no.logo 30.03.07, 17:52 Wracam jutro na stałe do Wrocka. * map4 będzie we Wrocku. * Zaludniło nam się forum. * rita78 już wyleczyła gardło *** Piffko? Całkowicie apolityczne, bez agresji, której tu ostatnio sporo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
map4 Re: Piwo? 30.03.07, 20:36 no.logo napisał: > Wracam jutro na stałe do Wrocka. > * > map4 będzie we Wrocku. u mnie najbardziej pasowałby piątek. Będzie post, a piwo wymyślono w końcu jako postny ekwiwalent chleba. > Piffko? Całkowicie apolityczne, bez agresji, której tu ostatnio sporo? Jak najbardziej. Muszę konstytucję według PiSu utopić w kuflu. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Piwo? 30.03.07, 21:49 map4 napisał: > no.logo napisał: > > > Wracam jutro na stałe do Wrocka. > > * > > map4 będzie we Wrocku. > > u mnie najbardziej pasowałby piątek. Będzie post, a piwo wymyślono w końcu jako > postny ekwiwalent chleba. > > > Piffko? Całkowicie apolityczne, bez agresji, której tu ostatnio sporo? > > Jak najbardziej. Muszę konstytucję według PiSu utopić w kuflu. > Moglibyście informować z wyprzedzeniem jak na uwikłanych ludzi przystało? Map jesteś we Wrocku? Odpowiedz Link
map4 Re: Piwo? 31.03.07, 18:43 sztuk6mistrz napisał: > Moglibyście informować z wyprzedzeniem jak na uwikłanych ludzi przystało? No przecież informujemy - jeden tydzień wcześniej. > Map jesteś we Wrocku? Jeszcze nie. Wpadam na krótko, tylko na święta. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Piwo? 30.03.07, 22:03 no.logo napisał: > > *** > Piffko? Całkowicie apolityczne, bez agresji, której tu ostatnio sporo? > Agresja jest często ekspresją - nie myl tych emocji. Bronisz mniejszości na tym forum, która ewidentnie nie liczy się z innymi równoprawnymi poglądami - i dobrze, ale wiec, że jak mam dzień kiedy takich jak on spotkałem zbyt wielu to poziom cierpliwości mi gwałtownie maleje. Teraz idę pod Vulkan skanalizować swoje pretensje do świata, o ile mnie wpuszczą. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Piwo? 30.03.07, 22:34 Chciałem zrobić nalot, ale nikogo nie było, więc nie bombardowałem. Odpowiedz Link
rita78 Re: Piwo? 30.03.07, 23:07 nie doczytales....dzis granie w vulcanie odwolali chlopcy.. a co do rzeczonego piwka...chetnie ale niestety odzyskanie glosu ( a wklasciwie zdolnosci komunikacji w sposob werbalny) nie upowaznia mnie jeszcze do spozywania napoi gazowanych ani wysilku wokalnego...glos drogi ojcze zalozycielu jak wiesz zawsze mialam chrypliwy ale teraz jest kiepsko mimo czasowego odzyskania minimalnych jego funkcji...moze po swietach Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Piwo? 31.03.07, 01:37 sztuk6mistrz napisał: > Chciałem zrobić nalot, ale nikogo nie było, więc nie bombardowałem. O której byłeś? Był Grzesiu i nagrywał. Trzeba kopać w drzwi. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Piwo? 31.03.07, 10:09 dyrgosia napisała: > Czuję się delikatnie zlana... > > > Trzeba zakładać pieluszki. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Piwo? 31.03.07, 10:13 napoj.chmielowy napisał: > sztuk6mistrz napisał: > > > Chciałem zrobić nalot, ale nikogo nie było, więc nie bombardowałem. > > O której byłeś? Był Grzesiu i nagrywał. Trzeba kopać w drzwi. No to nagrałbym się a nie znałem metrum. Około 22. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Piwo? 31.03.07, 14:26 sztuk6mistrz napisał: > > No to nagrałbym się a nie znałem metrum. Około 22. > Dzisiaj 19:00 zbieramy się w Vulcanie i startujemy do wjazdu na Kamana. Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Piwo? 31.03.07, 15:37 napoj.chmielowy napisał: > sztuk6mistrz napisał: > > > > > No to nagrałbym się a nie znałem metrum. Około 22. > > > > Dzisiaj 19:00 zbieramy się w Vulcanie i startujemy do wjazdu na Kamana. nach wagenburg Odpowiedz Link
dyrgosia Re: Piwo? 31.03.07, 17:01 > > Dzisiaj 19:00 zbieramy się w Olimpicu i startujemy ... Odpowiedz Link
map4 Re: Piwo? 02.04.07, 09:45 No dobra. Był czas, żeby się namyśleć. Teraz trzeba się zdecydować. Piątek ? Wieczorkiem ? W R-Clubie ? Kto za, kto przeciw ? Odpowiedz Link
dyrgosia Re: Piwo? 02.04.07, 10:15 W Wielki Piątek ? Drogę krzyżową będziecie przerabiać ? Odpowiedz Link
map4 Re: Piwo? 02.04.07, 10:40 dyrgosia napisała: > W Wielki Piątek ? Aha. > Drogę krzyżową będziecie przerabiać ? A co to jest ? Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Piwo? 02.04.07, 15:54 Jest prawdopodobne wielce, w przybliżeniu, w zaokrągleniu, tak jakby, może a nawet pewnie się uda. W ostateczności ja po 23.00 - dotrwacie? Odpowiedz Link
map4 Re: Piwo? 02.04.07, 17:18 sztuk6mistrz napisał: > Jest prawdopodobne wielce, w przybliżeniu, w zaokrągleniu, tak jakby, może a > nawet pewnie się uda. W ostateczności ja po 23.00 - dotrwacie? Jeden Bachus to wie ... Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Może jednak Vulcan? 03.04.07, 00:44 Nie ma specjalnego komfortu, ale bywają atrakcje. Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Może jednak Vulcan? 03.04.07, 01:15 napoj.chmielowy napisał: > Nie ma specjalnego komfortu, ale bywają atrakcje. zwłaszcza w wielki piątek z kolejarem! Odpowiedz Link
map4 Re: Może jednak Vulcan? 03.04.07, 08:52 poloeschatolo napisała: > napoj.chmielowy napisał: > > > Nie ma specjalnego komfortu, ale bywają atrakcje. > > zwłaszcza w wielki piątek z kolejarem! Jak dla mnie może być Wulkan. Opiszcie, jak tam dotrzeć i jak Was znajdę. Odpowiedz Link
map4 Re: Może jednak Vulcan? 03.04.07, 08:52 map4 napisał: > Jak dla mnie może być Wulkan. Opiszcie, jak tam dotrzeć i jak Was znajdę. to znaczy, podrzućcie mi to na maila, proszę. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Może jednak Vulcan? 03.04.07, 10:03 Dla mnie tym lepiej bo bliżej i szybciej będę mógł być, ale dalej nie wcześniej niż o 22. Pasi? Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Może jednak Vulcan? 03.04.07, 10:20 map4 napisał: > > to znaczy, podrzućcie mi to na maila, proszę. > Porzuciłem. Odpowiedz Link
map4 Re: Piwo? 10.04.07, 12:36 no.logo napisał: > Piffko? Całkowicie apolityczne, bez agresji, której tu ostatnio sporo? Piffko się oficjalnie odbyło. Było niesamowicie przyjemnie, szczególnie od momentu w którym Rypsyna zaczęła swoim instrumentem naśladować "die fantastischen vier" z bezprądowego koncertu w MTV. Ci ludzie, ta atmosfera ... Sam miód. Chmielowy : Czy ja w ogóle podziękowałem Ci za książkę ? Jeśli nie (mea culpa, mea culpa, mea bardzo wielka culpa) to niniejszym dziękuję serdecznie ! Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Piwo? 10.04.07, 12:45 map4 napisał: > > Chmielowy : Czy ja w ogóle podziękowałem Ci za książkę ? > Jeśli nie (mea culpa, mea culpa, mea bardzo wielka culpa) to niniejszym dziękuj > ę > serdecznie ! > To Kolejowemu. To jego hauptwerk. Odpowiedz Link
map4 Re: Piwo? 10.04.07, 13:36 napoj.chmielowy napisał: > map4 napisał: > > Chmielowy : Czy ja w ogóle podziękowałem Ci za książkę ? > > Jeśli nie (mea culpa, mea culpa, mea bardzo wielka culpa) to niniejszym d > ziękuj > > ę > > serdecznie ! > > > > To Kolejowemu. To jego hauptwerk. Racja, Ciebie przepraszam a Kolejarzowi dziękuję ! Odpowiedz Link