mtr10 14.05.07, 22:43 witajcie, czy może ktoś z forumowiczów miał do czynienia z jkj development?? proszę o info bo zamierzam kupić u nich mieszkanie na lewandowie i nie wiem z kim mam do czynienia... dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaulczanin Re: jkj development 15.05.07, 11:41 Mimo wszystko polecam. Nie jest to JWC z calym zasobem "hakow" na klientow. Moje doswiadczenia sa pozytywne po wspolpracy z JK. Jednak wyglada na to ze przez ostatnie lata odkad firma sie rozrosla, ich polityka wobec klientow nabrala nieco "surowosci". Osiedla JK mozna zobaczyc na tych ulicach - Katy Grodziskie (2 osiedla i biuro JK) - Lewandow - Za ratuszem Bialoleckim - Calineczki przy Ruskowym Brodzie - Zaulek - boczna Berensona przy szkole Pozdrawiam Zaulczanin Odpowiedz Link
mtr10 Re: jkj development 15.05.07, 14:47 za kilka dni zamierzam podpisać umowę przyrzeczenia i jest tam kilka zapisów mocno niejasnych a jeden do całkowitego wyrzucenia. czy mozna z nimi się jakoś dogadać i nanieść poprawki do tej umowy?? Odpowiedz Link