marekgazek
25.03.15, 15:43
Może Ciebie to Toxic zdziwi, ale na początek przepraszam, że zestawiam Twoją postać z fanborderem w jednym wątku.
Najpierw do Toxic. Staram się być człowiekiem obiektywnym stąd te slowa. Nie przepadam za Tobą pewnie z wzajemnością jednak trzeba przyznać, że czasami masz niezłe teksty. Sa często dobitne ale przynajmniej z jajem i pazurem.
Teraz dofanbordera.
Chłopie ile można obrabiac to samo pod różnymi wcieleniami? Nieustannie albo chcesz zniszczyć albo lamentujesz. Notabene najpewniej chciałbyś aby ktoś ci podpowiedział jak niszczyć, bo powiem ci po męsku. Dla mnie jesteś ciota i sam byś zniszczenia zaplanować nie umiał. Ale do rzeczy. Powiem tobie jak wedlug mnie zachowuje się facet. Wszedłeś w związek z borderem? Ja też. Bywa. Przerobilem w tym związku to czego ty pewnie nawet nie potrafisz sobie wyobrazić. Trudno nawet co ty miałeś nazwac związkiem. Toxic ma rację - pare spotkan i tyle. Facet mówi sobie - bywa tak w życiu. Źle ulokowalem emocje, robiłem wszystko co mogłem zrobić. Od zagryzania zębów na jazdy poprzez wojowanie i chęć pomocy aż po rozstanie okraszone mega cyrkami typu straszenie samobójstwem w sposób ekstremalny. Facet na końcu domyka pomimo tego, że border nie potrafi. bierze te trudne zadanie na siebie. Dodatkowo zabezpiecza się przed grozbami bordera za pomoca jasnych komunikatow często poprzez prawnika. Tyle.
Ty płaczesz, rozpamietujesz coś czego nie ma i nie było lub działo się tylko w twojej głowie. Wiecej już czasu poswieciles na rozczulanie niż spedziles z nią. Ogarnij się.
Jeśli borderfan chcesz zostać królem klonów to powiedz jasno - robię klonowisko, bo....najprawdopodobniej masz świadomość, że gdybyś płakał pod jednym nikiem i obrabial to samo do zrzygania - zostalbys zignorowany a tego nie chcesz. Kto by wtedy po głowie glaskal. Oświadczam Tobie., ze klonowanie mi się nie podoba bo zamydla forum. Są ludzie co naprawę oczekują wsparcia. Jak świadczy moje zachowanie życiowe podczas kończenia relacji z borderem - psychopata potrafię podejmować szybkie, jasne, celne często trudne decyzje. Więc apeluję skończ swoją zaplakaną, klonowa krucjate bo takową decyzje podejmę i bez zbędnego pi..dolenia napiszę czyim jesteś klonem i jakie jeszcze wprowadzasz. PozdRowionka. Mareczek gazeczek