Dodaj do ulubionych

Do mieszbia

19.07.06, 15:42
podałeś na forum Szafirowej Alei informację cyt. "W przyszłym roku obok
waszego osiedla ul.Berensona ma jezdzić autobus.
Pzdr,Piotr SZB."

Zaklinam Cię! Mów co wiesz! smile
Obserwuj wątek
    • mieszbia Info o planowanym autobusie. 19.07.06, 22:13
      Witam.
      Kilka wątków w dół jest-"Nowa linia autobusowa".W tym temacie napiałem
      wszystko,co do tej pory wiem o planowanej linii autobusowej jeżdzące także
      ul.Berensona.
      Jeżeli ktoś ma nowe informacje w tym temacje-proszę o info na naszym forum.
      Pzdr,Piotr SZB.
      • afryka_dzika Re: Info o planowanym autobusie. 20.07.06, 12:58
        Chodzi o ten autobus który maiłby jeżdzić od kątów grodziskich do olesina? Jaki
        on ma sens dla przeciętnego mieszkańca Skarbka z Gór? Nie dostrzegam plusów. :
        (
        • mieszbia Re: Info o planowanym autobusie. 20.07.06, 16:03
          afryka_dzika napisała:

> Chodzi o ten autobus który maiłby jeżdzić od kątów grodziskich do olesina?
          Jaki
          >
          > on ma sens dla przeciętnego mieszkańca Skarbka z Gór? Nie dostrzegam plusów. :
          > (
          >

Podstawowym plusem jest sam fakt,że będzie jeździł odcinkiem ul.Berensona do
          tej pory "bezkomunikacyjnym",obok osiedli.
          Do pętli Olesin,czyli ul.Ostródzką przy której możliwe,że jeszcze w tym roku
          zacznie się budowa przedszkola i gimnazjum,a za kilka lat także podstawówki i
          całego kompleksu sportowo-kulturalnego.
          W drugą stronę,nie tylko do Kątów Grodziskich,ale do dalszych obszarów
          Warszawy.Dokąd-tego jeszcze nie wiadomo.

Pzdr,Piotr SZB.
    • kruchy111 Re: Do mieszbia 20.07.06, 20:44
      Ja dodam tylko tyle, że już nie długo zobaczymy 602 na krańcu Mańki - Wojdy.
      • afryka_dzika Re: Do mieszbia 21.07.06, 11:56
        No chyba, że dalej niż kąty grodziskie smile np prosto na trasę toruńską (i do
        Metra) bez krążenia po Bródnie albo najprościej do Metra Dworzec Gdański (przez
        Rondo Żaby -żeby mieć alternatywę w razie korków). Ale się rozmażyłam smile...

602- to pewne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka