Dodaj do ulubionych

Radiowozy w parku

18.06.15, 12:37
Wracając ostatnio z wycieczki rowerowej z żoną spotkaliśmi jadący po ścieżce rowerowej w parku w Raszynie radiowóz miejscowej policji. Nie miał włącząnego "koguta" i nie stał tylko jechał. Zrobił tak 3 powtórzenia aż w końcu odjechał. Czy powinienen zagapić się i uderzyć w radiowóz??
Obserwuj wątek
    • naprawa.raszyna Re: Radiowozy w parku 18.06.15, 12:57
      W takim przypadku robi się fotki i wysyła do zwierzchników naszej policji .... proste
      • starix62 Re: Radiowozy w parku 18.06.15, 16:46
        Tak, powinieneś się zagapić i leni wywalić z radiowozu !
        • tuurodzony Re: Radiowozy w parku 18.06.15, 18:47
          O co ten raban. Chłopaki pojechali odpocząć i zaczerpnąć świeżego powietrza, a przy okazji skontrolować działanie kamer monitoringu. No i o co ten raban????
          • starix62 Re: Radiowozy w parku 18.06.15, 18:58
            ty, jak zawsze jesteś na nie !
    • koontza Re: Radiowozy w parku 19.06.15, 10:16
      A możne pojechali popatrzeć czy "młodzież" w parku nie rozrabia ?
      • kaczo_r Re: Radiowozy w parku 19.06.15, 14:06
        Tak. Jestem pewny, że pojechali zobaczyć czy w parku młodzież nie rozrabia. Tylko czemu po ścieżce rowerowej jeżdżą samochodem. Mogli pójść na piechotę, pojechać rowerem, hulajnogą czy na rolkach. Samochód w parku to chyba tylko w nagłym wypadku a nie prewencyjnie.
        • starix62 Re: Radiowozy w parku 19.06.15, 18:29
          to zwykłe lenie, niech tylko trafią na mnie, nie ustąpie ! Jeśli chcą " złapać " łobuza, to niech na patrol zasuwają pieszo ! Nara.
          • starix62 Re: Radiowozy w parku 19.06.15, 21:18
            Dla mnie, to zwykłe wandale, jadąc ścieżką rowerowa, NISZCZĄ naszą drogę ! Ona jest obliczona na kilkanaście kG. na centymetr kwadratowy nacisku ! oczywiście " panowie " w radiowozie nie byli na zajęciach z fizyki i dlatego o tym nie wiedzą, bo jak znam życie, to był jeden z drugim na wagarach Tak to tylko w Raszynie może się zdarzyć. Mandaty dla tych burakwów i czereśniaków, a i z policji bym wypie...ł. Nara.
            • starix62 Re: Radiowozy w parku 19.06.15, 21:31
              na zbity ryj ! Nara.
    • chandand Re: Radiowozy w parku 22.06.15, 21:18
      tak jest -powinni zostawić radiowóz na rondzie przy stadionie,w ramach patrolu podejść pod domy komunalne i wtedy jak dostaną wezwanie do interwencji biec przez cały park do radiowozu.
      • kaczo_r Re: Radiowozy w parku 23.06.15, 14:07
        Cały park ma 870 metrów długości. Średnim tempem to 5 minut. Mysle tez ze cala komenda w tym spacerze brać udziału nie musi i paru policjantów wolnych zostanie do interwencjii.
        • tuurodzony Re: Radiowozy w parku 23.06.15, 18:06
          Tak się zastanawiam, co będzie jak radiowozów nie będzie i policjanty będą musieli chodzić pieszo????
          • starix62 Re: Radiowozy w parku 23.06.15, 18:33
            piesze patrole są dużo skuteczniejsze, a ty urodzony, to zapewne nie z policji ?
          • starix62 Re: Radiowozy w parku 23.06.15, 22:42
            tuurodzony, ty umiesz się zastanawiać, to chyba jest postęp, brawo, tak trzymaj ! Jadąc po lini partyjnej ( PISu ) mohery zachowują coraz lepiej, znaczy gorzej. Nara.
        • chandand Re: Radiowozy w parku 23.06.15, 18:20
          5 minut na spacer to niewiele-ale w sytuacji alarmowej np w razie napadu wygląda to inaczej.
          Co do tego ,że cała komenda nie musi brać udziału w spacerze po parku -ja nie wiem ilu policjantów ma dyżur nocny na całą gminę. i czy rzeczywiście posterunek ma możłiwość wysłania patrolu tylko i wyłącznie do parku.
          • kaczo_r Re: Radiowozy w parku 24.06.15, 12:04
            Nie mój cyrk, nie moje małpy. Ja nie jestem od zarządzania patrolami Raszyńskiej Policji wiem natomiast, że każdy pojazd w parku stwarza zagrożenie i bardzo żałuję, że nie zareagowałem w żaden sposób.
            • andrzejchand Re: Radiowozy w parku 27.06.15, 13:58
              rower to też pojazd-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka