Dodaj do ulubionych

Handel gastronomia Ankieta

IP: *.devs.futuro.pl 22.03.14, 15:51
Witam wszystkich " Tubylców i Ludność Napływową " wybaczcie za takie określenie :) Mam do was pytanie , badam na życzenie klienta rynek i potrzebuje dodatkowych informacji .
Wszyscy wiedzą że "bazarek kaput " tramwaj wszystko rozjedzie , a jest propozycja aby zbudować coś nowego od podstaw .
Jakie jest wasze zdanie - czy powinien zbudować Centrum Handlowe podobne jak w Legionowie "Niebieskie Centrum Handlowe " - czy galerię ? A może nowoczesny Bazarek ?
Będę bardzo wdzięczny za wasze opinie , z góry dziękuję i zapraszam do komentowania .
Obserwuj wątek
    • brydka26 Re: Handel gastronomia Ankieta 22.03.14, 21:42
      mi by sie marzyl duzy fajny bazarek, czysty i zadbany z owocami, warzywami, ekojedzeniem, dobrym pieczywem i nabialem.
      • Gość: kika Re: Handel gastronomia Ankieta IP: *.dynamic.mm.pl 22.03.14, 22:02
        może nie jak Niebieski bazarek w legionowie a jak różowy bazar w Józefosławiu albo pomarańczowy bazat w Konstancinie...byłes tam prawda..?
    • Gość: Aleksandra Re: Handel gastronomia Ankieta IP: *.182.250.114.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.03.14, 19:16

Zdecydowanie centrum handlowe z porządną knajpą ale się fast food . A o knajpie z bilardem nie wspomnę
      • Gość: Bart Re: Handel gastronomia Ankieta IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.03.14, 22:16
        Zbuduj zakład kaletnika i go zatrudnij. Pasek akurat mi sie uszkodził a najbliższy kaletnik na pradze!
        • Gość: Luksor Re: Handel gastronomia Ankieta IP: *.devs.futuro.pl 27.03.14, 01:08
          Taka opcja raczej nie wchodzi w grę koszt naprawy przewyższał by koszty zakupu np w Auchan paska produkcji PRC , tu na tarcho raczej nikt nie kupuję lepszych pasków niż Big Star ,chcesz się przekonać jak to wygląda przyprowadź rower z hipermarketu do serwisu rowerowego na przeciwko kościoła na Strumykowej

Ale pomysł na sklep z galanterią skórzaną jak najbardziej ok sam ostatnio szukałem porządnego portfela i musiałem jechać na Głębocką
    • Gość: Ati Re: Handel gastronomia Ankieta IP: *.devs.futuro.pl 16.04.14, 09:00
      Może klub nocny ?
    • agte1 Re: Handel gastronomia Ankieta 16.04.14, 15:03
      A ja żałuje że w Galerii Odkryta nie umieścił się jakiś popularny sklep, zeby nie trzeba bylo jezdzic na Targówek czy do centrum, CCC, Reserved czy nawet H&M.
      Tarchomin jest "dzieciowy" ale sklepów z odzieżą czy obuwiem praktycznie nie ma, same banki i fryzjerzy....
    • Gość: smokdiplodok Re: Handel gastronomia Ankieta IP: *.jmdi.pl 16.04.14, 20:22
      mnie by się marzył bazarek jak pod Halą Mirowską. Przez koleżankę kupuję tam herbaty, greckie sery, oliwki, turecką chałwę i pyszny nabiał - jogurt, ser biały, do których nawet ser ziembiński się nie umywa.
      • Gość: Luksor Re: Handel gastronomia Ankieta IP: *.devs.futuro.pl 16.06.14, 17:41
        Dziękuję wszystkim za udział w ankiecie proszę o jeszcze . Maże taka dyskusja jak w wypadku pobrudzonych samochodów trawą .
    • karolciab125 Re: Handel gastronomia Ankieta 16.06.14, 22:02
      Galeria w planach już jest, mam nadzieję, że powstanie niedługo, bo niczego tak mi w tej sypialni nie brakuje jak kina...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka