02.04.06, 20:59
Matko jedyna,ale wczoraj się zbombardowałem.Ledwo żyję. Słabiutki jestem jak motorynka.O Jezu!
Obserwuj wątek
    • bogulo Re: Zdycham 03.04.06, 12:53
      a klina to nie laska? a lepiej jeszcze klina wraz z mlodym dziewczeciem
      • me-myself_and_i Re: Zdycham 03.04.06, 13:59
        skoro On taki zbombardowany, to co on temu dziewczęciu zaoferuje?? a klin to
        prosta droga do alkoholizmusmile
        • bogulo Re: Zdycham 03.04.06, 14:36
          co zaoferuje? no to juz owo dziewcze musi empirycznie sprawdzic big_grin
          a odnosnie tego klina, to jak glebiej przemysle temat wychodzi, ze poranny sex
          po wieczornym jest czysta droga do sexoholizmu, 5-cio czy nie daj panie kochany
          6-cio dniowy tydzien pracy jest czysta droga do pracoholizmu - wiec ja
          proponuje alkoholizm jako forme mniej meczaca, a i tak prowadzaca do zguby tongue_out
          • me-myself_and_i Re: Zdycham 03.04.06, 14:40
            prawda jest zatrważająca: człowiek nie może być wolny od uzależnień...ale
            sexoholizm-to przyjemność, pracoholizm -to mamonka(choć nie zawsze), a
            alkoholizm -jakie przynosi profity, hę??
            • bogulo Re: Zdycham 03.04.06, 14:54
              zaprawde powiadam Ci wielkie, glownie pozwala olac doimentnie wszystko, wiec
              ilosc problemow zatrwazajaco maleje, maleje takze libido, co powoduje
              uwolnienie sie od rozterek typu "czy bylem dobry", "czy bylo jej dobrze, czy
              zajebiscie dobrze" i innych takich pierdol, traci sie po drodze prawo jazdy
              wiec problem z utrzymaniem samochodu odchodzi w zapomnienie itd. itp.

a tak na powaznie, to klin jeszcze z nikogo alkoholika nie zrobil, alkoholik
              powstaje z pijaka, ktory nie umial pic uncertain
              • me-myself_and_i Re: Zdycham 03.04.06, 16:07
                i znów dorabianie ideologii do zwykłego zeszmacenia pod postacia upicia sięsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka