starix62 31.01.13, 10:55 No to mamy igrzyska, wójt na nartach,interesantów zapraszamy do kanału.Ulica znana wszystkim! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomekk_ar Re: narty 02.02.13, 09:50 mimo szczerych chęci ciężko mi zrozumieć o co chodzi w zdaniu które napisałeś Odpowiedz Link
b.brudny_motocykl Re: narty 02.02.13, 11:03 starix wiem co to igrzyska ale gdzie jest ulica "kanał" nie mam pojęcia... wiem gdzie jest zaś ul. Wielkiego Dużego Ptaka. A tak na marginesie mam nadzieję, że Wójt bardziej preferuje narty biegowe niż te do skoków... Jak zobaczy jak piękny to sport to może 14 kwietnia zechce wziąść udział w biegu raszyńskiem... Rajkowski ma jaja i biegnie (nie patrząc na wynik) a Zaręba nie może? Jka nie może biegać to może spacerek mu proponuje... taki pojedynek panie Andrzeju dwa kijki i 10 km przed nami... podniesie pan rzuconą rękawicę... Wiem że za chwilę ktoś powie że takiemu chamowi jak ja wójt nie musi odpowaidać. Szkoda... bo to tylko zabawa, może by tak pan udowodnił że jest lepszy od innych a to tylko spacerek... Mam nadzieję że zobaczę nazwisko Zaręba na starcie będzie mi miło a podczas takiego marszu można sobie wiele powiedzieć... do biegu potrzebne chęci... dwa kija i to coś... jaja. Odpowiedz Link