muszka61 27.11.06, 12:58 doszły mnie słuchy, że niejaki m. - gminny kierowca - zajął juz stanowisko wójta - nie czekając aż stary odejdzie i przyjdzie nowy - wiadomo kto pierwszy ten lepszy ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kabaniarz Re: maciak na wójta 27.11.06, 16:18 co ty muszko, do jasnej, ciasnej piszesz? jak już piszesz to z sensem, doszły cie słuchy, co to kurde znowu jakieś prorocze sny(takowe miewał Iwicki), podaj źródło, tego i owego... myślałem, że nieodłączny monopol na sarkazm posiada osoba o nicku irek_kwieciński.. Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: maciak na wójta 27.11.06, 16:58 kabaniarz napisał: > co ty muszko, do jasnej, ciasnej piszesz? > > jak już piszesz to z sensem, doszły cie słuchy, co to kurde znowu jakieś > prorocze sny(takowe miewał Iwicki), podaj źródło, tego i owego... > > myślałem, że nieodłączny monopol na sarkazm posiada osoba o nicku > irek_kwieciński.. ------ *tez sie niepokoje-pokoj Odpowiedz Link
muszka61 Re: maciak na wójta 27.11.06, 17:25 chodziło mi o stanowisko na parkingu przed ug - nie chodzi o żadne sny, tylko o zwykłe chamstwo w wydaniu tej osoby Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: maciak na wójta 27.11.06, 17:37 pewnie muszka sama miala na to miejsce chrapke... Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: maciak na wójta 27.11.06, 20:54 ---- *przychodzi do lekarza baba, cala oblepiona muchami. -po co do mnie pani przyszla?,pyta lekarz. baba odpowiada ze zdziwieniem: -zostalam zmuszona... Odpowiedz Link
kasia748 Re: maciak na wójta 27.11.06, 21:35 muszka61 zmień nik na muszka 1 za odwagę ,przecież nie uciekłaś ze swoim IDOLEM,i bardzo mnie to cieszy bo bez Ciebie będzie nudno na forum.Pozd. Odpowiedz Link
muszka61 Re: maciak na wójta 28.11.06, 10:27 kasiu dlaczego od razu za odwagę, a cóż się takiego stało że miałabym nie pisać - jeśli chodzi o idoli to ja swoich szukam gdzie indziej - a czy twoim idolem jest r. - czy to ty jesteś tą słynną "kasią wójta r." - pozdrowienia dla pani architekt Odpowiedz Link
kasia748 Re: maciak na wójta 28.11.06, 14:18 a dlaczego ta kasia wójta r jest słynna? bez tego nie potrafię Ci odpowiedzieć czy to ja czy nie. Odpowiedz Link
muszka61 Re: maciak na wójta 29.11.06, 00:19 powiedzmy że dlatego że nosiła mały wąsik - choć była kobietą - ale to historia z przed lat conajmniej czterech więc odłóżmy ją do lamusa Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: maciak na wójta 29.11.06, 12:08 kasia jak prawdziwa kobieta chodzi do kosmetyczki... Odpowiedz Link
agniecha53 Re: maciak na wójta 29.11.06, 12:35 Maciakna wójta... ale brecht, nie ma go już nawet w gminie, biedny chłopina, nareszczie dopadłą go ręka sprawiedliwości... nigdy więcej Maciaka!!!! Odpowiedz Link
muszka61 Re: maciak na wójta 29.11.06, 14:04 dopadła go policja z alkomatem - kiedy na gminnych korytarzach krzyczał - hurra, zwyciężylismy - ale kadry już nie zdążyły - do dziś w pracy sie nie pojawił - ale obciach... Odpowiedz Link
agniecha53 Re: maciak na wójta 29.11.06, 14:18 NIESTETY , CZYSTA GŁUPOTA. Ale nie ma co się dziwić, czegoż więcej można wymagać od Pana Maciaka... Odpowiedz Link
paw304 Re: maciak na wójta 29.11.06, 14:27 Ale jeśli zosłał zwolniony za alkohol to chyba Rajkowski nie ośmieli się go zatrudnić.Podobnie jak te urzędniczki za kasę .Jak myślicie? Odpowiedz Link
muszka61 Re: maciak na wójta 29.11.06, 23:04 to jasne że wycofa wypowiedzenie kierowcy - ale do kasjerki nie powinien wracać Odpowiedz Link
jolka_g Re: maciak na wójta 29.11.06, 23:10 a czy alkohol stwierdzono na podstawie badania alkomatem czy próbką krwi? Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: maciak na wójta 29.11.06, 23:17 wszyscy pija...wielblady...nawet ryby pija...syreny chyba tez...ale nie znam preferencji... Odpowiedz Link
jolka_g Re: maciak na wójta 29.11.06, 23:19 kurcze to dlaczego ja nie piję? czy to choroba? Odpowiedz Link
jolka_g Re: maciak na wójta 29.11.06, 23:20 w ramach leczenia tej choroby ide spać a Tobie Misiu życzę kolorowych snów Odpowiedz Link
maks115 Re: maciak na wójta 29.11.06, 23:32 Nie stanął obok ireneusza k. I zdania są podzielone, ale większość mówi, że to były perfumy tego drugiego. Odpowiedz Link
paw304 Re: maciak na wójta 30.11.06, 08:17 Jeśli wyleciał za alkohol i na dodatek jest kierowcą to nie powinien być ponownie zatrudniony! Odpowiedz Link
mlody_raszyniak Re: maciak na wójta 14.12.06, 00:03 No dobra barany/i baranice Widzę że wasze informacje na ten temat są znikome więc tak jeśli chodzi o pijanego pana Maciaka to nikt mu tego nie udowodnił bo nie został zbadany alkomatem więc nie ma dowodów a co się tyczy jego ponownego zatrudnienia to wydaje mi się że to jest właściwy człowiek na właściwym miejscu bo w gminie Raszyn powinni pracować jej mieszkańcy a nie ludzie z poza gminy tylko nie piszcie ze nowy wójt jest z poza gminy bo nie o tym mowa .\ ale . Stary wójt czyli pan Iwicki powinien wrócić do swojego zespołu a nie zajmować się polityką a co się tyczy pana kwiecińskiego to niech sobie białe krawężniki wsadzi w d.... prawdopodobnie będzie z tego zadowolony i oby takich ludzi jak Iwicki i Kwieciński więcej w gminie nie było i Krzyżyk im na drogę Ale to jest tylko moje subiektywne zdanie o poprzednich władzach Gminy Raszyn. Odpowiedz Link
ziggyksiazek Re: maciak na wójta 14.12.06, 00:07 marcinku, grzechotka ci wypadła, podnieś Odpowiedz Link
1ania12 Re: maciak na wójta 14.12.06, 12:33 Z przerażeniem stwierdzam że czasy komunizmu samowoli i zakłamania wracają.Tak jak w satnie wojennym - wladza wszystko może!!!!! Wladza może powolać do kontroli GOS pana JW (kim on jest), człowieka bez wykształcenia, stałej pracy, nic sobą nie reprezentującego (poza obleśnym uśmiechem)Śmiech mnie ogarnia, może i ja bym kogoś skontrolowała??? Ale cóż wójt wszystko może!!!Włdza może powołać do kontroli byłą dyrektorkę gimnazjum zwolnioną za przekręty!!!! Władza wszystko może Odpowiedz Link
kabaniarz Re: maciak na wójta 14.12.06, 13:34 czego ty się czepiasz tego pana JW????? wiesz co wolę gościa w UG który ma ku temu jakieś wykształcenie, w końcu cztery lata harował na uczelni..., od Iwiego w końcu każdy powinien robić to co umie, Piotr do jakieś zespołu by się nadał, możeby powołać "gminny zespół jazzowy"? przekręty, pani aniu12=adwokat12? może to nie tylko zbieżność cyferek?? tak jesteś jakaś ostro zawzięta, zobacz sobie nie minął raptem miesiąc ich rządów, a ty już ich gnieciesz.. daj sobie frANIA12 na wstrzymanie... ____________________________________________ *Akwalung kupie, nie z Gosu, i nie na 185cm* Odpowiedz Link
adatoniewypada5 Re: maciak na wójta 14.12.06, 13:41 Uderz w stół , a nożyce się odezwą!Obrońca p.JW?Pan JW?Nie ośmieszajcie się .To żałosne. Odpowiedz Link
maks115 Re: maciak na wójta 14.12.06, 23:14 Ten na 185 cm jest już podobno zezłomowany. Nawet podobno pękła butla ( może ktoś wydychał "zjadliwe" powietrze ). Ale gdzieś musi być kamera do zdjęć pod wodą ( podobno ).Chyba, że jakiś rekin na basenie ją połknął. Odpowiedz Link
jolka_g Re: maciak na wójta 14.12.06, 23:28 a ja myślałam,że to" józek,józek wszystko wie" a to jacuś,brawa dla Pana Jacka Odpowiedz Link
muszka61 Re: maciak na wójta 15.12.06, 13:05 mlody_raszyniak napisał: > No dobra barany/i baranice > Widzę że wasze informacje na ten temat są znikome > więc tak > jeśli chodzi o pijanego pana Maciaka to nikt mu tego nie udowodnił > bo nie został zbadany alkomatem więc nie ma dowodów raszyniaczku - mówisz o wersji oficjalnej m. ? Odpowiedz Link
agniecha53 Re: maciak na wójta 15.12.06, 15:23 ale, najlepsze jest w tym wszystkim, że po dyscyplinarnym zwolnieniu, Szanowny kierowca Maciak, znów może jeździć dla Gminy. I znowu siara dla Rajkowskiego, brawo , czekamy na dalsze rozwojowe fakty Wójta. ciekawe ilu jeszcze do życia przywróci Rajkowski Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: maciak na wójta 15.12.06, 16:12 pan maciak musial chyba dac kosza(w kontekscie damsko-meskim) agnieszce,bo jedzie na niego strasznie...nikt nie lubi byc odtracany... ---- *"slodka"zemsta odrzuconej kobiety... Odpowiedz Link
agniecha53 Re: maciak na wójta 18.12.06, 13:17 Nie masz racji.Powiem tylko tyle.tO GOŚĆ ZUPEŁNIE NIE W MOIM STYLU. a PONADTO WYLUZUJ I ZAPYTAJ, KTÓRA Z PAŃ cHCIAŁABY CHOĆ NA CHWILĘ "ZAWIESIĆ OKO" . Tak więc kiepski żart , jeśli chodzi o sprawy damsko-męskie. Wiem, popularne są sex afery, ale ta jest zupełnie nie na miejscu. Odpowiedz Link