aniluna 23.09.08, 22:43 Czy ktoś ma jakies informacje na ten temat? Co tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Multicentrum na Białołęce IP: *.acn.waw.pl 24.09.08, 00:12 Wyszukane w 5 sekund na google: www.wirtualna.warszawa.pl/w/080918/nowoczesne-multicentrum-otwarte-na-bia%C5%82o%C5%82%C4%99ce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Multicentrum na Białołęce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 15:09 A czy ktoś tam był osobiście? Tez jestem ciekawa co to i czy warto tam uderzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Multicentrum na Białołęce IP: *.crowley.pl 01.10.08, 14:09 jak to w propagandowych materiałach wszystko ładnie wygląda w ostatnim Echu Białołęki jest duży wywiad z Panią Ewą Majchrzak (mam nadzieję że nie przekręciłam nazwiska) dyrektor bibliotek białołęckich nt tego multicentrum wynika z niego, że co prawda są 24 stanowiska komputerowe ale w zajęciach może jednorazowo uczestniczyć 10 dzieci (hm chyba nie rozumiem) ciekawi mnie jak to zorganizować jeśli każda normalna klasa liczy ok. 23 - 26 dzieci, ponadto zgodnie z duchem czasu centrum jest niezwykle nowoczesne więc nie można zapisać się na żadne zajęcia poprzez internet, ani telefon Trzeba przyjść OSOBIŚCIE! XXI wiek prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net Re: Multicentrum na Białołęce IP: *.acn.waw.pl 02.10.08, 20:19 Jedna grupa może liczyć 10 osób, jednoczesnie grup może być kilka. To jest taki mini "Kopernik". Na moim dziecku zrobilo niesamowite znaczenie i z niecierpliwością czeka na zajęcia. W to to echo pisze to lepiej nie wierzyć bo nigdy nie zdarza sie im pisać prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś