Dodaj do ulubionych

mechanik samochodowy

IP: 195.47.201.* 07.07.10, 10:24
temat już kiedyś wywołany. Którego mechanika samochodowego byście polecili na
Tarchominie/Białołęce. Mam robotę przy samochodzie a nie mam doświadczenia z
mechanikami w Warszawie. Macie namiary na jakiegoś dobrego.
Obserwuj wątek
    • malgosnica Re: mechanik samochodowy 06.07.11, 13:07
      Kurcze, ostatnio miałam problem z moim autkiem...rany, żeby trafić na jakiś fajny warsztat to trzeba mieć fart. Albo krzyczeli takie ceny, albo nie wiedzieli jak to zreperować, masakra. Ale szczęście się do mnie uśmiechnęło, ZNALAZŁAM:) polecam wszystkim naprawdę, chłopaki szybko się uwijają, i ceny mają atrakcyjne, bo to nowy warsztat:) przy modlińskiej 277, na jednym placu jest jakiś komis i ten warsztat. Ja już tam reperowałam mój samochód i brat i wszystko jest ok więc POLECAM
      • Gość: gość Re: mechanik samochodowy IP: *.ip.netia.com.pl 06.07.11, 15:14
        nie ma już mechaników, teraz są wymieniacze...uda się albo się nie uda...trafi się albo nie ...usterka zniknie albo nie - klient i tak zapłaci
        • malgosnica Re: mechanik samochodowy 10.07.11, 17:42
          To albo się im udało, albo się znają na rzeczy, bo na rachunku nie było jakiś dziwnych opłat za nadmiar części:)
    • wodniczka0 Re: mechanik samochodowy 10.07.11, 22:41
      Cześć,

mogę polecić mechanika na ul. Mehoffera 52. Specjalizują się w alarmach samochodowych/elektryce ale inne rzeczy też robią oczywiście. Najlepiej zadzwonić i porozmawiać na temat problemu. Na pewno coś doradzą.
      www.alarmy-samochodowe.com.pl
      Pozdrawiam
      • Gość: a Re: mechanik samochodowy IP: *.doplaty.gov.pl 14.10.13, 12:26
        tak, jszcze kontakt na komórki podaj, żebyśmy się nie domyśleli, że to autoreklama przyadkiem
    • Gość: Romek Warsztat Ordonówny/Strumykowa. IP: 195.136.33.* 11.07.11, 09:59
      • Gość: xx Re: Warsztat Ordonówny/Strumykowa. IP: *.t-mobile.pl 15.07.11, 09:29
        Ja moge polecić kogoś dość daleko bo z Piaseczna - ale uwierzcie mi 100% grawarancji że nie zostaniecie naciagnięci oraz pełen profesjonalizm i niskie ceny - pomimo ze trzeba kawął jechac to się rekompensuje w kosztach i satysfakcji.
        Jeasli ktoś będzie chciał to napszcie na forum to podrzuce namiary.
        • Gość: Romek Re: Warsztat Ordonówny/Strumykowa. IP: 195.136.33.* 15.07.11, 10:22
          > Ja moge polecić kogoś dość daleko bo z Piaseczna

Ja z Krakowa :)
          • Gość: xx Re: Warsztat Ordonówny/Strumykowa. IP: *.t-mobile.pl 03.08.11, 13:15
            Piaseczno bliżej niz Kraków.. ale za to Kraków ładniejszy :-)
    • Gość: obi 1 kenobi Re: mechanik samochodowy IP: 212.160.172.* 11.07.11, 10:06
      a byliscie moze na Familijnej badz Laurowej?
      • Gość: Krzysiek Re: mechanik samochodowy modlińska 277 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 10:43
        Nie byłem na Familijnej, ale byłem tam gdzie malgosnica polecała na tej modlińskiej. Faktycznie wszystko ok, polecam.
        • Gość: klient Re: mechanik samochodowy modlińska 277 IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 16:53
          Hmmm ja jeździłem 1 km dalej i z ciekawości przetestowałem te nowe miejsce i szczerze nie rozumiem czemu tam wcześniej nie trafiłem. Ten pod numerem 257 to pomyłka a nie mechanik. POLECAM MODLIŃSKĄ 277!
          • Gość: Marcjan Re: mechanik samochodowy modlińska 277 IP: *.play-internet.pl 31.10.12, 16:46
            www.modlinska277.pl
            już kolejny raz wymieniałem opony + drobna naprawa,
            Panowie uwijają się niesamowicie, a do tego poczekali na mnie po godzinach, bo nie mogłem wyrwać się wcześniej z pracy.

ceny mają genialne, bo za wymianę opon na felgach aluminiowych + uzupełnienie wentylków 50 pln,
            • Gość: Były Klient Re: mechanik samochodowy modlińska 277 IP: *.jmdi.pl 12.06.14, 10:25
              Początki były ok, nawet bardzo, ale chyba jak zobaczyłi że stałem sie stałym Klientem to juz podejście takie sobie i gadka tez, przy wymianie opon ciśnienie miałem od 2,3 do 2,6, masakra, wyjechałem, samochód dziwnie rzucało to zjechałem na BP przy gminie i jak zobaczyłem o co chodzi to stracili Klienta, Podsumowując, na 1-2 naprawy ok, a później do innego serwisu.
    • serwisauto654 Re: mechanik samochodowy 05.11.15, 13:26
      Serwis Ford Warszawa: auto-conrad.pl/ford/
      Serwis samochodowy, specjalizującym się w naprawie samochodów marki Ford.
      Kompleksowy serwis, przyjemna atmosfera oraz pomoc we wszelkich kwestiach, związanych z motoryzacją.
    • smogorzewski.w Re: mechanik samochodowy 04.01.17, 13:54
      Ja polecam Besthol - mają mobilny warsztat samochodowy w Warszawie, więc mogą przyjechać pod dom albo pod biuro i zdiagnozować, a potem naprawić usterkę. Nie trzeba stać w korkach jadąc do serwisu, nie trzeba czekać na naprawę itp. Do tego wszystko tłumaczą i wyjaśniają co trzeba zrobić. Informują też o kosztach przed wykonaniem naprawy. Jak ktoś potrzebuje namiaru to tu ich stronka: http://besthol.pl/
    • Gość: gość Re: mechanik samochodowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.01.17, 10:26
      autowysota.pl, co prawda Zacisze, ale naprawa wykonana solidnie i bardzo przyzwocie cenowo, kontakt 500 145 839 Pan Wojtek
    • Gość: Tytus345 Re: mechanik samochodowy IP: 91.230.98.* 01.11.21, 17:21
      Polecam Ci Auto Matraszek, automatraszek.pl/ w Markach k. Wawy. Warto podjechać, bo robotę robią naprawdę profesjonalnie i do tego uczciwie. Lepszego serwisu w okolicy nie znajdziesz, zapewniam.
    • vipit Re: mechanik samochodowy 26.07.24, 07:27
      Zdecydowanie polecam Ci Dziupla Serwis dziuplaserwis.pl przy ul. Poetów 29 koło Modlińskiej.

Robią naprawdę solidnie, dokładnie i konkretnie. To są mechanicy z prawdziwego zdarzenia a nie wymieniacze jak w większości obecnych "serwisów". :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka