lechujarek69 31.12.14, 13:31 Podobno nieformalny sylwester w Raszynie będzie pod blokiem przy Sportowej 10, słyszał ktoś coś o tym? Ma ponoć być jakiś wodzirej z ludu, muzyka z yutub, każdy przynosi własną flaszkę i race. Kiełbasa i grill bedzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meszugga Re: sylwester raszyński 31.12.14, 14:25 Towarzystwo będzie statystycznie pisowskie - nie dziękuję. Odpowiedz Link
sekler Re: sylwester raszyński 31.12.14, 15:31 POj****ło was jakie PiSowskie... Chrześcijańska Unia Jedności w skrócie (****) bo PiS bawi się gdzie indziej ale tam też ponoć trzeba przynieść smakołyki UluBione jednego pana. Cóż tak więc czas na imprezę... proszę nie strzelać za głośno no i nie skandować haseł które mogą się nie spodobać się jednemu czy drugiemu... A tym czasem wybaczcie czas się szykować bo jak widzę gości doPiSzą... Odpowiedz Link
starix62 Re: sylwester raszyński 31.12.14, 17:21 to może wbije się na te imprezkę, pod jednym warunkiem, że to będze sponsorowane z prywatnych pieniędzy ! Gmina tonie w długach, nie chcę prxykładać ręki do agonii Raszyna ! Nara. Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: sylwester raszyński 31.12.14, 23:39 a czemu nie ma sylwestra na rynku w raszynie ja sie pytam???we warszawie,krakowie,wroclawiu,gdyni sa a w raszynie nie ma, to skandal jest!i tak jest od lat-skandal. Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: sylwester raszyński 31.12.15, 22:34 W tym roku tez sylwestra na rynku nie będzie? a ty seku,nie gwalc się już ta miloscia, chocbys stanal na rzesach nic z tego nie będzie. jak to kiedyś na forum były zyczenia: w nowym roku w nowym kroku... i miej tak w tym nadchodzącym 2016 Odpowiedz Link
sekler Re: sylwester raszyński 31.12.15, 22:57 no właśnie dzwonił kolega z którym w 1996 roku byłem na słynnym sylwestrze na którym to własnie padło sakramentalne "...w nowym roku w nowym kroku..." a tak na marginesie patrzący musisz mnie dołować... mam nadzieję, że nie będę musiał na rzęsach stawać. A jak wiesz wszystko może się zdarzyć... a co do sylwestra na rynku to prędzej wielbłąd lub Chmielewski jak na Rynku Zaręba coś zrobi... Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: sylwester raszyński 31.12.15, 23:34 seku,po prostu nie stawaj-czasem nie warto jak widacczłowiekowi bardziej szkoda tego czego nie dostal niż tego co mu odbiora Odpowiedz Link
sekler Re: sylwester raszyński 31.12.15, 23:39 a czego to niby nie dostałem? jakbyś tak mógł bo widzę że wiesz więcej ode mnie... Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: sylwester raszyński 31.12.15, 23:49 od ciebie wiedzieć więcej nie możnana tvp2 maryla koncertuje teraz,małgoska i ale to już było to dedykacja dla ciebie Odpowiedz Link
sekler Re: sylwester raszyński 01.01.16, 00:32 zabawny jesteś... a ja jednak wierzę, że... Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: sylwester raszyński 01.01.16, 00:22 wiec w nowym roku dla ciebie tego co zyczysz innymi niech tak pozostanie Odpowiedz Link
sekler Re: sylwester raszyński 01.01.16, 00:33 a może jakiś wierszyk? Dawno nie było... Odpowiedz Link
lechujarek69 Re: sylwester raszyński 01.01.15, 13:10 I jak tam się sylwek udał, flacha się lała z trójki? Na Rybiu cicho było, w ptasiarni jak makiem zasiał, nikt petard nie rzucał, wystrzałów szampana też nie było słychać. Skromnie, pokornie, po bożemu. Odpowiedz Link