chlorofil1 21.07.09, 21:25 Powstania Warszawskiego (nie rozumiem dlaczego w wigilię rocznicy PKWN). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolejar Re: Przedwczesne obchdy rocznicy 21.07.09, 23:42 Cholira, może niektórym pasuje ten PKWN? Bo mi nie... Gorzej, czuję obrzydzenie, wręcz wściekłość czasem, jak sobie pomyślę, jak mnie ten pierdolony komunizm poudupiał. Ale może jeszcze uda się odbić? Chociaż ciężko, ciężko... Jak się nie uda, to ch... Nie moja wina i tyle! Odpowiedz Link
kolejar Re: Przedwczesne obchdy rocznicy 21.07.09, 23:47 A widzę wciąż na zdjęciach i w "faktach" to wielopłszczyznowe ulubienie PRL z całym ZOMO i SB. Na złość jestem oficerem bezpieczeństwa Twierdzy Wrocław gotowym każdego aresztować i pewnie powiesić w kaźni Kleczkowa, Mokotowa, szczególnie Montelupich, czy garażu KW MO w Katowicach. Powiesić oczywiście każdego komucha z polemeschatolem na czele - starym TW WUBP we Wr. Nie kryjmy się ze swoim ubectwem! Ja się nie kryję - MOSAD! Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Przedwczesne obchdy rocznicy 22.07.09, 11:04 kolejar napisał: > A widzę wciąż na zdjęciach i w "faktach" to wielopłszczyznowe > ulubienie PRL z całym ZOMO i SB. Na złość jestem oficerem > bezpieczeństwa Twierdzy Wrocław gotowym każdego aresztować i > pewnie powiesić w kaźni Kleczkowa, Mokotowa, szczególnie > Montelupich, czy garażu KW MO w Katowicach. Powiesić oczywiście > każdego komucha z polemeschatolem na czele - starym TW WUBP we Wr. > > Nie kryjmy się ze swoim ubectwem! Ja się nie kryję - MOSAD! proszę o rozrywanie kołem lub wbiciem na pal. na pal! tak na pal!!! Odpowiedz Link
zbyleon Re: Przedwczesne obchdy rocznicy 22.07.09, 15:44 poloeschatolo napisała: > proszę o rozrywanie kołem lub wbiciem na pal. na pal! tak na pal!!! Są lepsze metody np w "Idiocracy" Odpowiedz Link
kolejar Re: Przedwczesne obchdy rocznicy 24.07.09, 00:30 poloeschatolo napisała: > proszę o rozrywanie kołem lub wbiciem na pal. na pal! tak na pal!!! Jeśli to aluzja erotyczna, to zdecydowanie odmawiam! Na pal tylko Damy... A jeśli inaczej, to nie potrafię podjąć decyzji... Teraz w poniedziałki o 23 leci w tv Discovery-World przecudowny serial "Maszyny Śmierci". Nie wiedziałem, że aż tyle ludzie powymyślali... Może coś sobie wybierzesz? Ale trudno, naprawdę trudno... A filmiki polecam! Pamiętaj: poniedziałek, 23.00, Discovery-World! Odpowiedz Link
map4 Re: Przedwczesne obchdy rocznicy 23.07.09, 06:28 Szkoda mi tego młodziutkiego policjanta zapakowanego w mundur bojowy, ciężko przerażonego, z galopującym ze strachu sercem, tego z trzeciego zdjęcia. Odpowiedz Link
kolejar Przejścia "firmowe" 23.07.09, 23:21 map4 napisał: > Szkoda mi tego młodziutkiego policjanta zapakowanego w mundur bojowy, ciężko przerażonego, z galopującym ze strachu sercem... Jeju!, jak ktoś się zapisuje do tej Firmy, to musi się liczyć z takimi przejściami. Moja prześliczna Kuzynka Dorotka się wahała. Powiedziałem jej jako starszy trochę braciszek: - Dorota! Idź tam! Podtrzymasz tradycję rodzinną i pamiętaj o naszym wspólnym Dziadziu... Dziadziu był st. posterunkowym i zagazowali Go w Auschwitz. Dorotka jest już posterunkową. Za późno się zapisała, żeby uczestniczyć w akcji w Kazimierzu Dln. pt. Ligocka i Komaryczko, czyli nawiedzona Jadwiga i św. Roman Może się Dorotka załapie na jakieś "związkówy zawodowe" - pielęgniary, szwaczki? W każdym razie "Laska" (jest w wieku tuż policyjnie-przedemerytalnym - dziwię się, że ją jeszcze przyjęli) ma być docelowo funkcjonariuszką w KWP w Lublinie - teraz chyba właśnie kończy służbę w Prewencji - czyt. ZOMO. Odpowiedz Link
tw.ubek Re: Przejścia "firmowe" 26.07.09, 10:23 kolejar napisał: > Jeju!, jak ktoś się zapisuje do tej Firmy, to musi się liczyć z takimi > przejściami. Moja prześliczna Kuzynka Dorotka się wahała. Powiedziałem > jej jako starszy trochę braciszek: > - Dorota! Idź tam! Podtrzymasz tradycję rodzinną i pamiętaj o naszym wspólnym > Dziadziu... Jeju! Święte słowa. Co jak co, ale rocznicę bitwy pod Grunwaldem nalezy uczcić, chwalebna to inscenizacja i przejście firmowe, gdy prywatna firma uzywa policyjnych srodków artystycznego wyrazu, sponsorowana z łaski J.P. Bufetowej i pieprzowego Richelieu. Wasza postawa tow. Kolejar wróży rychły awans. Przyjmijcie wyrazy uznania! Odpowiedz Link