Dodaj do ulubionych

Raszyn w fotografii

28.02.12, 18:14
Powstał pomysł utworzenia fotograficznego albumu Raszyna. Jeśli masz fotografie Raszyna i okolic, fotki rodzinne, z uroczystości, stare i bardzo stare. Podziel się nimi a przyczynisz się do utworzenia albumu. Kontakt lewcio.wilk@op.pl
Obserwuj wątek
    • b.brudny_motocykl Re: Raszyn w fotografii 28.02.12, 21:49
      fajny pomysł popieram w zupełności poszukam coś w zbiorach rodzinnych jak znajdę chętnie przyczynie się... w jego powstaniu tylko czy będę godny by moje zdjęcia rodzinne były w tym albumie...
      zapraszam jak coś na wtymsek.blox.pl
    • konradzubko Re: Raszyn w fotografii 29.02.12, 07:28
      Czy album ma być wydany na papierze czy w internecie?
      Czy podzielić się fotografiami znaczy oddać je czy ich kopie?
      Oprócz materiałów potrzebne będą fundusze, czy w tym temacie też zbieramy?
    • j.aranowski Re: Raszyn w fotografii 01.03.12, 18:39
      Bardzo dobry pomysł. Zgłaszam się do współpracy. Myślę o czymś takim od 2-3 lat, ale jak dotąd nie znalazłem chętnych do pomocy, tzn. kilka osób jest ale brakowało kogoś kto to pociągnie. Myśleliśmy na początek o takim albumie na portalu internetowym a w późniejszym czasie w wersji papierowej. Dobrze znam osobę, która zrobiła taki album o Serocku. To były lata pracy. Było warto. Dziś jest już 3 wydanie. Album stanowi doskonałą promocje gminy. Jest wręczany gościom przy okazji wielu uroczystości. Nie ma go w wolnej sprzedaży. Ale uwaga, to nie jest taki tradycyjny album pokazujący te same miejsca kiedyś i dziś czy po prostu album o Serocku. Proszę o kontakt na maila (tego z gazety - odbieram) z jakimś numerem telefonu, oddzwonię.
      Pozdrawiam
      Jarek Aranowski
      • j.aranowski Re: Raszyn w fotografii 01.03.12, 18:46
        A bym zapomniał. Próbowałem wysłać maila na ten adres: lewcio.wilk@op ale mam taki komunikat:

Adres e-mail „lewcio.wilk@op” nie jest rozpoznawany. Popraw go i spróbuj ponownie.

Dlatego proszę o kontakt.
        • maw01 Re: Raszyn w fotografii 02.03.12, 11:57
          Panie Jarku chyba zpomniał Pan o ".pl" . Adres powinien wyglądać tak „lewcio.wilk@op.pl”, a nie jak Pan cytuje „lewcio.wilk@op”.

A co się tyczy pomysłu, to jest on bardzo ciekawy. Sam posiadam trochę zdjęć z albumu moich dziadków. Chętenie mogę je zeskanować i podesłać. Przydałoby się jednak trochę więcej informacji, na temat projektu.
          • j.aranowski Re: Raszyn w fotografii 02.03.12, 21:24
            Rzeczywiście, chyba mój błąd. Teraz poszło. proponuję siRaszyn w fotografii skrzyknąć i spotkać.
            • j.aranowski Re: Raszyn w fotografii 02.03.12, 21:25
              Znów jakiś chochlik... Miało być: Proponuję się skrzyknąć i spotkać.
              • b.brudny_motocykl Re: Raszyn w fotografii 03.03.12, 11:45
                no to się skrzyknijmy się a żeby na m za kołnierz nie leciało w związku z tym że sprawa dotyczy Raszyna może tak w GOK-u... jak mnie zobaczą to pewnie się ucieszą... a temat jak najbardziej poważny więc działajmy i szukajmy zdjęć z Raszynem z tamtych lat... czekam na odpowiedź
            • bailey-rolls Re: Raszyn w fotografii 13.03.12, 17:47
              mam kilka zdjęć okolicy, choć nie wiem, czy się nadadzą. W razie czego - przesyłam na maila smile
              • tuurodzony Re: Raszyn w fotografii 13.03.12, 18:20
                bailey-rolls napisała:

> mam kilka zdjęć okolicy, choć nie wiem, czy się nadadzą. W razie czego - przesy
                > łam na maila smile

Czekam na fotki !
              • tuurodzony Re: Raszyn w fotografii 21.03.12, 09:30
                Nie otrzymałem żadnych fotek ??
          • tuurodzony Re: Raszyn w fotografii 13.03.12, 16:45
            Sprawa wygląda tak. Było spotkanie kilku osób w sprawie. Będzie notatka w Kurierze Raszyna na ten temat. Jeśli masz jakieś fotki na temat, proszę przysłać na podany adres.
        • tuurodzony Re: Raszyn w fotografii 13.03.12, 16:47
          Podaję adres do korespondencji na temt Fotki Raszyna lewcio.wilk@op.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka