Gość: robson.wawa IP: *.chello.pl 21.04.08, 14:39 witam znacie na bialolece jakas osobe ktora prowadzi uslugi prasowania, głównie koszule , jesli znacie to moze i znacie ceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robson.wawa Re: prasowanie IP: *.chello.pl 22.04.08, 11:06 Nie lubie a i szkoda mi na to czasu, widze ze nie masz nic do powiedzenia to nie mow Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: prasowanie 22.04.08, 11:08 Twój czas jest aż tak cenny i stać Cię na zapłacenie, znamy to znamy. Ale oczywiście umiesz prasować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson.wawa Re: prasowanie IP: *.chello.pl 22.04.08, 12:29 a co to za filozofia prasowanie..a ze nie lubiea jesli bylby ktos kto to robi to moglbym za to zaplacic slyszalem ze ktos to robi na tarchominie stad moja prosba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: prasowanie IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 12:43 nie stresuj się, sibeliuss to błazen, który nie wytrzyma nie odpisując na każdy nowy, pojawiający się post:) Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: prasowanie 22.04.08, 12:48 jakiś czas temu płaciłam 4 zł za koszulę, chyba 5-7 zł za sukienkę pani przyjeżdżała do domu, zabierała rzeczy i przywoziła popakowane w folię jak w pralni obsługiwała Pragę Północ i Pragę Południe.. jak znajdę tel to prześlę Ci mailem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson.wawa Re: prasowanie IP: *.chello.pl 22.04.08, 15:41 dzieki fly, a ciebie gosiak z e wzgledu na moje nerwy pomine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nono Re: prasowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 12:49 masz jakis kompleks? za godzine mojej pracy dostaje tyle ze moge sobie pozwolic na zaplacenie za prasowanie. Wiec ja zaplace i ja bede zadowolony i osoba prasujaca rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zk każda ilość, niskie ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 20:17 Podrzuć te koszule do Zakładu Tłocznia w FSO, największa prasa do bicia podwozi ma nacisk 2300 ton także wyprasujemy nawet te nie prane od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: każda ilość, niskie ceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 12:18 W Auchan prasowanie koszul kosztuje 3,5zl za sztuke,a z praniem 5,5zl za sztuke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: każda ilość, niskie ceny IP: 83.238.134.* 23.04.08, 12:35 Wczoraj na Swiatowida kolo Żabki widzialam ogloszenie o prasowaniu - 3 zł za koszule bodaj o ile pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson.wawa Re: każda ilość, niskie ceny IP: *.chello.pl 23.04.08, 17:33 dzieki dzieki sprawdze to Odpowiedz Link Zgłoś