Gość: marta IP: *.play-internet.pl 03.02.11, 19:05 Niedawno przeprowadziłam się na Białołękę, ciekawa jestem Waszej opinie o tej przychodni poszukuje lekarza pierwszego kontaktu i ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Dormed Strumykowa - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 21:59 Z ginekologów mogę polecić dr Szymankiewicz, jestem pod jej opieką od ponad 2 lat i jestem bardzo zadowolona, nie zamierzam jej zmieniać na innego lekarza :) Odradzam endokrynologa-ginekologa, dr Podsiadłowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Dormed Strumykowa - opinie IP: *.ip.netia.com.pl 08.03.11, 01:27 Zdecydowanie nie polecam, miałem wątpliwą przyjemność skorzystać tam z usłóg alergologa . Pani doktor wystawiła błędnie recepty dla dwojga dzieci, jak przyszedłem zeby poprawili pan który jest zawsze niezbyt miły żarządał 160 złotych jak za dwie kolejne wizyty bo recepty były dla dwojga dzieci . Zdzierca i oszust . Jak to tłumaczył Pani nie bądzie traciła cennego czasu na takie żeczy . NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dormed Strumykowa - opinie IP: *.spray.net.pl 08.03.11, 10:00 Też nie polecam dormedu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Dormed Strumykowa - opinie IP: *.jmdi.pl 09.03.11, 14:17 Korzystam od dwóch lat i jestem zadowolona. Choć przechodnia do tanich nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta a centrum medyczne dagis? IP: *.play-internet.pl 19.03.11, 00:32 dziękuje za wszystkie odpowiedzi, a co sadzicie o centrum medycznym dagis? był tam ktoś z was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dormed Strumykowa - opinie IP: *.home.aster.pl 09.09.11, 15:26 > NIE POLECAM A ja nie polecam pisania "usłóg" czy "żeczy" - to forum czytają także dzieci i później uczą się takiej błędnej pisowni. Każda przeglądarka ma opcję sprawdzania pisowni więc szanuj tych, którzy to czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SISS Re: Dormed Strumykowa - opinie IP: *.dmbos.com.pl 11.06.12, 11:02 ... i matołów. W krótkiej wypowiedzi 2 byki. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
basiabrzeska Re: Dormed Strumykowa - opinie 13.01.14, 22:00 Również polecam doktor Szymankiewicz. Prowadziła moją ciążę i wszystko odbyło się bez najmniejszych komplikacji. Jestem jej bardzo wdzięczna za moja zdrową córeczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Wynagrodzenie za prace IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 11:22 Jezeli chodzi o prace w tej firmie to jest fatalna poniewaz nie mozna doczekac sie na wyplate i zawsze jest jakas dobra wymowka a kiedy dochodzi juz do platnosci zawsze znajdzie sie powod zeby obciac 200 lub 300 zl z pensji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Wynagrodzenie za prace IP: *.ip.netia.com.pl 09.09.11, 09:42 czyli jawne złodziejstwo?! no to pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wynagrodzenie za prace IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.11, 09:54 Tak jawne złodziejstwo! I ja tu nie mówię nawet o pracy ale o prowadzeniu placowki. Miałem okazję byc tam pacjentem ze 3 razy i to co widziałem i słyszałem przerosło mnie! Nikomu nie polecam tej placówki i szczerze współczuję paniom pracującym na recepcji. Tak jak są traktowane przez szefa- nie widziałem czegoś takiego w żadnej innej firmie. To powinno byc karalne. A szef niejaki pan Robert to nadety buc i gbur, niekulturalny i nieuprzejmy zarówno jak i do personelu jak i do pacjentów. Jest nastawiony tylko na kasę i mnie tez tam przekrecono, bo za wykonanie tej samej uslugi drugi raz nie z mojej winy musiałem zapłacić ponownie. A nie były to wcale male pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACA Re: Wynagrodzenie za prace IP: *.jmdi.pl 20.06.12, 19:51 Zgadzam się. Praca u Doroty i Roberta to jedna wielka pomyłka. Nie liczą sie z innymi ludźmi, zero szacunku do kogo kolwiek. Nie dziwię się, że Dormed ma tak zła opinię. Jeśli w pracy panuje napięta atmosfera to pacjenci doskonale to wyczuwają i wolą to miejsce omijać bo po co tracić czas na takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dormed Strumykowa - opinie IP: 213.199.214.* 15.03.12, 13:11 Zgadzam sie z opiniami innch! nie polecam. Nie wyplacalni sa, i nie warto tam chodzic. Placi sie pieniadze za wizyte na ktorej sie nic nie dowiemy Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Dormed Strumykowa - opinie 18.03.12, 14:49 korzystam od kilku lat, w okolicy lepszej nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Dormed Strumykowa - opinie IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.03.12, 10:19 Jasne!Oczywiście opinia wyrażona przez właścicielkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Dormed Strumykowa - opinie 19.03.12, 10:30 Domorosły Watson się znlalazł... Nie napisałam że to najlepsza przychonia na swiecie ale ja lepszej w tej okolicy nie znalazła. Jesli Ty tak, to super. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaob2 Re: Dormed Strumykowa - opinie 20.03.12, 11:20 Polecam!! Korzystam od roku w ramach abonametu, przy czym specjalnie jeżdżę z Legionowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Dormed Strumykowa - opinie IP: *.jmdi.pl 20.06.12, 19:32 Nie polecam!!!! Szefostwo tej przychodni tragedia... nie mili, traktujący ludzi z góry i przedmiotowo... . Bardzo nie miła atmosfera panująca w przychodni. Naciągają ludzi na pieniadze. Bardzo drogie wizyty a zarazem krótkie 3 minutowe. Nie wiem za co tam zapłaciłam. Strata czasu i pieniędzy. Ponadto wizyty sa z dużym opóźnieniem. Odradzam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Dormed Strumykowa - opinie 29.11.15, 12:05 Na przestrzeni ostatnich trzech lat bardzo obniżyła się jakość w Dormedzie. W zasadzie bywam tam już tylko z dziećmi u pediatry. Większość specjalistów odwiedzam w sąsiednim Goldenmedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Dormed Strumykowa - nie polecam!!! IP: *.jmdi.pl 20.06.12, 20:10 Odradzam to miejsce. Jedna z najgorszych poradni w jakiej kiedykolwiek byłam. Obsługa fatalna. A nijaki Robert dyrektor placówki to nadety buc z którym nawet nie warto wdawać się w rozmowę, Pan ten jest niewychowany i zadufany w sobie bez jakiejkolwiek kultury. To w jaki sposób traktuje swoich pracowników na recepcji przechodzi jakiekolwiek pojęcie, Naprawde bedac tam było mi ich bardzo szkoda. Nie polecam tego miejsca zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiun_ww Re: Dormed Strumykowa - nie polecam!!! IP: *.jmdi.pl 04.12.12, 22:42 a co powiedzie o tej nowej placówce na Odkrytej?? tak samo? i jak p. Szymankiewicz - wybieram się do niej na wizyte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Dormed IP: *.play-internet.pl 09.12.12, 21:00 Jestem pacjentką Dormedu - głównie placówki na Odkrytej, na Strumykowej byłam 2-3 razy ( zanim otworzyli placówkę na Odkrytej- u internisty), na Odkrytej byłam wielokrotnie i zawsze jestem zadowolona. Dla mnie Panie, czy Panowie w recepcji zawsze są bardzo mili i chętni do pomocy. Co do dr Szymankiewicz - byłam u niej raz, bardzo miła i delikatna lekarka, odpowiadała na moje wszystkie pytania ( byłam u niej na USG). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izunia Re: Dormed IP: *.jmdi.pl 17.03.13, 20:57 Panie z recepcjii bardzo miłe ale na tym się kończy... odradzam Dormed na ul. Odkrytej...strata czasu i pieniedzy. Przeniesienie dormedu w 2 miejsce nic nie pomoglo nadal jakość słaba i daleko im do jakiegos standardu. W okolicy jest wiele lepszych i bardziej renomowanych przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Dormed 17.03.13, 21:43 Renomowanych może tak ale czy lepszych? Które polecasz? Ja akurat mam dobre doświadczenia i z pediatrami, a ostatnio z gastrologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
basiabrzeska Re: Dormed 09.01.14, 09:46 Ja nie mogę powiedzieć nic złego o Dormedzie, a wręcz odwrotnie. Po wieloletnich próbach wyleczenia alergii, w Dormedzie w końu mi pomogli. Nie powiem, sam process leczenia był bardzo długi, ale przyniósł efekty. Już tereaznie muszę się męczyć z katarem I załzawionymi oczami. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roma-roma Re: Dormed Strumykowa - nie polecam!!! IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.13, 22:00 Moja 2,5-latka lubi Dormed na Odkrytej, a to najlepsza rekomendacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaan Re: Dormed Strumykowa - opinie IP: *.jmdi.pl 23.03.13, 22:03 witam; nie jestem stała pacjentką Dormedu, bylam raz na usg gin. u dra Konińskiego i byłam bardzo zadowolona - dokładnie wypytał, szeroki wywiad, bardzo dokładne badanie, wszystko wyjasniał, pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bania Re: Dormed Strumykowa - opinie IP: *.play-internet.pl 31.01.15, 10:00 Jestem zadowolona z Dormed. Najczęściej odwiedzam pediatrów, ostatnio nawet regularnie, ponieważ córka poszła do przedszkola i cały czas choruje. Panie na recepcji bardzo miłe i pomocne. Częściej korzystam z Odkrytej, chociaż na Strumykowej też kilka razy byłam. Oprócz pediatry córka również była u ortopedy i na usg brzuszka. Ja z kolej chodziłam do internisty i alergologa. Nie wybierałam konkretnych lekarzy tylko najbliższą możliwą wizytę i złego słowa o nich nie mogę powiedzieć. Korzystam z abonamentu. Nie znam kierownictwa i nie byłam świadkiem sytuacji o jakich piszecie powyżej, więc w tej kwestii nie mogę się wypowiadać. Córka lubi tam chodzić a to dla mnie najważniejsze. Podejście do pacjenta, tego starszego jak i młodszego, Pani pielęgniarki (chyba) z laboratorium, krótkie włosy, pełen profesjonalizm 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Białołęka jest kob Re: Dormed Strumykowa - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.15, 13:13 Jestem zadowolona z Dormedu. Nigdy nie byłam świadkiem niekulturalnego zachowania jakiegoś właściciela. Chyba wiem jak wygląda bo rzeczywiście nie sprawia wrażenia miłego ale nikt nigdy nie krzyczał ani źle się odzywał przy mnie do osób w recepcji. Recepcjoniści mili, kulturalni zawsze chętni do pomocy. Lekarze ... no cóż, lepsi, gorsi, milsi lub mniej - to kwestia gustu. Jedno lubią pogawędzić z lekarzem w czasie wizyty inni konkretniejsi lubią wejść i wyjść :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: Dormed Strumykowa - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.15, 17:17 Nie polecam pracy w Dormedzie. Proponują umowę na najniższej krajowej, a reszta wypłacana w ramach premii, której nigdy się nie widziało. Krętacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Technik rtg Re: Dormed Strumykowa - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.15, 20:47 Nie polecam pracy w Dormedzie. Miałem zacząć pracę, jako technik rtg, a jak się okazało praca wiąże się z rejestracją pacjentów... więc nie wiem, jak ma się jedno do drugiego. Już nie wspomnę o problemach z umową i wypłatą faktycznych uzgodnionych zarobków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mek Re: Dormed Strumykowa - opinie IP: *.jmdi.pl 28.06.16, 17:51 Hmm żeby zrobić RTG trzeba zarejestrować pacjenta ... tak się ma jedno do drugiego ..., i skoro MIAŁEŚ zacząć dopiero prace to jak z tą wypłatą ? miałeś problem z jej otrzymaniem? ciekawe dość zważywszy,że wypłatę dostaję się po przepracowanym okresie zwykle miesięcznym a tu już był problem na rozmowie kwalifikacyjnej czy jak wysłałes cv? Bardzo mnie to ciekawi bo chcę podjąć współpracę z tą placówką ale ta wypowiedzi mnie zastanawia bo chyba jest doś niedorzeczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Technik radiolog 2 Re: Dormed Strumykowa - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.15, 12:33 Dormed,, jako pracodawca to żenada! Od września br. poszukują technika radiologa, a jak się później okazuje to praca jest głównie w rejestracji. Propozycja zawarcia umowy na 1750 BRUTTO, a reszta na czarno w rękę jest tragedia, bo jak pisza inni na forach - kasy nigdy sie nie zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś