Dodaj do ulubionych

WAŻNA INFORMACJA W SPRAWIE GVT

07.01.13, 10:17
W 2010 roku podpisałam umowę z GVT na łącze symetryczne. Na początku tego roku okazało się przypadkiem, że GVT nigdy nie miało, nie ma i nie będzie miało łącza symetrycznego. Próbowałam zawrzeć ugodę z GVT, ale warunki jakie mi przedstawili były śmieszne. Postanowiłam sprawę skierować do sądu, gdyż to GVT nie wywiązywało się z umowy, którą podpisali (brak łącza symetrycznego). Radzę wszystkim sąsiadom sprawdzić swoje umowy i zastanowic sie co robić, gdyż w GVT liczą na to, że nikt się nie dopatrzy. Dodam, że płaciłam przez prawie 3 lata 69 zł miesięcznie, za prędkości, które miałam w umowie (8/4) a po sprawdzaniu na speedtest.pl prędkości często wynosiły 2/1, 4/2.
Pozdrawiam Sylwia
Obserwuj wątek
    • papabil Re: WAŻNA INFORMACJA W SPRAWIE GVT 07.01.13, 10:48
      ja juz dawno zrezygnowalem z nich czeste awarie teraz ma jmdi i jest ok
    • rajska_zyta Re: WAŻNA INFORMACJA W SPRAWIE GVT 08.01.13, 07:02
      Ja też ostatnio podpisałam umowę z GVT na łącze 4/2. Mój mąż zauważył że prędkość nie odpowiada parametrom oferowanym w umowie. Niestety sprytnie jest napisane w umowie " do 4/2".
      Oczywiście zgłosiłam na piśmie nasze uwagi, że przy odbiorze brakuje średnio 75% przepustowości a przy nadawaniu prawie 40%, ale jak na razie bez odzewu.
      Chyba zrezygnuję z ich usług. sad
      Pozdrawiam.
      • kursk8 Re: WAŻNA INFORMACJA W SPRAWIE GVT 08.01.13, 09:26
        ...a tymczasem GTV na kazdym pietrze w moim bloku umiescilo naklejke "tu internet dostarcza GTV" smile ...
        • grabsztyn Re: WAŻNA INFORMACJA W SPRAWIE GVT 08.01.13, 22:00
          Nasza sieć osiedlowa jest zła? Mam na myśli rajskanet? Ja uważam, że się poprawili tzn. mniej awarii i prędkość mi odp.
          • rajski_sadownik Re: WAŻNA INFORMACJA W SPRAWIE GVT 12.12.14, 21:41
            mam od nich internet od 2008 roku ale od jakiegoś czasu jest masakra, słaby strasznie internet. Płacę za 16/7 a mam 0,5/0,2 ostatnio jest masakra, nie mam pojęcia kiedy mógłbym osiągnąć choćby połowę transferu za który płacę, odchodzę od nich bo jest fatalnie i nie zapowiada się lepiej.
    • rajski_sadownik Re: WAŻNA INFORMACJA W SPRAWIE GVT 12.12.14, 21:42
      podpowiedzcie internet można na Sadowej 16 mieć poza gvt ????
      • masterkys Re: WAŻNA INFORMACJA W SPRAWIE GVT 13.12.14, 08:28
        JMDI!!! Mam z nimi umowę na 16 mega, a zawsze jak sprawdzam, to mi pokazuje w okolicach 25. Do tego 160 kanałów TV (główne w HD) i telefon stacjonarny z godziną darmową, koszt 95zł miesięcznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka