Dodaj do ulubionych

TELEFON KONTAKTOWY W SPRAWIE TANIEGO INTERNETU RJ

07.01.11, 18:41
TANI INTERNET
NA OSIEDLU RAJSKA JABŁOŃ
ZAPRASZAMY ZAINTERESOWANYCH

STAŁY DOSTĘP DO INTERNETU 8-10 Mbit/s
PO KABLU – NIE RADIOWY
KOSZT PODŁĄCZENIA JEDNEGO MIESZKANIA – 200 - 250 PLN
ABONAMENT MIESIĘCZNY – 40 – 50 PLN
( W ZALEŻNOŚCI OD ILOŚCI PODŁĄCZONYCH OSÓB)
SERWIS – 24/7 - GRATIS
( REAGUJEMY W CIĄGU GODZINY OD CHWILI ZGŁOSZENIA)

OSOBY ZAINTERESOWANE PROSIMY O PRZESŁANIE MAILEM LUB SMS- em INFORMACJI Z NUMEREM BLOKU I MIESZKANIA NA ADRES: smiga.necik@gmail.com LUB TEL. 531 30 31 90
SPOTKANIE INFORMACYJNE DLA ZAINTERESOWANYCH ZOSTANIE ZORGANIZOWANE W PÓŹNIEJSZYM TERMINIE – O CZYM WSZYSCY ZOSTANĄ POINFORMOWANI SMS- Em LUB MAILEM.
W RAZIE PYTAŃ PROSZĘ DZWONIĆ LUB PISAĆ !!!
ZAPRASZAMY
Tel. 531 30 31 90 – smiga.necik@gmail.com
Obserwuj wątek
    • fotoszymi Re: TELEFON KONTAKTOWY W SPRAWIE TANIEGO INTERNET 07.01.11, 18:56
      Witam,

jestem zainteresowany wstępnie - jest jednak jedno ale - z czego wynika opłata aktywacyjna w takiej kwocie? Przecież kabli ciągnąć nie będziecie - w blokach jest infrastruktura do której można się podpiąć bez konieczności tworzenia nowej (waszej) infrastruktury. Poproszę o odpowiedź nie czekając na spotkanie.

Miłego.
    • rajskimieszkaniec Re: TELEFON KONTAKTOWY W SPRAWIE TANIEGO INTERNET 07.01.11, 20:23
      Czy można poznać nazwę firmy która oferuje owe łącza? A może to jakaś tajemnica?
      Adres e-mail w domenie gmail (co jest dziwne w przypadku dostawcy takich usług), kontakt via tel. kom. - czyżby prepaid?
      • arielat2 Re: TELEFON KONTAKTOWY W SPRAWIE TANIEGO INTERNET 07.01.11, 22:47
        Waszej firma nie znalazłem w sieci (Google niczego nie znajduje). Nie macie swojej strony??? Nie macie maila firmowego??? Poproszę o info jak długo istnieje firma, gdzie na dzień dzisiejszy dostarczacie swój internet???
        • rajskimieszkaniec Re: TELEFON KONTAKTOWY W SPRAWIE TANIEGO INTERNET 08.01.11, 09:50
          Na te pytania odpowiedzi nie otrzymamy smile
        • ddluki Odpowiedzi na zadawane pytania 08.01.11, 15:16
          - owszem naszej firmy nie można znaleźć w internecie- a to z tego powodu że jeszcze nie jesteśmy firmą - wiemy jak doprowadzić do państwa mieszkań internet, i posiadamy środki na to żeby to zrobić, jeśli znajdzie się wystarczająca liczba chętnych jesteśmy w stanie wystartować z usługą w ciągu miesiąca.
          - mail na gmail i telefon prepaid - owszem wszystko się zgadza gdyż póki co zbieramy osoby chętne do tego żeby wystartować, jest to tz. badanie rynku - czy cała inwestycja będzie dla nas opłacalna - bo wiadomo że nikt dziś nie pracuje za darmo - a tym bardziej nie inwestuje własnego kapitału- proszę mi wierzyć że jeśli inwestycja na tym osiedlu ruszy powstanie tam biuro gdzie cały czas będzie pracownik i wszystko będzie zgodne z prawem - chcieli byśmy stworzyć siec z której przede wszystkim państwo będziecie zadowoleni poprzez dostarczenia internetu w jakości takiej jak macie państwo dotychczas a za wiele niższą opłatą. Przewidujemy również całodobowy serwis w formie 24/7 - niezależnie od wolnego i świąt. Tak jak powiedziałem w chwili obecnej cała usługa jest w fazie projektu, więc każdy z państwa ma możliwość współtworzenia jej z nami a co za tym idzie śmiem stwierdzić że jesteśmy w stanie spełnić praktycznie każde z państwa wymagań odnośnie tego jak ta sieć ma funkcjonować i być obsługiwana.
          - z czego wynika opłata podłączeniowa ( skoro istnieje na osiedlu infrastruktura) - a to z tego że z reguły infrastruktury tego typu są prywatne - należą do jakiejś już istniejącej firmy - i z reguły taniej wychodzi budowa swojej własnej infrastruktury niż wykupienie jej lub dzierżawa od osoby trzeciej, w naszym wypadku to my pokryjemy koszt podłączenia poszczególnych bloków a państwo jedynie koszt podpięcia własnego mieszkania - dodam tylko że bloki będą połączone za pomocą światłowodu
          - jeśli zaś chodzi o dostawcę samej usługi to będzie to albo netia albo chello - nie telekomunikacja- chociażby ze względu na koszty jakie my musimy ponosić dzierżawiąc łącze początkowe, obniżenie tych kosztów spowoduje znaczne obniżenie kosztów usługi finalnej dla państwa.
          - I NA KONIEC- drogi Panie "raskimieszkaniec" - jak zapewne pan widzi otrzymał Pan wyczerpujące odpowiedzi - tak mi się wydaje - na każde pytanie, również na poprzednie które Pan zadawał odnośnie czy łącze będzie symetryczne - my nie mamy nic do ukrycia, zasady na jakich działamy są klarowne od samego początku do końca - chodzi nam o stworzenie sieci w której mieszkańcy będą płacić rozsądne kwoty za dostarczoną usługę tak jak ma to miejsce na wielu legionowskich osiedlach, na chwile obecną Rajska Jabłoń ma najdroższy internet w okolicy - czemu nie mamy tego zmienić - i skąd u Pana tyle sarkazmu i niewiary w czyste intencje ludzkie, cały pomysł wynikł z tego że jeden z naszych pracowników od niedawna jest mieszkańcem tego osiedla i zauważył jak duże koszty musi ponosić chcąc jak przystało w XXI wieku mieć internet w domu. Więc proszę mi wierzyć że nikt nie chce pana oszukać a tym bardziej okraść, jeśli bardziej wierzy Pan w konkurencje naszej propozycji to nikt Pana nie zmusza aby do naszej usługi przystępować.
          Wydaje mi się, że odpowiedziałem na wszystkie pytania dosyć wyczerpująco, jeśli pojawiły by się jakieś nowe pytania proszę o wysyłanie ich mailem co znacznie skróci czas odpowiedzi na nie. Jeszcze raz podkreślam że nie mamy nic do ukrycia, a wydaje mi się, że usługa którą proponujemy powinna wszystkich z państwa nie tylko zadowolić ale i usatysfakcjonować.
          e-mail: smiga.necik@gmail.com
          z poważaniem
          Robert Piórnik
          +48 531 31 30 90
          • babaloo1 Re: Odpowiedzi na zadawane pytania 10.01.11, 13:37
            Witam,

jestem wstępnie zainteresowany Państwa ofertą. Tylko ta opłata aktywacyjna jest trochę duża. Dodam jeszcze, że dla bloków z nowszych etapów (RJ IV i RJ V) infrastruktura kablowa jest własnością mieszkańców a nie żadnej zewnętrznej firmy i jako taka nie musi być dzierżawiona. Dlatego zakładam, że dla tych bloków opłata aktywacyjna byłaby zerowa ?
            • ddluki Re: Odpowiedzi na zadawane pytania 10.01.11, 14:32
              owszem
              jeśli w danym bloku lub mieszkaniu infrastruktura jest własnością mieszkańca-ów i wyrażą oni pisemną zgodę na użycie przez moją firmę tej infrastruktury to oczywiście opłata przyłączeniowa będzie równa 0 zł
              jeśli jest Pan zainteresowany usługą proszę przesłać mailem numer bloku i mieszkania względnie klatki, co pozwoli nam na oszacowanie opłacalności tej inwestycji
              w ciągu najbliższych dni jest planowane rozrzucenie ulotek w państwa skrzynkach pocztowych i w dalszej kolejności ewentualne spotkanie informacyjne w celu dogrania szczegółów i konkretnych dat uruchomienia usługi
              pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka