Dodaj do ulubionych

Bezpański Husky

29.01.12, 13:12
Od rana po naszym osiedlu biega bezpański pies rasy Husky, czy komuś z sąsiadów nie zaginął podobny pies, lub wie do kogo pies może należeć ?
Obserwuj wątek
    • kraselki2 Re: Bezpański Husky 29.01.12, 20:30
      ten pies juz nie pierwszy raz biega po osiedlu i prawdopodobnie należy do kogoś kto mieszka w domku jednorodzinnym od strony boiska.
      • agas.pl Re: Bezpański Husky 01.02.12, 14:36
        Piesek został już zabrany przez panią weterynarz
        • rajski_mieszkaniec Re: Bezpański Husky 13.02.12, 19:22
          Husky znów biega po osiedlu, gdzie można to zgłosić? Widać, że pies jest zagubiony... Ciekawe czy ludzi go tak wypuszczają, czy sam ucieka.
          • rajski_mieszkaniec Re: Bezpański Husky 16.02.12, 17:17
            Do użytkownika agas.pl : czy sąsiadka mogłaby powiedzieć, do którego weterynarza zgłaszała fakt, iż pies błąka się po osiedlu? może ustalili adres właściciela i można go powiadomić o wędrówkach psa.
            • agas.pl Re: Bezpański Husky 29.02.12, 12:46
              Z tego co wiem pies był zabrany przez Panią weterynarz, która brzydko mówiąc "obsługuje" ten rejon. Niestety nie mam do niej aktualnego na dziś telefonu. Na pewo bez problemu numer jest do uzyskania w Komisariacie Policji (kiedyś w ten sposób został zabrany błakający się przy ogrodzeniu osiedla amstaf).
              Kontakt z Panią weterynarz bezpośredni pewnie jest możliwy w fundacji braci przyjaciół mniejszych - czy jakoś tak, która jest fundacją dla zwierząt i znajduje sie w Jabłonnie.
              • agas.pl Re: Bezpański Husky 29.02.12, 12:49
                juz znalazłam namiary - ul. Modlińska 107B tel.506 403 514
                Niedawno otworzone zostało również schronisko dla bezdomnych zwierząt w Nowym Dworze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka