Dodaj do ulubionych

mam problem z adolfem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 09:44
wymieniacie sławnych wegetarian to ja podałem Adolfa Hitlera. Pan adolf
wydaje mi sie dostatecznie sławny. Niestety wegetalibusy zagotowały sie jak
granek wegerosołu a nawet miejscami spieniły okrutnie. Pytanie jest: co was
tak wkurwiło?

a) ze adolf był wege?
b) ze adolf był pedałem?
c) ze adolf był socjalistą?

5040
Obserwuj wątek
    • baky Re: mam problem z adolfem 05.01.04, 11:17
      Gość portalu: siedem napisał(a):

Pytanie jest: co was
      > tak wkurwiło?
      >
      > a) ze adolf był wege?
      > b) ze adolf był pedałem?
      > c) ze adolf był socjalistą?
      >
      > 5040

Z pewnością wkurwiło ich to, że był socjalistą :o)))))
      • Gość: siedem Re: mam problem z adolfem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 13:25
        > Z pewnością wkurwiło ich to, że był socjalistą :o)))))

też tak myślę. choć pewnikiem nikt sie do tego nie przyzna. moim hobby są
        badania nad zjawiskiem socjalizmu. mam taka pasję i już. tak jak wasserman
        badał kiłę tak ja sobie badam lewicowców. moje obserwacje: socjalizm nigdy nie
        jest samoistna chorobą, nie istnieje bez innych aberracji. czesto lewactwu
        towarzyszą objawy feminizmu, politpopu, zielonizmu i czesto tez wegetarianizmu.
        w badanej reprezentatywnej probce spolecznej stwierdziłem 18,97% wegetarian
        wsrod czerwonych trepów i aż 98,96% lewusów wsrod wegetarian. a adolfa tak
        lubie bo adolf to wszystkiego miał po trochu.

5040
        • baky Re: mam problem z adolfem 05.01.04, 13:51

> socjalizm nigdy nie jest samoistna chorobą, nie istnieje bez innych
          aberracji. czesto lewactwu towarzyszą objawy feminizmu, politpopu, zielonizmu i
          czesto tez wegetarianizmu.

Zgadzam się. Trafiłeś w punkt.

>
          > w badanej reprezentatywnej probce spolecznej stwierdziłem 18,97% wegetarian
          > wsrod czerwonych trepów i aż 98,96% lewusów wsrod wegetarian.

Zadziwiające, ale od dawna podejrzewałem, że właśnie tak może być. Choć
          przyznam, iż jestem zaskoczony tak niską frekfencją wegetarian
          wśród "czerwonych trepów".

> a adolfa tak lubie bo adolf to wszystkiego miał po trochu.

"po trochu".... :o)))

• Gość: siedem no tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 13:56
            > "po trochu".... :o)))

tak wlasnie było. notowany za pederastie kumplował sie z ewą braułn [moze nawet
            za dupsko ja chwycił]. wegetarianin tez troszki bo rybke czasem zjadł [pfuj
            ciało żywej istoty] no i socjalista tez do kitu bo nie czyty tylko
            narodowysocjalista.

5040
            • baky Re: no tak 05.01.04, 17:25
              > tak wlasnie było. notowany za pederastie kumplował sie z ewą braułn [moze
              nawet za dupsko ja chwycił]. wegetarianin tez troszki bo rybke czasem zjadł
              [pfuj ciało żywej istoty]

Tak, to prawda.

no i socjalista tez do kitu bo nie czyty tylko narodowysocjalista.

Tu widze to inaczej: Nie dosc, ze socjalista, to jeszcze narodowy... Tak wiec
              mial wiecej niz "troche" ;O))
        • etbl Re: mam problem z adolfem 05.01.04, 22:15

> czesto lewactwu
          > towarzyszą objawy feminizmu, politpopu, zielonizmu i czesto tez
          > wegetarianizmu.

A ktoz to jest "lewactwo"? Lewactwo w stosunku do ciebie, pepka swiata?

Wygladasz na prowincjalna mieszanke wyborcy Leppera, Tyminskiego i Giertycha.
          I chyba cos ci w zyciu na powaznie sie nie udalo, ze radosc czerpiesz z
          ponizania innych i infantylnego czepiania sie.
          Nie masz nic innego do roboty?

> w badanej reprezentatywnej probce spolecznej stwierdziłem 18,97% wegetarian
          > wsrod czerwonych trepów i aż 98,96% lewusów wsrod wegetarian.

> a adolfa tak
          > lubie bo adolf to wszystkiego miał po trochu.

A to ciekawe z ta twoja adolfomania. Widze, ze Hitler Cie zafascynowal.
          Skadinad, Hitler to oprawca i wrog Polski. Masowy morderca. Tchorz i miekczak.
          To twoj idol?

• Gość: siedem Re: mam problem z adolfem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 11:58
            > A to ciekawe z ta twoja adolfomania. Widze, ze Hitler Cie zafascynowal.
            > Skadinad, Hitler to oprawca i wrog Polski...

to może z powodu polskiego uwielbienia do pieczeni [ nie wege pieczeni] i
            potraw z wieprzowiny?

5040
          • Gość: ali Re: mam problem z adolfem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 23:42
            te jaśnie oświecona damo miastowa - twoich z mumii wolności i postkomuchów już
            przerabialiśmy - i jakimi efektami możeśz sie pochwalić?
    • Gość: brumbak Re: mam problem z adolfem - reakcja na chamstwo IP: *.crowley.pl 05.01.04, 17:20
      - ciekaw jestem jak na ten przejaw chamstwa zareaguja
      wymądrzający sie na tym forum:
      emka, sławek , misiu itp
      czy to u was standard?
      • Gość: slawek Re: mam problem z adolfem - reakcja na chamstwo IP: *.icpnet.pl 05.01.04, 18:13
        ja zareaguję tak samo jak na twój przejaw .... ;) tz jeśli dotyczy bezpośrednio
        mnie to odpowiem , a jeśli nie to zwyczajnie przemilczę

Slawek
    • Gość: antywege wkurzaja sie bo Hitler to wegus jak oni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 10:07
      oto do czego prowadzi niejedzenie miesa - do zaburzen umyslowych.
      • Gość: brumbak Re: ale miesojady maja problem z adolfem IP: *.crowley.pl 01.03.04, 17:02
        - tak to jest jak komuś w dziciństwie spadła cegłowka na główkę
        - szkole i tAK nic do nich ni dotrze-

- ale rzeczywiście miesojady maja ten problem z Adolfem - oto doczego prowadzi
        jedzenie mieśa- do szaleństwa i okrucieństwa]
        - toi samo: stalin
        czyngiz chan
        kuba rozpruwacz
        itd
        wszystko miesojady
        • neeki Re: ale miesojady maja problem z adolfem 01.03.04, 17:08
          to akurat dobre ze jak sie znajdzie jeden wegetarianin skrzywiony to od razu
          rozne miesojady robia z niego przyklad. lepiej popatrzec tak jak brumbak
          wskazuje -> ilu bylo swirow wsrod miesojadow.
          • Gość: brumbak Re: ale miesojady maja problem z adolfem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 17:10
            wstydzilibyscie sie - nasladowac hitlera! fuj!!!!!
            • Gość: brumbak Re: znów się jakis szajbus podszywa IP: *.crowley.pl 01.03.04, 18:47
              - jak łatwo sprawdzic to nie ja wysłałem litek o 17:10
              • krystyna.opty Re: znów się jakis szajbus podszywa 03.03.04, 20:08
                znowu sie wypierasz brumbak. wydoroslej.

Krystyna
    • Gość: sermina Re: mam problem z adolfem IP: *.kwadratowa.waw.pl / 213.17.162.* 01.03.04, 23:18
      mnie osobiscie nic tutaj nie wkurwia. nie ma sensu denerwowac sie przez takie
      glupie teksty, ale:

d) adolf nie byl wege. nie przepadamy za klamstwem, stad chec sprostowania.
      • Gość: antywege Re: mam problem z adolfem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 09:20
        no jasne powiedz jeszcze ze Adolf Hitler to byl spokojny malarz ktory nie mial
        nic wspolnego z 2 wojna swiatowa!
        • krystyna.opty Re: mam problem z adolfem 03.03.04, 20:10
          byl synem pokojowki ktora byla zydowka. Potem pracowal jako kapus SD i powoli
          go wyciagnal z bagna kapital przemyslowy. Calsc byla bez sensu ale ten
          wegetarianski debil o tym nie wiedzial.
          • Gość: brumbak Re: mam problem z adolfem IP: *.crowley.pl 03.03.04, 20:57
            krystyna.opty napisała:

> byl synem pokojowki ktora byla zydowka. Potem pracowal jako kapus SD i powoli
            > go wyciagnal z bagna kapital przemyslowy. Calsc byla bez sensu ale ten
            > wegetarianski debil o tym nie wiedzial.
            --------
            ten post zareklamuje gdzieniegdzie
            bo jest klasycznym przykladem głupoty i chamstwa
            tłuszczojadów
            • krystyna.opty masz racje Brumbak- przepraszam 04.03.04, 03:07
              ze napisalam 'wegetarian'. Powinnam byla napisac: ten stary idiota Brumbak
              wietrzy sensacje na kazdym kroku i jego wrodzona ociezalosc umyslowa bedaca
              wynikiem stosowania sredniowiecznych praktyk zywieniowych powoduje bulwersacje
              u forumowiczow. Lecz sie brumbak zanim nie jest za pozno.

Krystyna

www.optymalni.pl
              • Gość: Krystynaopty1 Re: masz racje Brumbak- przepraszam IP: 82.139.131.* 05.03.04, 22:24
                krystyna.opty napisała:

> ze napisalam 'wegetarian'. Powinnam byla napisac: ten stary idiota Brumbak
                > wietrzy sensacje na kazdym kroku i jego wrodzona ociezalosc umyslowa bedaca
                > wynikiem stosowania sredniowiecznych praktyk zywieniowych powoduje
                bulwersacje
                > u forumowiczow. Lecz sie brumbak zanim nie jest za pozno.
                >
                > Krystyna

> www.optymalni.pl

Właśnie, lecz się brumbak... ;)

Krystyna

• Gość: Krystynaopty1 Re: mam problem z adolfem IP: 82.139.131.* 05.03.04, 23:27
              Gość portalu: brumbak napisał(a):

> krystyna.opty napisała:
              >
              > > byl synem pokojowki ktora byla zydowka. Potem pracowal jako kapus SD i pow
              > oli
              > > go wyciagnal z bagna kapital przemyslowy. Calsc byla bez sensu ale ten
              > > wegetarianski debil o tym nie wiedzial.
              > --------
              > ten post zareklamuje gdzieniegdzie
              > bo jest klasycznym przykladem głupoty i chamstwa
              > tłuszczojadów

...i Twojej beznadziejnej spostrzegawczości ;)

Krystyna (tłuszczojad)
    • antymitnick Re: mam problem z adolfem 05.03.04, 15:09
      ADOLF NIE BYŁ PEDAŁEM!NIE BYŁ!ADOLFEK NIE BYŁ,KAPUJESZ GŁUPKU!I GO NIE OBRAŻAJ!
      NIE OBRAŻAJ PRZYWÓDCY!
      • Gość: antywege Re: mam problem z adolfem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 18:39
        kolejny wege i do tego ciota, nie za duzo zboczen na raz?
        • Gość: hehe Re: mam problem z adolfem IP: 212.76.37.* 06.03.04, 22:17
          krystynaopty, antywege, czy jak wam tam. jestem tu pierwszy raz, tak sobie
          wpadlem, jem mieso, ale mysle ze to wy jestescie debilami, prymitywami,
          przyglupami, cwiercinteligentnymi zakompleksionymi istotkami, ktore wyladowuja
          sie tutaj. Nie rozumiem tylko wegetarian po co sie tak oburzaja, to normalne ze
          na forum wypowiadaja sie kretyni, forum przeciez jest publiczne, a w polsce
          idiotow jest dostatek. A jesli chodzi o diete optymalna, ktora jak rozumiem
          stosuje rozemocjonowana wielce krystynaopty, to slyszelicie ze dr Atkins mial
          zawal ? hehe, o glupszej i bardziej niezdrowej diecie nie slyszalem, zreszta to
          samo powie kazdy w miare rozgarniety lekarz :)
          • Gość: antywege Re: mam problem z adolfem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 10:57
            smarkaczu nie wtracaj sie jak starsi rozmawiaja o sprawach o ktorych nie masz
            pojecia!
          • art.ca Re: mam problem z adolfem 07.03.04, 15:06
            to slyszelicie ze dr Atkins mial
            > zawal ? hehe, o glupszej i bardziej niezdrowej diecie nie slyszalem, zreszta
            to
            >
            > samo powie kazdy w miare rozgarniety lekarz :)

Dr Atkins poslizganal sie na lodzie i zapadl w spiaczke po czym zmarl.
            Dziennikarzom udalo sie ukrasc dokumentacje z sekcji zwlok i okazalo sie , ze
            dr Atkins wazyl 120 kilogramow !!!, mial zniszczony organizm m.in. zwezone
            tetnice. Gdyby sie nie zabil przez nieszczesliwy wypadek to i tak by zmarl za
            kilka tygodni lub miesiecy na zator w tetnicach.
    • Gość: b00g13 errata IP: *.net / *.pl 12.03.04, 19:13
      a - nie jest trudno się doszukać informacji o tym, że adolf nie był wege choć
      takiego udawał - polecam najbliższą bibliotekę lub www.google.com i trochę
      rozsądku przy kompletowaniu źródeł
      b - nie jest trudno się doszukać informacji o tym, że adolf nie był pedałem on
      ich zabijał - polecam najbliższą bibliotekę lub www.google.com i trochę rozsądku
      przy kompletowaniu źródeł
      c - nie jest trudno się doszukać informacji o tym, że adolf nie był socjalistą
      on ich wysyłał do obozów - polecam najbliższą bibliotekę lub www.google.com i
      trochę rozsądku przy kompletowaniu źródeł

(a propos c. może być mylące ale narodowy socjalizm nie jest odmianą socjalizmu
      choć nazwa to sugeruje)

koniec erraty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka