Dodaj do ulubionych

sylwester raszyński

31.12.14, 13:31
Podobno nieformalny sylwester w Raszynie będzie pod blokiem przy Sportowej 10, słyszał ktoś coś o tym? Ma ponoć być jakiś wodzirej z ludu, muzyka z yutub, każdy przynosi własną flaszkę i race. Kiełbasa i grill bedzie?
Obserwuj wątek
    • meszugga Re: sylwester raszyński 31.12.14, 14:25
      Towarzystwo będzie statystycznie pisowskie - nie dziękuję.
      • sekler Re: sylwester raszyński 31.12.14, 15:31
        POj****ło was jakie PiSowskie... Chrześcijańska Unia Jedności w skrócie (****) bo PiS bawi się gdzie indziej ale tam też ponoć trzeba przynieść smakołyki UluBione wink jednego pana. Cóż tak więc czas na imprezę... proszę nie strzelać za głośno no i nie skandować haseł które mogą się nie spodobać się jednemu czy drugiemu... A tym czasem wybaczcie czas się szykować bo jak widzę gości doPiSzą...
    • starix62 Re: sylwester raszyński 31.12.14, 17:21
      to może wbije się na te imprezkę, pod jednym warunkiem, że to będze sponsorowane z prywatnych pieniędzy ! Gmina tonie w długach, nie chcę prxykładać ręki do agonii Raszyna ! Nara.
      • patrzacy.z.boku Re: sylwester raszyński 31.12.14, 23:39
        a czemu nie ma sylwestra na rynku w raszynie ja sie pytam???winkwe warszawie,krakowie,wroclawiu,gdyni sa a w raszynie nie ma, to skandal jest!i tak jest od lat-skandal.
        • patrzacy.z.boku Re: sylwester raszyński 31.12.15, 22:34
          W tym roku tez sylwestra na rynku nie będzie?
          a ty seku,nie gwalc się już ta miloscia, chocbys stanal na rzesach nic z tego nie będzie.
          jak to kiedyś na forum były zyczenia: w nowym roku w nowym kroku...
          i miej tak w tym nadchodzącym 2016wink
          • sekler Re: sylwester raszyński 31.12.15, 22:57
            no właśnie dzwonił kolega z którym w 1996 roku byłem na słynnym sylwestrze na którym to własnie padło sakramentalne "...w nowym roku w nowym kroku..."
            a tak na marginesie patrzący musisz mnie dołować... mam nadzieję, że nie będę musiał na rzęsach stawać. A jak wiesz wszystko może się zdarzyć... a co do sylwestra na rynku to prędzej wielbłąd lub Chmielewski jak na Rynku Zaręba coś zrobi...
            • patrzacy.z.boku Re: sylwester raszyński 31.12.15, 23:34
              seku,po prostu nie stawaj-czasem nie warto jak widacwinkczłowiekowi bardziej szkoda tego czego nie dostal niż tego co mu odbiorawink
              • sekler Re: sylwester raszyński 31.12.15, 23:39
                a czego to niby nie dostałem? jakbyś tak mógł bo widzę że wiesz więcej ode mnie...
                • patrzacy.z.boku Re: sylwester raszyński 31.12.15, 23:49
                  od ciebie wiedzieć więcej nie możnawinkna tvp2 maryla koncertuje teraz,małgoska i ale to już było to dedykacja dla ciebiewink
                  • sekler Re: sylwester raszyński 01.01.16, 00:32
                    zabawny jesteś... a ja jednak wierzę, że...
                • patrzacy.z.boku Re: sylwester raszyński 01.01.16, 00:22
                  wiec w nowym roku dla ciebie tego co zyczysz innymwinki niech tak pozostanie
                  • sekler Re: sylwester raszyński 01.01.16, 00:33
                    a może jakiś wierszyk? Dawno nie było...
    • lechujarek69 Re: sylwester raszyński 01.01.15, 13:10
      I jak tam się sylwek udał, flacha się lała z trójki? big_grin
      Na Rybiu cicho było, w ptasiarni jak makiem zasiał, nikt petard nie rzucał, wystrzałów szampana też nie było słychać. Skromnie, pokornie, po bożemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka