afryka_dzika 19.07.06, 15:42 podałeś na forum Szafirowej Alei informację cyt. "W przyszłym roku obok waszego osiedla ul.Berensona ma jezdzić autobus. Pzdr,Piotr SZB." Zaklinam Cię! Mów co wiesz! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszbia Info o planowanym autobusie. 19.07.06, 22:13 Witam. Kilka wątków w dół jest-"Nowa linia autobusowa".W tym temacie napiałem wszystko,co do tej pory wiem o planowanej linii autobusowej jeżdzące także ul.Berensona. Jeżeli ktoś ma nowe informacje w tym temacje-proszę o info na naszym forum. Pzdr,Piotr SZB. Odpowiedz Link
afryka_dzika Re: Info o planowanym autobusie. 20.07.06, 12:58 Chodzi o ten autobus który maiłby jeżdzić od kątów grodziskich do olesina? Jaki on ma sens dla przeciętnego mieszkańca Skarbka z Gór? Nie dostrzegam plusów. : ( Odpowiedz Link
mieszbia Re: Info o planowanym autobusie. 20.07.06, 16:03 afryka_dzika napisała: > Chodzi o ten autobus który maiłby jeżdzić od kątów grodziskich do olesina? Jaki > > on ma sens dla przeciętnego mieszkańca Skarbka z Gór? Nie dostrzegam plusów. : > ( > Podstawowym plusem jest sam fakt,że będzie jeździł odcinkiem ul.Berensona do tej pory "bezkomunikacyjnym",obok osiedli. Do pętli Olesin,czyli ul.Ostródzką przy której możliwe,że jeszcze w tym roku zacznie się budowa przedszkola i gimnazjum,a za kilka lat także podstawówki i całego kompleksu sportowo-kulturalnego. W drugą stronę,nie tylko do Kątów Grodziskich,ale do dalszych obszarów Warszawy.Dokąd-tego jeszcze nie wiadomo. Pzdr,Piotr SZB. Odpowiedz Link
kruchy111 Re: Do mieszbia 20.07.06, 20:44 Ja dodam tylko tyle, że już nie długo zobaczymy 602 na krańcu Mańki - Wojdy. Odpowiedz Link
afryka_dzika Re: Do mieszbia 21.07.06, 11:56 No chyba, że dalej niż kąty grodziskie np prosto na trasę toruńską (i do Metra) bez krążenia po Bródnie albo najprościej do Metra Dworzec Gdański (przez Rondo Żaby -żeby mieć alternatywę w razie korków). Ale się rozmażyłam ... 602- to pewne? Odpowiedz Link