Dodaj do ulubionych

Probne testy gimnazjalne - IBK

IP: *.gamma.furrynet.org 08.01.08, 11:15
No własnie dzis w mojej szkole odbyly sie probne testy gimnazjalne,
dzis czesc humanistyczna, jutro mamy mat-przy; testy te sa z
Instytutu Badań Kompetencji z Wałbrzycha, wie ktos gdzie mozna
zdobyc odpowiedzi do tych testow?
Obserwuj wątek
    • Gość: kw Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: 213.199.198.* 08.01.08, 20:12
      Odpowiedzi nie znajdziesz w necie do tych testów. A poza tym te testy są bardzo
      słabe jeśli chodzi o sprawdzenie się przed egzaminem. One nie powinny być
      robione jako próbne. I pamiętaj nauczyciel nie ma prawa postawić za nie oceny!!!
      Wiem to bo sam jestem nauczycielem. Jeżeli to zrobi to znaczy ze w ten sposob
      zdobedzie kolejna ocenę, albo tylko po to aby was zmobilizować...
      • Gość: bartek Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: *.gamma.furrynet.org 09.01.08, 11:33
        kompletnie nie zalezy mi na tym zeby dostawac ocene z tego testu,
        zreszta nawet bym sie nie zgodzil na to :) co do testu to moje
        odczucia sa takie ze te z IBK sa dla ludzi bardzo logicznie
        myslacych, poprostu jest bardzo duzo pulapek, a w testach z OKE
        wystraczy tylko myslec i miec wiedze i nie doszukiwac sie
        jakichs "haczykow"
      • Gość: Aisa Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 19:44
        A My piszemy jutro próbne testy i Pani derektor powiedziała że za
        próbne testy będzie mieli oceny !!:/ myśle że to nie jest obry
        pomysł. :/ osobiście mi się to bardzo nie podoba ! przezto wszystko
        mam jeszcze większy stres.
        • Gość: kw Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: 213.199.198.* 09.01.08, 19:58
          Pani dyrektor nie może postawić oceny za te testy!!! Bzdura. Test sam w sobie na
          koniec gimnazjum nie jest przeciez na ocene. W samych założeniach test próbny ma
          za zadanie zapoznać się z procedurą egzaminu gimnazjalnego oraz tego co
          powinniście jeszcsze powtórzyć. Wystawiając ocenę nauczyciele sobie wystawiają
          ocenę. A powinno być inaczej. Dla nauczycieli ma być to znak- co należy jeszcze
          powtórzyć... Sam jestem nauczycielem i oburzają mnie takie podejścia. Gratulacje
          dla pani dyrektor.
          • Gość: ja Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: *.crowley.pl 10.01.08, 03:31
            oj biedni wy jestescie .. ja pisałam mature próbna na ocene... eh ...
            • Gość: sdsdfrefs Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: *.devs.futuro.pl 11.01.08, 17:56
              U mnie w Szczecinie za testy też każdy dostaje ocenę. Może wiecie
              gdzie moge znalesc do nich odpowiedzi bo przetrzepałam cały internet
              i nie ma ich nigdzie.
              • Gość: kw Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: 213.199.198.* 11.01.08, 18:18
                Odpowiedzi nie znajdziesz.... ok godziny 19.00 (12 stycznie) zamieszczę na
                stronie www.zsnr1-pruszkow.com test matematyczno-przyrodniczy. W poniedziałek
                postaram się wrzucić odpowiedzi do tego testu.
                Jeszcze jakieś życzenia ktoś ma?
                Postaram się spełnić
                • Gość: mis Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 20:05
                  a polski
                  • Gość: kw Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: 213.199.198.* 13.01.08, 21:47
                    Będą jutro wieczorem na www.zsnr1-pruszkow.com
                    • Gość: mis Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 21:36
                      jest 21;35,a testu nie ma to jakis zart....
                • Gość: bea Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 21:48
                  to jak to jest z tymi egzaminami ,bo ja mam jutro,kazdy ma inne...
                  • Gość: kw Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: 213.199.198.* 15.01.08, 02:52
                    Szukać ... test jest od 18 w poniedziałek... Dział do pobrania... Ojej.

www.zsnr1-pruszkow.ehost.pl/php-fusion/php-files/downloads.php?cat_id=8
                    • Gość: mis Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 13:32
                      dzieki za testy,moja pociecha wlasnie pisala dzis ...,dopiero teraz
                      je drukowalam...
                    • Gość: żania0 Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: *.debica230.tnp.pl 24.01.08, 16:29
                      nie mogę otworzyć testu z pobranie , wyskakuje tylko że jest jakiś
                      problem! .Wiesz jak mogę otworzyc /? błamby bardzo wdzieczna! z góry
                      dzieki
                • Gość: żania0 Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: *.debica230.tnp.pl 24.01.08, 16:32
                  nie mogę otworzyć testu z pobranie , wyskakuje tylko że jest jakiś
                  problem! .Wiesz jak mogę otworzyc /? błamby bardzo wdzieczna! z góry
                  dzieki

• Gość: kw Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: 213.199.198.* 24.01.08, 18:22
                    Plik jest w pdf. Potrzebny Adobe Acrobat. Jak będzie problem prosze o maila i
                    wyslę...
                    • Gość: żania0 Re: Probne testy gimnazjalne - IBK IP: *.debica230.tnp.pl 25.01.08, 18:40
                      zaneta125@op.pl. dzienki :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka