itsnotme 02.03.06, 12:10 kawa i ciacho... rurki z kremem, eklerki, ptysie, serniczki, babeczki.... czekoladowe, waniliowe, kokosowe, truskawkowe... desery na zimno i na ciepło... na alkoholu i zupełnie niewinne.. macie do nich słabość? macie ulubione? pochwalcie się Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linka234 Re: słodkości 02.03.06, 12:12 ja nie mogę funkcjonować, jak raz w tygodniu nie zjem kawałka czekolady...wiem, że to uzależnienie...i nie mam ulubionej-byle nie z goryczką Odpowiedz Link
linka234 Re: słodkości 02.03.06, 12:40 z ciach to tylko samcekarmię się dobrze wyglądającymi mężczyznami Odpowiedz Link
modrooka Re: słodkości 02.03.06, 12:16 Oj tak, ja jestem słodyciara maksymalna. Uwielbiam wszelkie czekoladowe wyrob. Mmmmmm nabrałam ochoty na coś słodkiego Odpowiedz Link
itsnotme Re: słodkości 02.03.06, 12:24 modrooka napisała: > Oj tak, ja jestem słodyciara maksymalna. Uwielbiam wszelkie czekoladowe wyrob. > Mmmmmm nabrałam ochoty na coś słodkiego nie znam kobiety, która by nie miała słabości może skuś się na sernik Odpowiedz Link
dzikoozka Re: słodkości 02.03.06, 12:22 Jak dobrze, ze nie jestem głodna )) Mam słabość do prawdziwego tiramisu (umiem robić ) Odpowiedz Link
itsnotme Re: słodkości 02.03.06, 12:26 mi tiramisu akurat srednio podchodzi, bo jest kawowe.. a jak ciasto robisz, masz przepisa na jakieś delikatne, które ładnie nasiąka? Odpowiedz Link
modrooka Re: słodkości 02.03.06, 12:44 To jak już upieczesz, nie zapomnij przynieść je tu i się z nami podzielić )) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: słodkości 02.03.06, 13:53 nieee tam kupuję biszkopty takie podłuzne "Sanu" chyba i układam. A kawa sie cudnie komponuje z kremem mascarpone i kakao na wierzchu. Ja generalnie za kawowymi smakami też nie przepadam, ale w tiramisu jest super Odpowiedz Link
itsnotme Re: słodkości 02.03.06, 15:20 dzikoozka napisała: > nieee tam kupuję biszkopty takie podłuzne "Sanu" chyba i układam. nie ma już porządnych kucharek na tym świecie) Odpowiedz Link
jakub_234 Re: słodkości 02.03.06, 13:20 To i mam teraz na cos apetyt no! APETYT NA CIEPLO: -nalesniki z serem -krokiety -pierogi ruskie APETYT NA ZIMNO: -lody bakaliowe -paczek -Pringelsy Zielone APETYT NA APETYT: -delikatny pocalunek taki, ze az serce szybciej bije -seks w wannie badz pod prysznicem -piknik z kobieta + zimne piwko + wiosna + laka + sloneczko Odpowiedz Link
suczka78 Re: słodkości 02.03.06, 13:30 Jestem za > APETYT NA ZIMNO: > -lody bakaliowe plus > APETYT NA APETYT: > -delikatny pocalunek taki, ze az serce szybciej bije Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: słodkości 02.03.06, 14:07 zapomniales o czyms: -piknik z kobieta + zimne piwko + wiosna + laka + sloneczko + prezerwatywa wzmagajaca dozniania przeciez dbamy o nierozprzestrzenianie sie HIV i innych strasznych wirusow) Odpowiedz Link
voker Re: słodkości 02.03.06, 18:33 Jesli sensowna itd i bierze tabletki, to mozna bez. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: słodkości 02.03.06, 18:55 jesli sensowna itpe i ma HIV od innego sensownego to zadne tabletki Cie nie uchronia Odpowiedz Link
voker Re: słodkości 02.03.06, 19:09 Sensowna, to taka ktora sie nie puszcza na prawo i lewo itd. Zawsze mozna zrobic testy Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: słodkości 02.03.06, 19:15 sensowna moze przespac sie z kims kto sie wydaje sensowny...tez z kolei z kims kto tez wydaje sie sensowny...a ten z kims kto juz raz zaszalal no ale sensowna moze tez miec pecha przy pobieraniu krwi testy chyba sa dobre...ale jakos nie znam zbyt duzo osob ktore je robi ja robie je co 3 miesiace jak zdaje krew Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: słodkości 02.03.06, 14:04 nie slabosc ale jak juz mam to jem az zjem...choc juz dawno nie jadlam..ale jak widze przed oczami to chce mi sie i jem az zjem..a jak nie ma to nie chce mi sie no: -michalki -owoce morza(te takie czekoladki) -czekoladki kawowe mimo ze nie cierpie kawy ale ja taka jestem, ze jak widze cos slodkiego....to lezy przedemna to jem az zjem do konca.....po ptostu nie moge miec tego w zasiegu reki Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: słodkości 02.03.06, 15:41 yyy, czy mozecie nie rozmawiac o slodyczach? ja jestem od nich uzalezniona, a powinnam przystopowac) Pauli -- I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the best. Odpowiedz Link
itsnotme Re: słodkości 02.03.06, 15:46 e tam, przystopować podwójna przyjemność: rozkosz podniebienia i radość podczas spalania Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: słodkości 02.03.06, 16:17 radosc podczas spalania? to stwierdzenie sprzeczne samo w sobie hmm, to znam tylko jedna taka czynnosc, ale podobno podczas jej wykonywania to jednak sie za duzo kalorii nie spala, chociaz sie mozna niezle zmeczyc Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa Odpowiedz Link
itsnotme Re: słodkości 03.03.06, 18:38 heart_of_ice napisała: > radosc podczas spalania? > to stwierdzenie sprzeczne samo w sobie > hmm, to znam tylko jedna taka czynnosc, ale podobno podczas jej wykonywania to > jednak sie za duzo kalorii nie spala, chociaz sie mozna niezle zmeczyc Regularne ćwiczenia są bardzo przyjemne a tak przy okazji. grasz w ogame albo coś podobnego? skąd ta sygnaturka? Odpowiedz Link
linka234 reasumując... 02.03.06, 16:02 bez słodkości nie da się żyć....wniostek prosty, acz trafny!!!więc wcinajmy i sapaljmy, apeluję Odpowiedz Link
kejcak Re: słodkości 02.03.06, 22:16 Wlasciwie to nie mam Jadam, ale nie za czesto. Tzn jak mi sie cos trafi gdzies to jem, ale moze ze 2x do roku mam akcje, ze widze cukiernie i wchodze sobie cos kupic, a moze i raz na rok A teraz przez post w ogole slodkiego nie jem Odpowiedz Link
anula001 Re: słodkości 07.03.06, 15:24 Uprzejmie prosze o nie wspominanie o slodyczach Odpowiedz Link
itsnotme Re: słodkości 07.03.06, 15:39 aaa tam, strzel sobie to: kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,-2849076,P_KOBIETA_PRZEPISY.html tylko jak ktoś słusznie na forum zauważył, zapomnij o galaretce, koniecznie polewa czekoladowa Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: słodkości 07.03.06, 15:42 mistrz cukiernik... chyle czoło mrr... Odpowiedz Link
itsnotme Re: słodkości 07.03.06, 15:49 ja tylko linka do przpeisu podałem powiedz komuś, to Ci zrobi Odpowiedz Link