Dodaj do ulubionych

Koleżanka w podróży

14.01.26, 11:31
Cześć wszystkim, którzy marzą o wyjeździe w ciepłe kraje. Jestem zainteresowana wyjazdem do słonecznych krajów...mogą to być Emiraty lub Wyspy kanaryjskie. Termin: w najbliższym czasie kiedy w PL jest zima. Ja kobieta+50 z okolic Śląska z dużą ilością wolnego czasu.
Pozdrawiam Anna
Obserwuj wątek
    • poczta.domowa Re: Koleżanka w podróży 24.02.26, 12:30
      Ja bardzo chętnie. Pisz : poczta.domowa@gazeta.pl
    • ellisa_pl Re: Koleżanka w podróży 09.03.26, 17:22
      witam, byłabym zainteresowana wspólnym wyjazdem na wyspy kanaryjskie w marcu, kwietniu
      • altoya55 Re: Koleżanka w podróży 14.03.26, 15:12
        Witam
        Cieszę się, że jest chętna osoba na wyjazd. Byłam już na Lanzarote więc może Teneryfa lub Gran Canaria? Termin jak dla mnie ok. Najchętniej wylot z Katowic.
        Pozdrawiam Anka
        • ellisa_pl Re: Koleżanka w podróży 15.03.26, 13:34
          heej :) w moim przypadku w grę wchodzi tylko wylot z Wwy. Poprosze o kontakt na ellisa_pl@gazeta.pl
          • kornel-1 Re: Koleżanka w podróży 20.03.26, 14:15
            Dlaczego?
    • ewik317 Re: Koleżanka w podróży 27.03.26, 09:19
      Witam, jak jesteś zainteresowana to szukam koleżanki na wyjazd z BP R.pl Gala zwierząt 10.05.do 24.05.2026. Podróż życia. Ja już wykupiłam - jak coś to bierz dokwaterowanie i się poznamy. Szybka decyzja - wylot z Warszawy. Generalnie też szukam koleżanek na różnego rodzaju podróże. Trochę już zwiedziłam świata.
      Piszcie na ewik317@gazeta.pl Zapraszam również inne koleżanki do wspólnych podróży. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka