bielian 05.02.06, 18:00 Witam ! W niedługim czasie przeprowadzam się na ulicę Berensona. Mam dwójkę małych dzieci, czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie można z nimi iść do lekarza (okresowe szczepienia, choroby, bilanse itp.). Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hektor1 Re: Przychodnia zdrowia 08.02.06, 18:54 Ja z moimi dziecmi chodzę na ul.Majową to na Bródnie.Umawiam się telefonicznie.Jest w porzadku. Odpowiedz Link
bielian Re: Przychodnia zdrowia 15.02.06, 16:03 Jadąc niedawno przez osiedle Derby widziałam nowo wybudowaną przychodnię. Ponoć mają podpisaną umowę z NFZ. Czy ktoś wie, czy jest ona otwarta? Czy jest ogólnie dostępna , czy tylko dla mieszkańców Derby? Odpowiedz Link
erkaesiak Re: Przychodnia zdrowia 16.02.06, 11:36 Przychodnia na osiedlu Derby rzeczywiście ma umowę z NFZ. Przyjmuje chyba dwójka internistów, pediatra, chyba ginekolog (ja nie potrzebuję ). Specjalisci sa dostępni w Markach w przychodni ... (zapomniałem nazwy). Plusem jest to, że można sie umawiać na telefon, na konkretna godzinkę, więc kolejki z głowy! Odpowiedz Link
bielian Re: Przychodnia zdrowia 01.08.06, 13:13 Witam serdecznie !! Przejeżdżając ostatnio ulicą Berensona obok osiedla Cztery Pory Roku zauważyłam nową inwestycję - z tablicy informacyjnej wyczytałam iż będzie to przychodnia zdrowia. Miejmy nadzieję, że budowa nie będzie trwała zbyt długo Pozdrawiam Odpowiedz Link
agn30ieszka Re: Przychodnia zdrowia 01.08.06, 15:07 "ESCULAP" ul. Skarbka z Gór 120 I piętro. Maja umowę z NFZ, można się umawiać telefonicznie, jest w porządku, więcej specjalistów przyjmuje w Markach przy ul. Fabrycznej 1 Odpowiedz Link
agmo1 Re: Przychodnia zdrowia 01.08.06, 19:57 Przychodnia "Zdrowie" na KOndratowicza vis a vis Parku Bródnowskiego. Odpowiedz Link