Dodaj do ulubionych

Męczy mnie to

27.06.26, 04:06
Yadaxad i Ta umieją być w rozkroku. Ta chyba cały czas śledzi dwa fora, Yada też. Astro też oba śledzi. Afq zajmuje pozycję strategiczną.Mona też tu zagląda- wiem.

Dobra, zróbmy to, tu każdy może pisać.

Do it! Zróbmy wreszcie ten rozpierdol!
Obserwuj wątek
    • brightsun Re: Męczy mnie to 27.06.26, 04:11
      I bez kurwa cenzur, zgłaszania wątków. Wasz jebany infantylny konflikt trwa ok 10 lat więc się ogarnijcie dorośli ludzie i trochę wstydźcie że teraz robi w nim border.

O co Wam wszystkim kurwa chodzi?
    • brightsun Re: Męczy mnie to 27.06.26, 04:59
      Afq, do chuja, wiesz jestem między Wami. Każdy z Was wie co to dla mnie oznacza. Ale czea chronić Monkę? Wtf? Jezu, serio chciałbym Cię mieć za ojca. Żeby chociaż 10 procent ludzi na ziemi było takich jak Ty ❤️. I choćby ten zeszły tydzień, boszsz jak mi dzięki Tobie zeszło dziękuję ❤️

Astro, kurwa, wyjeb mnie, upokorz. Ale wiedz ze jak takis prze chuj to serio muszą Cię boleć obrazy sprzed tylu lat? Weź... Nie, nie mogę się tu się rozrpruć bardziej, ale Ty , Książę wiesz co czuję względem Was. Wiesz jak musi boleć. Astro! Chybaś mądrzejszy niż kilka głupich słów. Bądź mężczyzną! Tak to mniej więcej było?

Mona weź się kurwa ogarnij to już dawno nie Twoje życie, ale zrób coś do kurwy z życiem córek. W dupie bym miał gdyby nie one. No kurwa weź. I wreszcie zacznij być szczera. Przynajmniej jedna z Twoich córek się pierdoli, miejmy nadzieję że aż miło. I Tobie też powinno być z powodu miło.

Ta, może pogadamy zamiast będziesz zdawać jakieś raporty z obserwacji które wyglądają jak wszystkie wrzucane tu ankiety o bpd, których bpd nie jest w stanie wypełnić? Podobno bpd blisko,to sorry nie współczuję Tobie ale bpd, bo nawet nie chcesz zrozumieć i przeczucie mi podpowiada że nawet nie od zranienia. Po prostu musisz mieć swoje zdanie. A tak naprawdę speców szarlatanów, oj, a wiesz, że to hustliwe? Nie jesteś ciekawa jesteś oceniająca.

Kto się przyzna, że zgłosił wątek, post. To już przyczynek do rozmowy. Przyszedłem tu kilklat później i szybko ten smrodek wyczułem.

Niezależnie co się stanie dzięki wielkie dla Afq, Astro, Yady. Nie tylko ode mnie. Bezpośrednio lub pośrednio byliście z nami razem. Dzięki ❤️
      • brightsun Re: Męczy mnie to 27.06.26, 05:20
        Już kurwa żałuję, bo to rozstrzygnięcia ale kiedyś czea

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka