perfekcjonizm 28.12.11, 13:12 Zamilkliśmy wszyscy widzę.. Co u Was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fred2011 Re: Cichutko... 29.12.11, 05:07 Ja ... czytałam Twój blog. Bardzo dużo podobieństw mamy . dużo -czyżby to było typowe dla bpd? Odpowiedz Link
perfekcjonizm Re: Cichutko... 29.12.11, 10:28 Hm.. nie wiem. Nie znam nikogo z BPD. W czym widzisz podobieństwa? Odpowiedz Link
czita88 Re: Cichutko... 29.12.11, 14:45 U mnie niewesoło.... Parę ostatnich dni poważnie zastanawiam się czy ktoś mnie nie s/krzywdził w dzieciństwie ;-(.... Bardzo wiele mogłoby na to wskazywać, mnóstwo, ale jak mogłabym tego nie pamiętać?! Budzę się i płaczę bez powodu... Kiszę się w przeszłości i w swoich błędach, odchyłach... Kompletny zwrot o 180 w porównaniu z paroma ostatnimi tygodniami... I widzę jak ładuję się w kolejny syf... Nie chce mi się nawet z tym walczyć... Mam alternatywy, a nie umiem ich wykorzystać. Bo znowu musiałabym udawać że jestem zajebista i że wszystko ze mną ok. Żygam tym ;(. Wydaje mi się że nie zasługuję na szczęście. Odpowiedz Link
czita88 Re: Cichutko... 30.12.11, 11:35 ... nie :-(... Byłam kilka razy, tzn na kilku spotkaniach, z nfz, co pisalam że mi dziwne pytania zadaje. Spotkania co 3 tygodnie średnio. Zrezygnowałam z kilku powodów - brak wiary, wstyd (zrobiłam wtedy coś i nie mogłabym jej tego powiedzieć), rezygnacja... W sumie ani przez chwilę nie czułam żeby to mi jakoś pomagało, jakoś na mnie wpływało... Ja wiem co powinnam, wiem co źle robię, wiem że źle się traktuję i innych. Wiem jak mogłoby wyglądać moje życie gdybym tylko chciała. Nie wiem tylko jak skasować wszystkie błędy, gdzie jest backspace ;(. To wszystko się powoli zapętla, zaczynają być widoczne skutki mojej bezmyślności, wraca przeszłość, pojawiają się ludzie, świat się kurczy... Chciałabym żeby ktoś się mną zaopiekował, zabrał mnie stąd daleko, do lepszego, czystego, zdrowego miejsca... Do rzeczy :) - biorę tylko stabilizator, antydeprechy odstawilam bo źle działały na mój organizm (moja dr wie). Odpowiedz Link
perfekcjonizm Re: Cichutko... 30.12.11, 14:38 czita88 napisała: > Nie wiem tylko jak skasować wszystkie błędy, gdzie jest backspace ;(. Błędów się nie kasuje. Z błędami się godzi. Odpowiedz Link