Dodaj do ulubionych

Ratunku! Moja Ukochana umiera!!!

28.11.11, 05:42
Nie żartuję. To nie jaja. Głupio mi było pisać o tym, czekałem, że ktoś inny założy wątek... Nie wiem, co pisać... LUDZIE ratujcie Julkę
Bo tak... kocham Julkę po cichu zawsze i teraz się przyznaję do Niej, muszę i do mojego pochodzenia 50% takoż - szcze ne smerła Ukraina! - i moja Ukochana niech żyje, proszę...
Obserwuj wątek
    • wubecja Re: psychopat 28.11.11, 11:23
      kolejar napisał:

> Nie żartuję. To nie jaja. Głupio mi było pisać o tym, czekałem, że ktoś inny za
      > łoży wątek... Nie wiem, co pisać...

wy ukraincy dziwne psychopaty.
      • skoonk Re: psychopat 28.11.11, 14:06
        wubecja napisała:

> kolejar napisał:
        >
        > > Nie żartuję. To nie jaja. Głupio mi było pisać o tym, czekałem, że ktoś i
        > nny za
        > > łoży wątek... Nie wiem, co pisać...
        >
        > wy ukraincy dziwne psychopaty.

coś w tym jest, może rosyjska dusza, może kozacka - patologicznie sentymentalna a zarazem okrutna, egocentryczna i zarazem autoagresywna - dzika.
    • napoj.chmielowy Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 28.11.11, 17:52
      kolejar napisał:

> Nie żartuję. To nie jaja. Głupio mi było pisać o tym, czekałem, że ktoś inny za
      > łoży wątek... Nie wiem, co pisać... LUDZIE ratujcie Julkę
      > Bo tak... kocham Julkę po cichu zawsze i teraz się przyznaję do Niej, muszę i d
      > o mojego pochodzenia 50% takoż - szcze ne smerła Ukraina! - i moja Ukochana nie
      > ch żyje, proszę...

Histeryzujesz!
    • censorship Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 28.11.11, 19:08
      kolejar napisał:

> łoży wątek... Nie wiem, co pisać... LUDZIE ratujcie Julkę
      > Bo tak... kocham Julkę po cichu zawsze i teraz się przyznaję do Niej, muszę i d
      > o mojego pochodzenia 50% takoż - szcze ne smerła Ukraina! - i moja Ukochana nie
      > ch żyje, proszę...

Nie rozpaczaj Kolejarzu.
      Najprawdopodobniej nie jest to choroba somatyczna tylko choroba polityczna. Jeden z wariantów zwolnienia J. T. z więzienia - konieczna kuracja za granicą. To było wielokrotnie przerabiane, stara metoda pozbywania się dysydentów.
      • wubecja Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 28.11.11, 20:01
        censorship napisała:
        Nie rozpaczaj Kolejarzu.
        > Najprawdopodobniej nie jest to choroba somatyczna tylko choroba polityczna. Jed
        > en z wariantów zwolnienia J. T. z więzienia - konieczna kuracja za granicą. To
        > było wielokrotnie przerabiane, stara metoda pozbywania się dysydentów.

dysydentów, czy dywersantów?
        W ten sposób agent opuszcza rejon w aurze bohatera. Potem załatwia się go dyskretnie na obcej ziemi. Błazenada prodawczykow.
        • censorship Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 28.11.11, 20:45
          wubecja napisała:

>
          > dysydentów, czy dywersantów?
          >

Chcesz się o szczegóły wykłócać? Pomyśl o ogóle!
          • kolejar Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 29.11.11, 04:33
            Czytam, co piszecie. Poniekąd oczywiście się zgodzę, że pewnie histeryzuję za bardzo?
            Jednak z Julką jest tak, że, co by nie mówić, myśleć, mamy do czynienia z ewidentnym przekroczeniem wszelkich norm cywilizowanych!
            A wyobraźcie sobie "Łysego" Józefa Oleksego w pierdlu o zdradę stanu, chorego... To porównywalne! - premier i premier. Nienawidzę "czerwonych", ale tak NIE!
            Dalej... Przeraża mnie szaleniec Jaruś Kaczyński nie tyle swoim bredzeniem, ale tym, iż niektórzy moi znajomi tym bredzeniom ulegają. Na ostatniej próbie "Friktal" jeden z kolegów powiedział mi, że jest za "czapą". Dzięki Kolego! To ja bardzo proszę, pociągnij dźwignię od zapadni, na której będę stał! Nie żartuję - zrób to Kretynie!!! A mi będzie bardzo super! Bo lepiej przecież odejść stąd na Placu Rewolucji niż zdychać powoli jako kolejna ofiara doktorów Mengele gdzieś w lochach szpitali publicznych.
            Ha! O moich chorobach już nie będę pisał wink
            • wubecja Re: Malowana na Sardynię 29.11.11, 08:11
              kolejar napisał:

> Czytam, co piszecie. Poniekąd oczywiście się zgodzę, że pewnie histeryzuję za b
              > ardzo?
              > Jednak z Julką jest tak, że, co by nie mówić, myśleć, mamy do czynienia z ewide
              > ntnym przekroczeniem wszelkich norm cywilizowanych!
              > . To porównywalne! - premier i premier.
              > Dalej... Przeraża mnie
              > To ja bardzo proszę, pociągnij dźwignię od zapadni, na której będę stał!
              > A mi będzie bardzo super!
              > Ha! O moich chorobach już nie będę pisał wink

Za dużo patrzycie z własnej perspektywy, popatrzcie ogólniej na światową politykę.
              Nie martwcie się o Juliu, ona już ma poczekalnię na Sardynii i pomnik z brązu. Ważne, że rura nasza, a nie turkmeńska i System Energetyczny Jednolity oddłużony.
            • censorship Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 29.11.11, 10:17
              kolejar napisał:

> Ha! O moich chorobach już nie będę pisał wink

To wspaniale! Bardzo nie lubię opisów chorób.
            • skoonk Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 29.11.11, 11:28
              kolejar napisał:
              > Dalej... Przeraża mnie szaleniec Jaruś Kaczyński nie tyle swoim bredzeni
              > em, ale tym, iż niektórzy moi znajomi tym bredzeniom ulegają. Na ostatniej prób
              > ie "Friktal" jeden z kolegów powiedział mi, że jest za "czapą". Dzięki Kolego!
              > To ja bardzo proszę, pociągnij dźwignię od zapadni, na której będę stał!
              > Nie żartuję - zrób to Kretynie!!!

A rzuć tych kretynów! Pomożesz sobie i im.
              I skończ z tą hipokryzją moratorium, z wojnami, anty terroryzmem, aborcją, głodem, korupcją i wyzyskiem. Zrób coś dla świata - poświęć się. Wtedy poczujesz orgazm męczeństwa. I na pewno znajdzie się niejeden kretyn, który Ci to ułatwi.
    • map4 Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 06.12.11, 10:51
      a ja pamiętam doskonale, kiedy półżywy Pinochet dowożony był na salę sądową w stanie agonalnym. Żal mi było faceta, tak zwyczajnie i po ludzku.

A potem jak go już wypuścili z litości z więzienia, ozdrowiał skurwiel w kilka dni.
      Ten sam manewr stosowany był wcześniej przez Honeckera, a całkiem niedawno przez Mubaraka, który na proces dowożony był (jest ?) na łóżku szpitalnym.

Nie wiem, jak oceniać ewentualną chorobę Julii, ale politycy już dawno nauczyli mnie, że tak długo, jak są przy władzy pozostają zdrowi. Natomiast kiedy ktoś próbuje ich pociągnąć za ich czyny do odpowiedzialności, politycy momentalnie stają się ciężko chorzy.

PS. Do Tymoszenko nic osobiście nie mam. Ale ona jest politykiem, a to dziwna rasa ...
      • radeberger Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 06.12.11, 11:33
        map4 napisał:

> PS. Do Tymoszenko nic osobiście nie mam. Ale ona jest politykiem, a to dziwna r
        > asa ...

Tymoszenko skarży się na bóle pleców.. 40% populacji ma zwyrodnienia kręgosłupa, a do pracy musi zapier... chodzić.

Zaobserwowano sińce na plecach - jak mi żal, że prycze więzienne to nie Carlton ani Ritz..
        • map4 Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 07.12.11, 09:09
          radeberger napisał:

> Tymoszenko skarży się na bóle pleców.. 40% populacji ma zwyrodnienia kręgosłupa
          > , a do pracy musi zapier... chodzić.

u kobiet dodatkowo bóle pleców mogą pojawiać się z powodu obciążenia kręgosłupa piersiami. To dość popularne schorzenie, szczególnie po zabiegu wszczepienia silikonów.
          • radeberger Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 07.12.11, 13:53
            U Tymoszenki bym jeszcze uważał na bóle głowy od noszenia ptasiego gniazda na głowie (pewnie dla ukraińskich sokołów..).
            • skoonk Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 08.12.11, 10:17
              radeberger napisał:
              > U Tymoszenki bym jeszcze uważał na bóle głowy od noszenia ptasiego gniazda na g
              > łowie (pewnie dla ukraińskich sokołów..).

Fryzura jest jej "kołem sterowym kraju", które może doprowadzić do urwania głowy.
    • kolejar Idioci a cynicy wredni! 28.12.11, 02:14
      Przeczytałem sobie Wasze posty już dawno i tak mnie zemdliło, że nic odpowiedzieć nie mogłem. Jak Wam się podoba kryminalista Janukowycz u władzy obok Łukaszenki to ok. - nie mamy o czym dyskutować. Pojęli?
      A przecież pisząc: "moja ukochana umiera" - nie miałem na myśli prymitywnie Julki zaraz, jak sobie Wy o mnie prymitywnie myślicie. Tak, jasne, że urodzony w Breslau mam takie i siakie korzenie rodzinno-genetyczne i Serce przez to jakoś dziwnie dla Was może mi bije. Spójrzcie na Rzplitą - a jestem takiej właśnie narodowości naprawdę. Spójrzcie na Europę i przyszłość Niemiec, Francji, Włoch, Czeskiej Republiki, Polski, wszystkich tych 27 krajów i paru innych... Spójrzcie na Ukochaną - Ukrainę!
      Więzienie Julki jest symbolem. Możecie się z niej naśmiewać. To się naśmiewajcie też z ludzi siedzących w łagrach Łukaszenki - stać Was na to?
      • wubecja Re: Idioci a cynicy wredni! 28.12.11, 16:06
        kolejar napisał:
        > A przecież pisząc: "moja ukochana umiera" - nie miałem na myśli prymitywnie Jul
        > ki (...)
        > Więzienie Julki jest symbolem.

Zgoda. Ale Julka jest mniej symbolem, niż Wasze tu wołanie.
        Co Wy Kolejar dla człowieczenstwa zdziełał?
        Bo ze stosunkiem do dam obnosząc się publicznie chwały im nie przynosi (one i tak wątpliwej sławy).
        Zaproponujcie jakiś protest publiczny. WBC pomoże !!!
      • map4 Re: Idioci a cynicy wredni! 29.12.11, 17:19
        kolejar napisał:

> Przeczytałem sobie Wasze posty już dawno i tak mnie zemdliło, że nic odpowiedzi
        > eć nie mogłem. Jak Wam się podoba kryminalista Janukowycz u władzy obok Łukasze
        > nki to ok. - nie mamy o czym dyskutować.

Możesz zagwarantować nam tu, że te umowy gazowe z Rosją były absolutnie koszerne ?

Mnie zdziwiło niesamowicie to, że Rosja ścigająca Julię nagle po podpisaniu umów gazowych jej odpuściła. Najpierw ją ścigają, a potem - po zawarciu dealu - już nie ?
        Tu coś śmierdzi.
        • wubecja Re: Idioci a cynicy wredni! 29.12.11, 18:13
          map4 napisał:
          > Możesz zagwarantować nam tu, że te umowy gazowe z Rosją były absolutnie koszern
          > e ?
          > Tu coś śmierdzi.

To gaz. dorzuce ja jeszcze Energetyczny System "Jednolyty" i ruru Turkmenskoj.
          Smród, aż w Polsce, mimo że gazu stamtąd niet.
          A tow.Kolejar dwulicy jest.
          • kolejar Re: Idioci a cynicy wredni! 30.12.11, 19:30
            wubecja napisała:
            > A tow.Kolejar dwulicy jest.

Totalna niekumatość Wubecji. W odp. do Mapa ja napysał szczo w w tom takoho anty-ukrainskoho. Pomieryty wy wsie s Ukrainu moju kachanuju - jak coś nie tak - ok. - Trybunał Stanu proszę dla Julki, a nie jakiś tam nędzny, sterowany bezprawnie przez tow. Janukowycza i bezprawny przedmiotowo tzw. Sąd powszechny już nie kachanej mojej, szcze ne samostijnej Ukrainy.
            • wubecja Re: Idioci a cynicy wredni! 30.12.11, 23:51
              kolejar napisał:

> wubecja napisała:
              > > A tow.Kolejar dwulicy jest.
              >
              > Totalna niekumatość Wubecji. W odp. do Mapa ja napysał szczo w w tom takoho ant
              > y-ukrainskoho. Pomieryty wy wsie s Ukrainu moju kachanuju - jak coś nie tak - o
              > k. - Trybunał Stanu proszę dla Julki, a nie jakiś tam nędzny, sterowany
              > bezprawnie przez tow. Janukowycza i bezprawny przedmiotowo tzw. Sąd powszechny

My z mapem od razu pisali o faktach. Jaka prawda, a nie sentymenty.
              Ustroje polityczne zanikli. Wszędzie mafia. Odpowiedzialności niet.
              Wielu ja by ubiła bez sądu.

• kolejar Re: Idioci a cynicy wredni! 30.12.11, 19:24
          map4 napisał:
          > Możesz zagwarantować nam tu, że te umowy gazowe z Rosją były absolutnie koszerne ?

NIE! Ale chodzi o coś innego, więc moje pytania:
          Możesz zagwarantować nam tu, że umowy gazowe z Rosją tow. Schrödera - Bundeskanzlera BRD - były absolutnie koszerne?
          Czy stosunki z Rosją tow. L. Millera - premiera RP - oraz innych były absolutnie koszerne?
          Znów NIE!
          Tylko, że politycy pełniące najważniejsze funkcje w państwie za swoje złe ruchy w ramach pełnionej funkcji w demokratycznych, cywilizowanych państwach nieautorytarnych odpowiadają przed Trybunałem Stanu - nie przed Sądem powszechnym!!!
          Kapujemy różnicę???
          • map4 Re: Idioci a cynicy wredni! 30.12.11, 19:28
            kolejar napisał:

> NIE! Ale chodzi o coś innego, więc moje pytania:
            > Możesz zagwarantować nam tu, że umowy gazowe z Rosją tow. Schrödera - Bundeskan
            > zlera BRD - były absolutnie koszerne?

A skąd. Różnica pomiędzy BRD a Ukrainą polega jednak na tym, że Schröderowi włos z głowy nie spadł. Ba, nawet żadnego dochodzenia nie było. Źle to świadczy o Bundesrepublice, wiem ...

> Czy stosunki z Rosją tow. L. Millera - premiera RP - oraz innych były absolutni
            > e koszerne?
            > Znów NIE!
            > Tylko, że politycy pełniące najważniejsze funkcje w państwie za swoje złe ruchy
            > w ramach pełnionej funkcji w demokratycznych, cywilizowanych państwach nieauto
            > rytarnych odpowiadają przed Trybunałem Stanu - nie przed Sądem powszechn
            > ym!!!
            > Kapujemy różnicę???
            • kolejar Re: Idioci a cynicy wredni! 03.01.12, 04:36
              map4 napisał:
              > A skąd. Różnica pomiędzy BRD a Ukrainą polega jednak na tym, że Schröderowi włos z głowy nie spadł. Ba, nawet żadnego dochodzenia nie było. Źle to świadczy o
              > Bundesrepublice, wiem ...

A nie! Wcale nie uważam, że to dobrze świadczy o BRD, ale i tak lepiej niż o Ukrainie!!! Bo lepiej jest już, jak Schröduś bezkarny, niż miałby za swoje szwindle przed byle sądem odpowiadać. Może już przynajmniej Trybunał Ludowy tow. Freislera? wink
          • wubecja Re: Idioci a cynicy wredni! 30.12.11, 23:55
            kolejar napisał:
            > Tylko, że politycy pełniące najważniejsze funkcje w państwie za swoje złe ruchy
            > w ramach pełnionej funkcji w demokratycznych, cywilizowanych państwach nieauto
            > rytarnych odpowiadają przed Trybunałem Stanu - nie przed Sądem powszechn
            > ym!!!
            > Kapujemy różnicę???

A czy Wy kapujecie, że nikt nigdy przed żadnym trybunałem stanu nie odpowiadał?
            Więc co to za wymysły?! Dwulicy jesteście i tyle.
            • kolejar Re: Idioci a cynicy wredni! 03.01.12, 04:32
              wubecja napisała:
              > A czy Wy kapujecie, że nikt nigdy przed żadnym trybunałem stanu nie odpowiadał?
              > Więc co to za wymysły?! Dwulicy jesteście i tyle.

Nikt tu nie dwulicy (tow. Wubecja wciąż mi to w swojej dwulicowości lewackiej zarzuca). A problem właśnie w tym, że nikt nigdy dotąd przed żadnym TS nie odpowiadał. A jakby tak inaczej... oj, powyłaziłoby coś na procesiku...
              • wubecja Re: Idioci a cynicy wredni! 03.01.12, 17:01
                kolejar napisał:
                > Nikt tu nie dwulicy (tow. Wubecja wciąż mi to w swojej dwulicowości lewackiej z
                > arzuca). A problem właśnie w tym, że nikt nigdy dotąd przed żadnym TS nie od
                > powiadał
                . A jakby tak inaczej... oj, powyłaziłoby coś na procesiku...
                s i k u ...
                Trybunału nie będzie, komisji sejmowych też nie. Były tu wielce szanowne demokratyczne komisje sejmowe. Były w Brukseli w sprawie kryzysu. Był trybunał w Norymberdze. I wszystkie łby poukręcali. Za duża sprawa. Nadaje się tylko na samookaleczenie ze skutkiem śmiertelnym. Mnie wychodzi, że demokracja cyniczna, a obywatele idioci. I Julia podobnie.
                Tylko niemówci "no właśnie". Jeśli już, odpowiedzcie krótko "tak jest !" i od.meldujcie się.

• map4 Re: Idioci a cynicy wredni! 04.01.12, 12:36
                  kolejar napisał:

> Trybunału nie będzie, komisji sejmowych też nie.

Nie wierzę w trybunał stanu, w komisje sejmowe też nie.

Ze starego systemu pochodzi powiedzenie: "jak nie wiesz co robić, to powołaj komisję". Trybunał stanu to nie jest żaden sąd, to jest zebranie polityków mających osądzić polityka. Winda windzie liny nie przegryzie, przecież. Trybunał stanu też polityka nie osądzi. Polityka to jest jedna, wielka przestępczość doskonale zorganizowana.

Normalny sąd, normalny prokurator (to znaczy niepodległy ministerstwu sprawiedliwości) to są podstawy aby ścigać polityków. W końcu przed obliczem sprawiedliwości wszyscy są sobie równi. Kim są politycy, żeby urządzać im specjalne trybunały ?
                  • kolejar Re: Idioci a cynicy wredni! 08.01.12, 09:39
                    map4 napisał:
                    Kim są politycy, żeby urządzać im specjalne trybunały ?

A no jest tak, że w systemie demokratycznym politycy sprawują władzę i podejmują decyzje z mandatu wyborców. Z tego mandatu są upoważnieni do podejmowania decyzji w imieniu reszty. Ogranicza ich jedynie i aż konstytucja, a za łamanie jej pełniący władzę nie mogą odpowiadać przed Sądem powszechnym jak za byle kradzież. W Trybunale Stanu nie zasiadają politycy!!! - tu się bardzo mylisz!!! - jest analogicznie do Trybunału Konstytucyjnego - sędziowie. Sposób ich mianowania to zupełnie inny problem, ale ci ludzie tak czy siak nie są politykami, im nie wolno być politykami.
                    Wg powyższego uważam, że Jaruzel i inni powinni być sądzeni przez Trybunał Stanu z oskarżenia o to, że złamali konstytucję PRL, obalając dotychczasową władzę i ustanawiając niekonstytucyjnie juntę wojskową. Wytaczanie im oskarżeń przed Sądem powszechnym o "kierowanie grupą przestępczą o charakterze zbrojnym" jest taką samą farsą prawniczą jak proces Julki. Niektórzy uważają, że Jaruzel powinien stanąć przed Trybunałem Stanu natychmiast po 1989, kiedy jeszcze możliwa była kara główna i jakby wtedy paru stanęło przed plutonem (z Jaruzelem na czele wszyscy mundurowi), a paru zawisło (cywilni towarzysze z PZPR), to teraz nie byłoby żadnych problemów. Niemniej jednak sądzenie Jaruzela i innych przed Sądem powszechnym najwyraźniej zmierza do ośmieszenia postępowania i ukręcenia łba - sprawie, nie oskarżonym.
                    Aha, satrapów winnych nawet zbrodni przeciwko ludzkości nie sądzi się przed zwykłym sądem karnym. Nie, Mapie, Ty chyba nie kumasz czegoś... Jak premier ma stawać przed Sądem Rejonowym Wydział Karny za kradzież roweru???
                    Już kumasz?
                • kolejar Re: Idioci a cynicy wredni! 08.01.12, 09:18
                  wubecja napisała:
                  [...] Był trybunał w Norymberdze. I wszystkie łby poukręcali. [...]

Wubecja bzdury wypisuje - w przypadku przynajmniej niektórych trybunałów ewidentne. Co do Norymbergi zwłaszcza. Tak, łby poukręcali tam ("dead by hang" w stylu anglosaskim - zerwanie kręgów szyjnych przez zwis skazańca z odpowiedniej wysokości), ale nie wszystkim.
                  • wubecja Re: Idioci a cynicy wredni! 08.01.12, 16:25
                    kolejar napisał:
                    > Wubecja bzdury wypisuje - w przypadku przynajmniej niektórych trybunałów ewiden
                    > tne. Co do Norymbergi zwłaszcza. Tak, łby poukręcali tam ("dead by hang" w styl
                    > u anglosaskim - zerwanie kręgów szyjnych przez zwis skazańca z odpowiedniej wys
                    > okości), ale nie wszystkim.

Bzdury to niuprzejme słowo.
                    Ale nie gniewam się, bo to każdego może dopaść, żeby zaraz o wszystkich trybunałach myśleć. Ja skromnie, nie cyniczno, tylko o sądzie polityków. A sprawy to pomieszane...
                    Sędziowie wybierani przez polityków, rzadko łeb urywają człowieku. Raczej sprawie. W przypadku Juli musi być pozamiatano. W Polsce wszystki umorzają.
              • skoonk Re: Idioci a cynicy wredni! 04.01.12, 09:29
                kolejar napisał:
                > Nikt tu nie dwulicy (tow. Wubecja wciąż mi to w swojej dwulicowości lewackiej z
                > arzuca).

Panie kulego, bo z takim poziomem doinformowania nie zasługujecie na więcej.
                Sprawa arcyciekawa, a Wy że Wam obiekt inspiracji erotycznej zgwałcono.
                Czy Wy czasem nie z partii blondynek?
                No to napiszcie coś w sprawie.
                • kolejar Re: Idioci a cynicy wredni! 08.01.12, 09:54
                  skoonk napisała:
                  > Czy Wy czasem nie z partii blondynek?
                  > No to napiszcie coś w sprawie.

1. Jak ja znał Julku, to ona wcale nie była blondynka!!! A śmiejcie się z tej jej teraz fryza... Ona farbowana na blond - zapewniam!!! A młodziej to takie dłuuugie a brąz-kasztanowe naturalnie włosy miała - bez warkoczy. Teraz siwiznę na blond se robi, bo tak mniej widać.
                  2. Nie ma o czym pisać z powodów, o których już pisałem tu wiele razy. Ale... jak uważacie, że tow. Janukowycz jest uczciwszy - w relacjach z Moskwą w szczególności, to Julka i tak złodziejka... Dobra, to postawcie teraz przed Sądem Rejonowym Wydział Karny następujących Obywateli RP:
                  Mazowiecki Tadeusz
                  Bielecki Jan Krzysztof
                  Olszewski Jan
                  Suchocka Hanna
                  Pawlak Waldemar
                  Oleksy Józef
                  Cimoszewicz Włodzimierz
                  Buzek Jerzy
                  Miller Leszek
                  Belka Marek
                  Marcinkiewicz Kazimierz
                  Kaczyński Jarosław
                  Tusk Donald
                  Zapewniam, że wszyscy powyżej wymienieni mają nieźle "za uszami"!!!
    • wubecja Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 10.01.12, 20:25
      kolejar napisał:
      > Bo tak... kocham Julkę po cichu zawsze i teraz się przyznaję do Niej,

Julka przytomność traci na 2 godziny... A Wy się onanizujecie po cichu.
      Ej kolejar, kolejar...
    • kolejar Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 28.04.12, 20:08
      To widzicie, jak się dzieje!!! Teraz w bomby będą chcieli Julkę wrobić!!! Mam nadzieję, że bojkot tego festiwalu w piłę Euro2012 na Ukrainie dojdzie do skutku! A won, proszę, z bandytą Janukowyczem. To jest kolejny zamach przeciwko opozycji - jak w Mińsku. Potem jakichś biedaków Władza odstrzeli w potylicę dla pokazu. Mam tylko nadzieję, że Julkę wywiozą jednak do RF Niemiec, bo już wymiękam - w tej mojej Drugiej Ojczyźnie już nic się nie da? sad
      • skoonk Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 29.04.12, 01:03
        kolejar napisał:
        > - w tej mojej Drugiej Ojczyźnie już nic się nie da? sad

Ależ oczywiście, że sie da - więcej Macdonaldów i chińskich restauracji.
      • hurysa1 Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 29.04.12, 17:25
        kolejar napisał:

> To widzicie, jak się dzieje!!! Teraz w bomby będą chcieli Julkę wrobić!!! Mam n
        > adzieję, że bojkot tego festiwalu w piłę Euro2012 na Ukrainie dojdzie do skutku
        > ! A won, proszę, z bandytą Janukowyczem. To jest kolejny zamach przeciwko opozy
        > cji - jak w Mińsku. Potem jakichś biedaków Władza odstrzeli w potylicę dla poka
        > zu. Mam tylko nadzieję, że Julkę wywiozą jednak do RF Niemiec, bo już wymiękam
        > - w tej mojej Drugiej Ojczyźnie już nic się nie da? sad

Cytat:
        "Europa, trzeba to zrozumieć, postępuje dobrze, broniąc swych wartości w sprawie Tymoszenko. Ale musi znaleźć delikatną równowagę między tą obroną a ryzykiem obdarowania Putina ogromnym prezentem" - napisał Venturini. Odnosząc się do apelu o bojkot ukraińskiej części Euro, z którym wystąpił w sobotę były przewodniczący włoskiej Izby Deputowanych Pier Ferdinando Casini, oświadczył: "Z trybun stadionu nie można kierować monitów, które powinien natomiast osobiście przedstawić Joachim Gauck".

"Ale każdy ruch, każdy sygnał wystosowany do Kijowa musi mieć na uwadze Rosję, która cierpliwie czeka" - podsumował publicysta "Corriere della Sera".

Całość:
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,11638609,Wloski_dziennik_przeciw_bojkotowi_Ukrainy_i_Euro_w.html
        • zbyleon Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 17.05.12, 22:44
          Kolejar wydaj 5 PLN kup Najwyższy Czas nr 219(1148) z 19 MAJA 2012.
          Staniesz się właścicielem zdjęcia ukochanej z rozpuszczonymi włosami.
          Wygląda cudownie !!!
          • chlorofil1 Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 17.05.12, 23:39
            zbyleon napisał:

> Kolejar wydaj 5 PLN kup Najwyższy Czas nr 219(1148) z 19 MAJA 2012.
            > Staniesz się właścicielem zdjęcia ukochanej z rozpuszczonymi włosami.
            > Wygląda cudownie !!!

Mamy kryzys finansowy, nie należy trwonić pieniędzy. Wystarczy kliknąć
            www.google.pl/search?hl=pl&cp=8&gs_id=d8&xhr=t&q=julia+tymoszenko&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1198&bih=568&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=IWy1T4btOubj4QTCyeHeDA
            i można np. znaleźć takie coś

https://www.wilnoteka.lt/files/imagecache/320x240/images/article/field_picture/rozpuszczona.jpg
            • zbyleon Re: Ratunku! Moja Ukochana umiera!!! 18.05.12, 00:22
              chlorofil1 napisał:

> zbyleon napisał:
              >
              > > Kolejar wydaj 5 PLN kup Najwyższy Czas nr 219(1148) z 19 MAJA 2012.
              > > Staniesz się właścicielem zdjęcia ukochanej z rozpuszczonymi włosami.
              > > Wygląda cudownie !!!
              >
              > Mamy kryzys finansowy, nie należy trwonić pieniędzy. Wystarczy kliknąć
              > www.google.pl/search?hl=pl&cp=8&gs_id=d8&xhr=t&q=julia+tymoszenko&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1198&bih=568&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=IWy1T4btOubj4QTCyeHeDA
              > i można np. znaleźć takie coś
              >
              > https://www.wilnoteka.lt/files/imagecache/320x240/images/article/field_pict
> ure/rozpuszczona.jpg

To chyba ten sam czas ale dużo lepsze ujęcie oddające pełnię urody tej Pani.
              • kolejar A co Wy bredzicie mi tu! 19.05.12, 02:54
                Ja się w Julce zakochałem jeszcze przed jej pierwszym aresztowaniem za Kuczmy. Ona wtedy nie była jeszcze farbowana na blond! Nie pamiętacie jej prawdziwego koloru??? I oczywiście wtedy nie miała tego "wianka" na głowie, więc Wasze foty są dla mnie g... nie rewelacja - przepraszam. Ten medialny wianek poczytuję jej jako "słuszny idiotyzm", bo wcale mi się to nie podoba!
                A fajnie byłoby dla Wszechświata, jakby mnie pożenić z Julką religijnie bardzo w Katolickiej Cerkwi Obrządku Ukr.-Biz., a ślubu udzieliłby sam Metropolita Większy Lwowa kard. Huzar w Katedrze Św. Jura. Potem pogodzilibyśmy wreszcie AK z UPA i PiS z OUN. Dalej rozszerzenie UE (Rzplitej) na Ukrainę, Ukraina w strefie Shengen itd. To by było przez Miłość tyleż Prawdziwą a politycznie Wielką całkiem realne. Tylko jeszcze jeden punkt do spełnienia... MUSICIE mnie zrobić Premierem RP!!! Zapewniam, że nie dam d... A flaki wypruję w razie takiej sytuacji, będę "na chodzie" nawet o 6 rano, w ogóle wszystko!!!
                PS: Wiem, że ona ma jakiegoś męża, ale przecież z tym dałoby się w imię racji stanu obu Państw coś zrobić. To może chociaż ta młoda? Kurde, też zamęzna... ale znów da się wszystko dla przyszłości świetlanej! A nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka