca i dziewczynkę. przesłales mi nawet
                                forkę ładne dzieciaczki:)

Wam to służy, ja naprawde o mało nie zeszłam z tego swiata!

Z tym BTW to niestety ale ... śmieszna sprawa. Lekarzae opty zwykle gyd coś
                                jest nie tak kieruja uwage na BTW. Bo niby na co innego mieliby kierowac?
                                moje BTW było ok... wazyłam liczyłam miałam nawet program optymal od Maafa..

teraz juz mnie pamiętasz? :-)
                                • slawekopty Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 21:28
                                  >
                                  > teraz juz mnie pamiętasz? :-)

Ależ ;P pamietałem już cie od dawniej ( wiesz zjadam dużo jaj ) ale z całym
                                  szacunkiem kiedyś pisałaś rozsądniej, wtedy kiedy próbowałas być na Diecie
                                  Optymalnej.

P.S.
                                  pozdrów Piotra, sąsiada ;P
                                  • ollaboga77 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 21:40
                                    slawekopty napisał:

> >
                                    > > teraz juz mnie pamiętasz? :-)
                                    >
                                    > Ależ ;P pamietałem już cie od dawniej ( wiesz zjadam dużo jaj ) ale z całym
                                    > szacunkiem kiedyś pisałaś rozsądniej, wtedy kiedy próbowałas być na Diecie
                                    > Optymalnej.
                                    >
                                    Nie próbowałam, bo jesli ja probowałam to wszyscy opty próbuja nieustannie :-)

A jajka też zjadam.. co za problem ja je lubie, choć fermowe nie są takie dobre
                                    jak wiejskie.

>
                                    > P.S.
                                    > pozdrów Piotra, sąsiada ;P

KOGO?
                                    • slawekopty Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 21:45
                                      ollaboga77 napisała:

>> KOGO?
                                      >

misie tez ;)
                                      • ollaboga77 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 21:47
                                        slawekopty napisał:

> ollaboga77 napisała:
                                        >
                                        > >> KOGO?
                                        > >
                                        >
                                        > misie tez ;)
                                        >

śmieszne...

Mafa kojarzysz? Bartka kojarzysz? I Tomka ? I Krysie? :-)

Kłocicie się dla sportu tylko i wyłącznie:D
                                        • slawekopty Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 21:50
                                          ollaboga77 napisała:

> Kłocicie się dla sportu tylko i wyłącznie:D

Z kim ??
                                    • slawekopty Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 21:46
                                      ollaboga77 napisała:

>> Nie próbowałam, bo jesli ja probowałam to wszyscy opty próbuja nieustannie

Się nie moge napróbować ;P

;)
                                      • ollaboga77 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 21:50
                                        slawekopty napisał:

> ollaboga77 napisała:
                                        >
                                        > >> Nie próbowałam, bo jesli ja probowałam to wszyscy opty próbuja nieus
                                        > tannie
                                        >
                                        > Się nie moge napróbować ;P
                                        >
                                        > ;)

to fajnie, ja też probuje ale wyłącznie kuchni wege :-) a mięsa niet... nie
                                        mogę na niego patrzyć...
                                        • slawekopty Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 21:53
                                          ollaboga77 napisała:

> to fajnie, ja też probuje ale wyłącznie kuchni wege :-) a mięsa niet... nie
                                          > mogę na niego patrzyć...
                                          >

I ja szanuję to i dopóki nie zaczniesz pisac że smalcojady ;) itp. to bedzie
                                          znaczyło że też szanujesz ;) w przeciwnym wypadku Oleńko nie dziw się że ktoś
                                          odpowiada na twoje posty :)
                                          • ollaboga77 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 22:09
                                            slawekopty napisał:

> ollaboga77 napisała:
                                            >
                                            > > to fajnie, ja też probuje ale wyłącznie kuchni wege :-) a mięsa niet... n
                                            > ie
                                            > > mogę na niego patrzyć...
                                            > >
                                            >
                                            > I ja szanuję to i dopóki nie zaczniesz pisac że smalcojady ;) itp. to bedzie
                                            > znaczyło że też szanujesz ;) w przeciwnym wypadku Oleńko nie dziw się że ktoś
                                            > odpowiada na twoje posty :)
                                            >

racja, zwaracam honor i przepraszam... ludzmi kierują emocje.. niestety...
                                            czasem są szybsze niż rozumek

Wiem, że opty tego miesa duzo nie jedzą... właściwie to można być opty nie
                                            jedzac miecha :-)
                      • ollaboga77 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 17:16
                        misiu-1 napisał:

> ollaboga77 napisała:
                        >
                        > > Costa prośba nie jestem kaczką dziwaczka...
                        > > czy w kazdym widzisz zwierze.. ?
                        >
                        I co Misiu mało Ci? Podobno jesteś niezniszczalny ... :-)od wielu już lat :-)

> Cóż by w tym było złego zważywszy, że wielu wegusiów tak widzi?

Wegusie nie widza w człowieku zwierzecia... zresztą Drogi Misiu to jest juz
                        psychologia, na której nie wiem czy się znasz...

>
                        > > ale fakt jesli ktoś się opycha smalcem to nic dobrego z tego nie wyniknie
                        > !
                        >
                        > Ktoś tu pisał, że opycha się smalcem?
                        >
                        tłuszcze zwierzece to tez smalec nie ważne pod jaką postacią...
                        • misiu-1 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 17:25
                          ollaboga77 napisała:

> I co Misiu mało Ci? Podobno jesteś niezniszczalny ... :-)od wielu już lat :-)

Przecież to nie ja, lecz Ty deklarowałaś, że masz dosyć.

> Wegusie nie widza w człowieku zwierzecia... zresztą Drogi Misiu to jest juz
                          > psychologia, na której nie wiem czy się znasz...

Ależ oczywiście, że widzą. Mam Ci pokazać przykłady?

> tłuszcze zwierzece to tez smalec nie ważne pod jaką postacią...

Smalec to smalec. Nie jest bynajmniej synonimem tłuszczów zwierzęcych. Nie
                          widziałem jeszcze w życiu nikogo, kto opychałby się smalcem i tylko durnowatą,
                          typowo wegetariańską złośliwością można tłumaczyć Twój post.
                          • ollaboga77 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 17:36

• misiu-1 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 18:01
                              ollaboga77 napisała:

> NO Misiu Krzysiu więcej delikatności, pokory Ci nie zaproponuje, bo wiem że
                              > i tak tego nie posłuchasz;;;)

Nie jestem Krzysio. Przykro mi.

> bylbys swietny facetem i dużym powodzeniem i byłbyś szczesliwy gdybbyś co
                              > nieco zmieniło w swoim zyciu.

Co znaczy - byłbyś? Ja już jestem świetnym facetem i nic nie muszę zmieniać. :-)

> A juz napewno dał se tzw. siana z tym forum :-)

Siano to akurat nie dla mnie.

> Ja sobie daje, bo to strata energy! Sam wiesz no nie?

Dajesz tak sobie już od paru dni. ;-)

> MIęsożercy a juz napewno optymlani jedza tłuszcz zapytaj .. sama go jadłam
                              > gdy smazyłam np, kiedyś wątróbke!

Wszyscy jedzą tłuszcz. Wegetarianie także. Nie znaczy to, że się opychają
                              smalcem.

> Własnie nie wiem czy pojde z tego forum, bo spodobał mi się MIsiek jak nie
                              > wiem co :))))

Wazelina to też tłuszcz. :-))))
                              • ollaboga77 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 18:43
                                misiu-1 napisał:

> ollaboga77 napisała:
                                >
                                > > NO Misiu Krzysiu więcej delikatności, pokory Ci nie zaproponuje, bo wiem
                                > że
                                > > i tak tego nie posłuchasz;;;)
                                >
                                > Nie jestem Krzysio. Przykro mi.

To może Rafał Robert? Michał? albo Darek? trafiłam? i ktore to?

>
                                > Co znaczy - byłbyś? Ja już jestem świetnym facetem i nic nie muszę zmieniać.
                                > >
                                MIęsożercy a juz napewno optymlani jedza tłuszcz zapytaj .. sama go jadła
                                > m
                                > > gdy smazyłam np, kiedyś wątróbke!
                                >
                                > Wszyscy jedzą tłuszcz. Wegetarianie także. Nie znaczy to, że się opychają
                                > smalcem.
                                >
                                Vege jedza ale tłuszcz roślinny a to ogromna róznica ... miedzy zwierzecym a
                                roślinnym!

> > Własnie nie wiem czy pojde z tego forum, bo spodobał mi się MIsiek jak ni
                                > e
                                > > wiem co :))))
                                >
                                > Wazelina to też tłuszcz. :-))))
                                >
                                no widzisz ale to nie była wazelina, bo ja tłuszczu zwierzecego nie jadam...
                                A TY mógłbyś przejśc się na jakies inne fajne forum np. towarzyskie;)
                                • misiu-1 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 19:39
                                  ollaboga77 napisała:

> To może Rafał Robert? Michał? albo Darek? trafiłam? i ktore to?

Nie trafiłaś. :-D

> Vege jedza ale tłuszcz roślinny a to ogromna róznica ... miedzy zwierzecym a
                                  > roślinnym!

Rozumie się. Różnica taka, jak między masłem a margaryną.

> no widzisz ale to nie była wazelina, bo ja tłuszczu zwierzecego nie jadam...

Wazelina jak byk. Jeszcze umiem wazelinę rozpoznać. :-)

> A TY mógłbyś przejśc się na jakies inne fajne forum np. towarzyskie;)

Odpada. Czy to ja jakiś erotoman-gawędziarz jestem, czy co?
                          • ollaboga77 Re: Dziwny atak na...dziwaczkę? 09.01.07, 17:39
                            nowe słowa tworzymy?
        • m.rycho Re: polecam... 08.01.07, 18:59
          ollaboga77 napisała:
          >Twoja postawa mi się b. niepodoba jak i rycha.<
          No i fajnie.
          >ale Wam się już nie da pomóc, <
          całe szczęście bo komuś przyszłoby do głowy żeby urządzać mi życie tak ja nie
          chcę
          >nie ma na to najmniejszych szans.<
          Ty nie masz żadnej szansy co mnie bardzo cieszy bo świat źle zdiagnozowanej
          osoby mnie nie pociąga.
          > Forum dla vege to forum dla vege a nie dla kaczek, misiów, czy złodziejów no
          > nie? <
          myślałem,że wszyscy tu obecni wiedzą o tym forum vege bo w innym przypadku
          pierwsze co bym zrobił to dał Tobie do niego linka, bo tu to się tylko męczysz.
          > A propagendę mięsożerną uprawiają sami mięsożercy,ale tego tak nie widac. A
          > wiesz czemu? Bo mięso króluje w polskiej kuchni od dawna, tylko czy służy
          > ludziom to inna sprawa.<
          Ja jeszcze nikogo na mięso nie namawiałem i jest mi obojętna zawartość
          niemojego talerza
          >Wolę miec doczyniania z vege ludzmi niż pomieszanymi mięsożercami często i
          > gęsto zakutymi!!!<
          To po co dyskutujesz z tymi z którymi nie chcesz mieć do czynienia?
          Ty jesteś pomieszana i wydaje Ci się że wszyscy żyjemy w takim samym
          zwariowanym świecie.
          Na koniec dam linka do forum vege bo może zapomnisz "żle zdiagnozowana":
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20632
          Po niedługim czasie zobaczysz w jakim raju jesteś.
        • misiu-1 Re: polecam... 08.01.07, 19:22
          ollaboga77 napisała:

> Wiesz co MIsiu, pozzwolisz, ze ja bede decydowałą co mi się podoba a co nie.

Czy ktoś próbuje za Ciebie decydować?

> Twoja postawa mi się b. niepodoba jak i rycha. ale Wam się już nie da pomóc,
          > nie ma na to najmniejszych szans.

Może Ci się nie podobać, a nam pomagać nie trzeba. Sami sobie poradzimy.

> Forum dla vege to forum dla vege a nie dla kaczek, misiów, czy złodziejów no
          > nie?

Polska dla Polaków, ziemia dla ziemniaków, szczoteczka do zębów. Krzyżyk na
          drogę. Co tu jeszcze robisz?

> A propagendę mięsożerną uprawiają sami mięsożercy,ale tego tak nie widac. A
          > wiesz czemu? Bo mięso króluje w polskiej kuchni od dawna, tylko czy służy
          > ludziom to inna sprawa.

Nikt z mięsożerców takiej kłamliwej propagandy, jak wegetariańska, nie uprawia,
          a mięso służy ludziom od wieków. Zdaniem antropologów właśnie spożyciu mięsa
          zawdzięczamy nasz rozwój umysłowy.

> I NIE PISZ MI ŻE KŁAMIE OK?

Jak będziesz kłamać, będę tak pisał.

> Wolę miec doczyniania z vege ludzmi niż pomieszanymi mięsożercami często i
          > gęsto zakutymi!!!

Skąd ta agresja, Oleńko? Przecież wegetarianie podobno tacy łagodni i mili. Jak
          Ci nie wstyd?
    • ollaboga77 Re: polecam... 09.01.07, 16:12
      alez w Was jadu siedzi:((( brrrrr....... podobne przyciąga podobne... :(((

wolałabym Was w realu nie spotkać :- ((
      • costa26 Re: A ta nadal tutaj jak przyspawana?Fajne...n/t 09.01.07, 23:57
        • ollaboga77 Re: A ta nadal tutaj jak przyspawana?Fajne...n/t 10.01.07, 00:39
          ta ? czyli która?
          nie umiesz zwracasz się po nickach albo po imieniu.....???

zero empatii... jedynie umiejętnośc klepania w klawisze costka
          • m.rycho Re: A ta nadal tutaj jak przyspawana?Fajne...n/t 10.01.07, 09:16
            Żle zdiagnozowana jakoś nie może się obyć bez kompromitacji co chwila.

"Ludzie mają niezwykłą potrzebę szukania diabła u innych,żeby nie musieć
            dostrzegać go w sobie samych."
            Javier Cercas
            • ollaboga77 [...] 10.01.07, 12:14
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka