16.02.06, 22:08
Poprosiłam Screen żeby pomogła mi i pełniła funkcje administrowania forum na
czas mojej nieobecności. Screen była tak miła, że zgodziła się.
Ja wyjeżdżam na urlop. Muszę odpocząć. Po powrocie zdam relację jak było.
Obserwuj wątek
    • fantka Re: Screen 03.03.06, 16:39
      Screen dzięki wielkie za opiekę nad forum. Jeśli możesz to nadal mi pomagaj w
      administrowaniu.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
      • fantka Re: Screen 05.03.06, 10:48
        Screen, to że się nie odzywasz to odczytuję jako dobry znak.
        To znaczy że jesteście razem i jest fajnie - czego Ci życzę z całego serca.
        • fantka Re: Screen 19.03.06, 18:31
          Co u Ciebie Screen? Czyżby znowu przyszedł?
          • screen Re: Screen 20.03.06, 21:44
            Taaak, wczoraj był znowu ale dzisiaj już nie:) A w sobotę i niedzielę była umnie
            siostra
            • screen Re: Screen 26.03.06, 22:00
              Poległam:(((.Dobrze, że mój "obiekt uczuć" jest przy mnie, to mi pomaga. Muszę
              jakoś poukładać swoje życie, zupełnie inaczej niż dotychczas.Jak dojdę do siebie
              to sie odezwę. Narazie jestem wrakiem, na nic nie mam siły i chęci.
              Pozdrawiam Was serdecznie
              • fantka Re: Screen 29.03.06, 16:28
                Screen co u Ciebie? Rozumiem że ta sprawa (jeszcze pozostałości po Twoim
                małżeństwie) nie potoczyły się zgodnie ze sprawiedliwością.
                Sądy niestety nic wspólnego ze sprawiedliwością nie mają.
                Wygrywają tam kłamcy i krętacze. Przykre to :(
                • screen Re: Screen 29.03.06, 21:22
                  Oj niestety Fantko. Pozostałosci po moim małżeństwie to tylko kłopoty i ogromne
                  długi:( Nie mam juz pomysłu jak sobie z tym poradzić a on... zniknął
                  • fantka Re: Screen 29.03.06, 22:20
                    Rozwód to zawsze katastrofa i ruina finansowa. Myślałam, ze coś z sądem miałaś.
                    Poprzednio pisałaś o wezwaniu.
                    Może coś napisz o tych kłopotach. Wspólnie się zastanowimy.
                    • fantka Re: Screen 01.04.06, 20:05
                      Odezwij się Screen
                      • fantka Re: Screen 09.04.06, 11:25
                        Wysłałam Ci @
                        • screen Re: Screen 11.04.06, 10:00
                          no to znowu testujemy
                          • screen Re: Screen 11.04.06, 10:11
                            działa działa!!!:)
                            • fantka Re: Screen 11.04.06, 16:04
                              Gratulacje!
                              • fantka Re: Screen 12.04.06, 23:21
                                Screen, odezwij się, bo już się martwić o Ciebie zaczynam.
                                • screen Re: Screen 13.04.06, 07:27
                                  Nic i nie jest tylko nie mam weny twórczej i czasu na pisanie
                                  • fantka Re: Screen 13.04.06, 17:06
                                    Odzywaj się. Napisz co słychać? Jak święta przygotowujesz?
                                    • fantka Re: Screen 01.05.06, 17:17
                                      Screen co u Ciebie słychać. Przestałaś się pokazywać. Czyżby jakieś kłopoty?
                                      Napisz, bo się martwię o Ciebie. Pozdrawiam. F
                                      • screen Re: Screen 02.05.06, 08:40
                                        ZAgladam codziennie, czytam Was. Trudno mi napisać coś sensownego. Kłopoty to
                                        mnie chyba nigdy nie opuszczą, zaczynam się przyzwyczajać. Pozdrawiam
                                        • fantka Re: Screen 02.05.06, 17:38
                                          Screen dobrze że tu zaglądasz. Pisz - to pomaga.
                                          Kłopotów to nie rozwiąże, ale wzmacnia psychicznie.
                                          • screen Re: Screen 02.05.06, 20:00
                                            Jestem dzisiaj do wieczora. Jak synek wytrzyma to pójdziemy na pokaz sztucznych
                                            ogni. Mam nadzieję, że go tam nie spotkam.
                                            • fantka Re: Screen 02.05.06, 20:05
                                              Tylko ubierz się ładnie. Musisz wyglądać olśniewająco. I nie bój się spotkania
                                              z nim. Głowę roześmianą nieś wysoko w górze.
                                              :-))))
                                              • screen Re: Screen 03.05.06, 00:41
                                                byliśmy. Nie wystroiłam się, bo zasiedziałam się przy komputerze a zaczęło się
                                                wcześniej niż myslałam. Wybiegliśmy tylko przed blok aby podziwiać z daleka. Ale
                                                i tak widziałam światło w jego oknie i juz mnie boli, że pewnie z kimś tam
                                                jest:( Kiedy ja się z tego wyleczę????
                                                • fantka Re: Screen 03.05.06, 09:27
                                                  Wystrojenie się pomaga trzymać głowę w górze, ale najważniejsza jest wewnętrzna
                                                  radość a ona wynika ze sposobu myślenia.
                                                  Zalecam myślenie pozytywne :-D
                                                  • fantka Re: Screen 03.05.06, 12:29
                                                    Co słychać z pozycji krzesełka balkonowego?
                                                  • screen Re: Screen 03.05.06, 12:41
                                                    Już niestety nadszedł cień:(( Zrobiło sie chłodno ale trochę promyczków
                                                    nałapałam:) Zbieram się i idę z synkiem na spacer.
                                                  • fantka Re: Screen 03.05.06, 12:51
                                                    Do miłego...
                                                  • fantka Re: Screen 06.07.06, 21:17
                                                    Screen!
                                                    Już dawno nie widziałam Cię na forum.
                                                    Co porabiasz?
                                                    Dlaczego nas nie odwiedzasz?
                                                  • screen Re: Screen 06.07.06, 22:11
                                                    Fantko, dziękuję za pamięć!!
                                                    Własnie uruchomiłam system po kolejnej awarii:(
                                                    U mnie wszystko dobrze. Mam wrazenie, że przestaje kochać. Uwalniam sie od tej
                                                    dziwnej miłości.
                                                  • fantka Re: Screen 06.07.06, 22:15
                                                    No witaj!
                                                    Cieszę się że przestajesz kochać.
                                                    To dobra wiadomość!
                                                  • fantka Re: Screen 07.07.06, 19:28
                                                    Opowiadaj co co się działo
                                                    przez ten okres Twojej absencji na forum :)
                                                  • fantka Re: Screen 09.07.06, 19:24
                                                    Screen! ja jutro będę zajęta,
                                                    nie będzie mnie na forum,
                                                    więc mam prośbę abyś pilnowała biznesu
                                                    i czyniła honory domu ;)))
                                                  • screen Re: Screen 09.07.06, 19:34
                                                    Oczywiście Szefowo!!!:-)
                                                    Ja wciąż na urlopie, chociaz od jutra do środy takim troche połowicznym:-(
                                                  • fantka Re: Screen 09.07.06, 19:41
                                                    balkon będziesz kończyć?
                                                  • screen Re: Screen 09.07.06, 19:48
                                                    Przydałoby się ale czeka też praca na umowę zlecenie:-(
                                                  • fantka Re: Screen 09.07.06, 19:49
                                                    dodatkowa kasa zawsze miła sercu ;))
                                                  • screen Re: Screen 09.07.06, 19:50
                                                    Niestety niewielka...i pokryje tylko debet na koncie
                                                  • fantka Re: Screen 09.07.06, 19:51
                                                    to też dobre ;)
                                                  • screen Re: Screen 09.07.06, 19:52
                                                    Jasne, jasne.
                                                    Synek właśnie skończył godzinną rozmowę z tatusiem.
                                                    Ja też sie po nim przejechałam :-/
                                                  • fantka Re: Screen 09.07.06, 19:55
                                                    na czyj koszt?
                                                  • screen Re: Screen 09.07.06, 19:56
                                                    Na.... jego:-)
                                                    Poprosze o masażyk moich rozgrzanych plecków;-)
                                                  • screen Re: Screen 09.07.06, 19:56
                                                    Ups.... wątki mi się poplątały, myslałam, że pytasz na czykj koszt chcę zamówić
                                                    młodzieńca;-DDDDDDDD
                                                  • fantka Re: Screen 09.07.06, 20:05
                                                    ale się porobiło
                                                    hihihihihi
                                                  • screen Re: Screen 09.07.06, 20:06
                                                    Rozmowa była na koszt exa.
                                                  • fantka Re: Screen 09.07.06, 20:08
                                                    no i prawidłowo
                                                  • screen Re: Screen 09.07.06, 20:09
                                                    a jakże!
                                                    Wystarczy, że przez 3 lata mieskzał na mój koszt:-(
                                                  • fantka Re: Screen 09.07.06, 20:10
                                                    mam uczulenie na pasożytów
                                                  • screen Re: Screen 09.07.06, 20:11
                                                    ja dostaję duszności, wysypki i wstrząsu toksycznego
                                                  • fantka Re: Screen 10.07.06, 06:46
                                                    Dlatego jak najdalej od takich ;)))
                                                    Screen przypominam że dzisiaj już mnie nie będzie,
                                                    no chyba że mi sie uda dorwać do netu ;)
                                                  • screen Re: Screen 10.07.06, 20:47
                                                    abrzdzo przepraszam za moją przerwę. Znowu padł mi komputer. Na szczęście udało
                                                    mi się go zreanimować. Ale nieuchronnie szykuje sie jakiś wydatek- dysk albo
                                                    płyta główna:(((
                                                  • fantka Re: Screen 11.07.06, 18:35
                                                    Dobrze że teraz to już nie są takie wielkie kwoty ;)
                                                  • fantka Re: Screen 11.08.06, 07:00
                                                    Screen!
                                                    Wracaj do nas :-)
                                                  • fantka Re: Screen 11.08.06, 20:20
                                                    Czy ktoś wie co się dzieje ze Screen?
                                                  • verona81 Re: Screen 11.08.06, 20:23
                                                    Pracuje dzis do 20stej
                                                  • fantka Re: Screen 11.08.06, 20:24
                                                    może wpadnie później :-)
                                                  • verona81 Re: Screen 11.08.06, 20:26
                                                    moze ;-)Fajnie by było
                                                  • fantka Re: Screen 11.08.06, 20:27
                                                    opuściła nas ostatnio,
                                                    czyżby aż tyle pracy miała?
                                                    bo kłopotów też trochę, niestety...
                                                  • verona81 Re: Screen 11.08.06, 20:32
                                                    Kłopty tez bidulka, a prace ze zdwojona siła nawet bym powiedziała wyczerpujaca
                                                  • fantka Re: Screen 11.08.06, 20:36
                                                    mam nadzieję że dzisiaj coś kliknie do nas :-)
                                                  • verona81 Re: Screen 11.08.06, 22:14
                                                    Fantko niose Ci pozdrowienia od Screen i mowi ze niebawem sie skontaktuje z nami
                                                    i dostarczy newsów
                                                  • fantka Re: Screen 12.08.06, 18:02
                                                    Screen znowu nie ma na forum....
                                                    Screen odezwij się :-)
                                                  • screen Re: Screen 12.08.06, 20:11
                                                    jestem dzisiaj. Chociaz nie wiem na jak długo
                                                  • screen Re: Screen 12.08.06, 20:11
                                                    Witam wszystkich, którzy cierpliwie czekali na mnie. I dziękuję, że w ogóle o
                                                    mnie nie zapomnieli:-)
                                                  • fantka Re: Screen 12.08.06, 20:14
                                                    Co słychać Screen?
                                                  • screen Re: Screen 12.08.06, 20:18
                                                    witaj Fantko. Małe zamieszanie w zyciu uczuciowym.
                                                    Gubię się w tym wszystkim:-(
                                                  • fantka Re: Screen 12.08.06, 20:44
                                                    możesz napisać co się dzieje?
                                                  • screen Re: Screen 13.08.06, 10:16
                                                    Tak krótko to pojawił się ktoś, kto mimo że jest tylko bardzo dobrym kolegą
                                                    stał się bardzo bliski, spędzamy z sobą sporo czasu i obojgu nam to odpowiada.
                                                    Z drugiej strony zazdrość "właściciela koszulki" i nagła zmiana obudziła stare
                                                    uczucia.
                                                    Nie cjhcę/nie moge być z żadnym a jednak coś w sercu drga.
                                                    Dlaczego kocham?
                                                  • fantka Re: Screen 13.08.06, 10:38
                                                    Czy "właściciel koszulki" coś deklaruje?
                                                    czy tylko tęskni za starym układem?
                                                  • screen Re: Screen 13.08.06, 10:40
                                                    jeszcze "myśli". Prosi o czas a ja juz nie chcę dłużej czekać i przez to
                                                    zaczynam widzieć coraz więcej minusów.
                                                  • fantka Re: Screen 13.08.06, 11:10
                                                    czasu dałaś mu za dużo...
                                                    on płacze ale zmienić postępowania nie chce
                                                  • screen Re: Screen 13.08.06, 11:11
                                                    Fantko jak to czytam to wyobrażam sobie ciebie siedzącą w takiej chuście z
                                                    czarodziejską kulą w dłoniach:-)))
                                                  • fantka Re: Screen 13.08.06, 11:13
                                                    hihihihahaha
                                                    szamankę ze mnie robisz
                                                    czy czarownicę?
                                                  • screen Re: Screen 13.08.06, 11:17
                                                    wizjonerkę;-))))
                                                  • fantka Re: Screen 13.08.06, 11:23
                                                    tylko patrzę z boku ;-)
                                                  • verona81 Re: Screen 13.08.06, 12:03
                                                    To sie usmiałam choc sytuacja nie wesoła, ale Screen mnie rozsmieszyła z ta
                                                    wizja Fantki w tej chuscie az sie szczerze rozesmiałam w koncu ;-)
                                                    Screen pewnie przyszło to do głowy w zwiazku z ta wrózką co jej wczoraj
                                                    naopowiadałam tazke nie przejmuj sie Fantko ;-)
                                                  • screen Re: Screen 13.08.06, 13:38
                                                    Z małą różnicą. Wróżka siedziała przed komórką a Fantka przed monitorem;-)
                                                    Cieszę się Verciu, że wreszcie się roześmiałaś, tak się cieszę :-)))))))))))))))
                                                  • verona81 Re: Screen 13.08.06, 13:58
                                                    Kidys trzeba
                                                    ponuraków nikt nie lubi;-)
                                                  • fantka Re: Screen 13.08.06, 18:44
                                                    popatrzyłam w lusterko i żadnej chusty nie zobaczyłam ;-))))
                                                  • fantka Screen :-)))) 14.08.06, 15:24
                                                    Na kilka dni jadę w delegację,
                                                    nie będę miała dostępu do kompa,
                                                    czyń honory domu :-)))
                                                  • verona81 Re: Screen :-)))) 14.08.06, 16:38
                                                    Screen tez chyba zapracowana ;-)
                                                  • fantka Re: Screen :-)))) 14.08.06, 20:28
                                                    Jeszcze Screen nie ma dzisiaj na forum :-)
                                                  • screen Re: Screen :-)))) 14.08.06, 22:19
                                                    jestem, jestem i obiecuję dbać o forum:-)
                                                  • fantka Re: Screen :-)))) 14.08.06, 23:21
                                                    Pozdrawiam Cię serdecznie !
                                                  • screen Re: Screen :-)))) 18.08.06, 10:30
                                                    Ja tez musze dzisiaj wyjechać, będę w niedzielę
                                                  • fantka Re: Screen :-)))) 20.08.06, 20:17
                                                    Screen dzisiaj niedziela...
                                                    Czy już jesteś?
                                                  • screen Re: Screen :-)))) 20.08.06, 21:59
                                                    Witaj Fantko!
                                                    Właśnie wróciłam ale na nic już nie mam siły a jeszcze kilka obowiązków na mnie
                                                    czeka.
                                                  • fantka Re: Screen :-)))) 26.08.06, 12:42
                                                    Screen bardzo przepracowana jesteś...
                                                    ale napisz coś czasem,
                                                    pusto tu bez Ciebie :-)
                                                  • screen Re: Screen :-)))) 26.08.06, 13:06
                                                    Fantko uciekam w robotę, żeby nie mysleć o tym wszystkim.
                                                  • fantka Re: Screen :-)))) 26.08.06, 14:03
                                                    praca jest bardzo dobra na zapomnienie ;-)
                                                  • screen Re: Screen :-)))) 26.08.06, 15:44
                                                    racyej na chwilowe niemyślenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka