Gość: ja IP: *.jmdi.pl 27.04.09, 20:24 ogromna prosba. Jestem w Warszawie od niedawna. Chce dojechac na lotnisko Chopena , musze tam być ok 3 godziny w nocy. Kto mi podpowie jak najlpeij tam dojechac z Nowodworów? Z góry dziękuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom.tom Re: Lotnisko Chopena- prosba IP: *.spray.net.pl 27.04.09, 20:55 taksówką chyba najlepiej, albo nocnym: ztm.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Lotnisko Chopena- prosba - buhahahahahaha IP: *.merinet.pl 27.04.09, 22:02 Lotnisko "Chopena" i to powtórzone dwa razy (więc nie literówka). Dobra/y jesteś. Ile klas podstawówki skończone? Dwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lotnisko Chopena- prosba - buhahahahahaha IP: *.jmdi.pl 27.04.09, 22:33 Przykre to jest że przyjemnośc sprawia Ci wyśmeiwanie tego że ktoś się pomylił. Tak pisze się Chopina lub Szopena. Śmiej się śmiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chopin Re: Lotnisko Chopena- prosba - buhahahahahaha IP: *.aster.pl 29.04.09, 22:25 Zgoda, Chopina lub Szopena, ale nie ChopEna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Lotnisko Chopena- prosba - buhahahahahaha IP: *.merinet.pl 02.05.09, 20:09 Gość portalu: ja napisał(a): > Przykre to jest że przyjemnośc sprawia Ci wyśmeiwanie tego że ktoś > się pomylił. > > Tak pisze się Chopina lub Szopena. > Śmiej się śmiej. Pomylił się? I w temacie i w treści w ten sam sposób? To nie pomyłka - to niewiedza dyskwalifikująca autora... Odpowiedz Link Zgłoś
maklik Re: Lotnisko Chopena- prosba - buhahahahahaha 04.05.09, 22:20 Nie ma jak to odpowiedź rzeczowa i na temat. Buractwo to nie pochodzenie, to styl bycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Lotnisko Chopena- prosba - buhahahahahaha IP: *.merinet.pl 07.05.09, 19:44 Rozumiem, że w imię poprawności mam tolerować ignorancję i nieuctwo? Odpowiedz Link Zgłoś
programistajava Re: Lotnisko Chopena- prosba 29.04.09, 13:12 ja też bym polecił taxi. Jeśli zależy ci na niskim koszcie to polecam np Grosik Taxi. Rolls roysem nie podjedzie taksiarz ale cena b. konkurencyjna. PS: zawsze sie upewnij co do kwoty zanim ruszysz (ja 2 razy korzystałęm i nigdy nei było problemów ale zawsze warto dogadać sprawę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Lotnisko Chopena- prosba IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.09, 03:16 w Warszawie od niedawna... w Czopenie od zawsze... :-) Odpowiedz Link Zgłoś