kakauko 02.07.06, 00:19 Chorowalem na BDP i nawet nie mialem swiadomosci tego faktu. Wyleczylem sie dosc szybko. Psycholog kazal mi zajac sie czyms . Zaczalem zbiewrac znaczki. Czuje sie wyluzowany. Wreszcie !!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coffola Re: jestem wyleczony 06.07.06, 14:01 ?:) Ciesze sie ze tak prosto poszlo:) szkoda że mnie ani zbieranie znaczków ani nauka ani żadne inne jakoś nie bardzo chcą pomóc. No może złe "znaczki" wybierałam;) Odpowiedz Link
pimka3 Re: jestem wyleczony 04.09.06, 22:34 nie pomoglo, bo to nie o zbieranie znaczkow chodzi ... zreszta z BPD nie mozna sie wyleczyc ... taka brutalna prawda Odpowiedz Link
zapatrzona7 Re: jestem wyleczony 24.09.06, 19:51 kakauko skąd przekonanie że chorowałeś na BPD ??? Odpowiedz Link
agnitum Re: jestem wyleczony 16.10.06, 13:25 Witam, Nie byłbym taki pewny. Uważam że jest spora szansa z BPD się wyleczyć (to tylko od "trafienia na odpowiednich ludzi lub terapie" zależy jak szybko się tego można pozbyć). Agnitum Odpowiedz Link
marcin416 Re: jestem wyleczony 24.02.07, 14:39 Witam, z BPD można się wyleczyć i to w dość prosty sposób polecam strone bpd.szybkanauka.net/ Odpowiedz Link