Dodaj do ulubionych

seks podczas ciąży

28.04.06, 12:45
czy Panowie naprawde jak my jestesmy w ciązy nie mają ochote na seks z nami?i
czy jak tak to jest to z powodu rozmiarow, wymiarow czy z obawy o dziecko?bo
jestem w ciązy i o seksie mysle 24godziny na dobesmile
Obserwuj wątek
    • jacko1971 Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 12:46
      mają mają...trzeba tylko odpowiednio się ułożyć wink
      • milutka007 Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 12:52
        To wiem,znam już chyba wszystkie pozycje jakie sa wskazane,ale facet mnie unika
        jak onia a najlepsze jest to ze wcale nie mam brzuchasad
        • jacko1971 Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 12:57
          ja korzystałem do woli i dla mnie to był najwspanailszy okres pod względem
          sexu, super go wspominam-zupełnie odwrotnie niż teraz...chyba koleja ciążę
          zapodam niedługo ha ha ha - moja rada weź faceta w obroty a zobaczysz że się
          wciągnie!
    • suczka78 Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 12:57
      to porozmawiaj ze swoim partnerem ,niech Ci wyjaśni dlaczego tak sie zachowuje
      sfrustrowana kobieta w ciąży z powodu braku seksu = uciekaj tam gdzie pieprz
      rośnie wink))
      do tego te buzujące hormony,okropna mieszanka
      • milutka007 Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 13:28
        A myslicie,ze dowiem sie prawdy?przeciez jak to dlatego ze nie jestem teraz dla
        niego atrakcyja to mi tego nie powie i zwali na obawy a obawy mozna w
        racjonalny sposob rozwiacsmile
        • suczka78 Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 13:34
          milutka007 napisała:

> A myslicie,ze dowiem sie prawdy?przeciez jak to dlatego ze nie jestem teraz
          dla
          >
          > niego atrakcyja to mi tego nie powie i zwali na obawy a obawy mozna w
          > racjonalny sposob rozwiacsmile

liczymy na Twoj urok i pomysłowość,nikt nie zna Twojego partnera tak jak Tywink
          na pewno masz jakiś wypróbowany sposób,życzę powodzenia wink)
        • roborobi Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 13:38
          Chyba po to założyliście związek, żeby mówić sobie prawdę?
          Poza tym, dlaczego uważasz, że nie jesteś atrakcyjna?
          • milutka007 Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 15:21
            a to są kompeksy ktorem mam od bardzo dawna pozatym dokładniej rzecz biorąc
            uwazam ze jestem nieatrakcyjna dla swojego faceta ogolnie to nie jest ze mna
            tak zlesmile
            • roborobi Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 18:09
              Więc nie rozumiem w czym problem, ale wiem o co Ci chodzi - bo każdy z nas
              przynajmniej oczekuje akceptacji i zrozumienia.
        • tygrysio_misio Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 13:39
          jesli nie masz brzucha to nie dlatego,ze nie jestes atrakcyjna...bo taka to
          mozesz dla niego byc za 5 miesiecy naprzyklad (jezeli on jest z tych co musza
          miec modelke bo z innymi to wstyd)

teraz to raczej sa zabobony i slogany zaslyszane..ale jak go przekonasz,ze to
          bezpieczne i ze wcale nie musisz byc cnotliwa 9 miesiecy bo tak trzba...i jak
          jeszcze potwierdzisz to dowodami (np zaprowadzisz do ginekologa albo dasz mu do
          reki fachowa literature) to pewnie przestanie myslec,ze teraz to masz siedziec
          i pierziec w stolek i nic nie wolno
          • suczka78 Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 13:48
            tygrysio_misio napisała:

> jesli nie masz brzucha to nie dlatego,ze nie jestes atrakcyjna...bo taka to
            > mozesz dla niego byc za 5 miesiecy naprzyklad (jezeli on jest z tych co musza
            > miec modelke bo z innymi to wstyd)
            >
            > teraz to raczej sa zabobony i slogany zaslyszane..ale jak go przekonasz,ze to
            > bezpieczne i ze wcale nie musisz byc cnotliwa 9 miesiecy bo tak trzba...i jak
            > jeszcze potwierdzisz to dowodami (np zaprowadzisz do ginekologa albo dasz mu
            do
            >
            > reki fachowa literature) to pewnie przestanie myslec,ze teraz to masz
            siedziec
            > i pierziec w stolek i nic nie wolno
            >
            >
            dobrze piszesz Tygrysiu,jeśli nie ma żadnych przeciwskazań zdrowotnych to nie
            ma przeszkód,
            btw ciąża to nie choroba wink
            • jacko1971 Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 13:52
              ciąża to najlepsza antykoncepcja !!!! wink i do tego jaka naturalna!
    • roborobi Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 13:17
      Myslę, że to z obawy o dziecko, ale możecie zawsze usiąść i porozmawiać o tym,
      nawet z ginekologiem wink.
    • lambert77 Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 14:36
      Jesteś w ciąży ale w ile jesteś w tej ciąży??
      Moja żona jest w w trzecim tremestrze i nie ma poprostu ochoty na seks... a
      muszę dodać że seks lubi jak hmmm koń owies ... ona sama teraz nie odczuwa
      potrzeby kochania się... Sam lubię seks ale poprostu szanuję rozumiem i kocham
      no może w innej kolejności to powinno być. Więc seksu nie ma... Ale najczęstszą
      obawą przynajmniej takie mam wrażenie jest strach o dziecko i żonę... stąd mogą
      być pewne opory u facetów.
      • milutka007 Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 14:40
        jutro zaczynam 17tydzień i mam brzuszek ale wczesniej mialam wklesly i teraz go
        poprostu troche widac.a co do seksu to przed ciązą troche go bylo ale ie
        powalajaco duzo a teraz to byl dwa tygodnie temu i trwalo to chyba 5min.czuje
        tak jak by on musial cos zrobic i postanowil to odwalic jak najszybciej sie da:
        ( a ja pozatym mialam wczesniej juz komleksy ze jestmnieatrakcyjna a teraz to
        juz kompletniesad
        • lambert77 Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 14:44
          Nie no w 17 tygodniu to i mojej żonie się chciało smile wierz mi minie Ci ochota
          za jakiś czas ... Pogadaj z mężem napewno ma jakieś obawy poczytajcie razem
          jakieś poradniki o ciąży i seksie może się chłopak poprostu zablokował...
          Najpierw z nim pogadaj może szczerze powie co się dzieje. Chociaż osobiście
          uważam że będzie ściemniał albo sam nie wie co się dzieje
          • tygrysio_misio Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 14:54
            moze to obawa ze "wsadza tam gdzie jest dziecko" i moze jak poczyta ksiazki o
            budowie kobiecych narzadow rodnych to mu przejdziesmile

a moze ma bokade spoleczno-religijno jakos tam...i uwaza,ze sex w czasie ciazy
            jest zwyrodnialstwem i zboczeniem
            • lambert77 Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 15:00
              I tak też może być, różnych ludzi nosi ziemia smile nie wszyscy są normalni. Ale
              wiecie co nie sądziłem że mogę tak dobrze znosić brak seksu smile najwyraźniej nie
              jestem meską egoistyczną szowinistyczną świnią której tylko jedno w głowie smile
              • tygrysio_misio Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 15:10
                mi tez dobrze szlo dlugo dlugo..tylko potem jak zaczelam to ciezko bylo znow
                wrocic do cnotliwosci..ale jakos juz sie przyzyczajam

wkoncu bycie oźiębłym wymaga cierpliwosci i zdecydowanej postawysmile

a co do tematy...jesli boi sie ze jego sperma zagraza dziecku to chyba nie
                probem pokazac mu,ze to bzdura..albo,ze jak "wsadzi" to moze zrobic krzywde cy
                cuś

jesli uwaza,ze to zboczenie to przesrane....tak samo ie da sie mu wcisnac,ze to
                jest normalne jak zatwardzialemu dwocie ktory uwaza,ze sex oralny jest
                obrzydliwy i ze "stukac" sie mozna tylko w domu, tylko jak nikogo niema, tylko
                po bozemu i tylko w nocysmile
                • milutka007 Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 15:18
                  ale ja proponowałam juz seks oralny,analny i ogolnie pieszczoty.przez jakis
                  czas on mial nawet ochote na oral ale ja jemu ale potem mu przeszlo.A teraz
                  robi sobie dobre oglądajac erotyki i zdjecia w necie sad
                  • lambert77 Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 15:21
                    No cóż współczuję pozostaje Ci już tylko zaopatrzyć się w jedynego zaufanego
                    gumowego przyjaciela każdej Pani Domu smile bo zaraz po diamentach to wibrator
                    jest najlepszych przyjacielem kobietywink
                  • tygrysio_misio Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 15:21
                    pogadaj z nim..moze to jakas niezrozumiala bariera psychiczna...a moze uwaza,ze
                    nie jest teraz odpowiednia chwila,zeby sie zabawiac...moze musisz poprostu mu
                    powiedziec,ze masz na to ochote i sie nie obrazisz jak bedzie jak do tej pory

nigdy nie wiadomo,czemu on nie chce...moze to da sie naprawic..ale musicie
                    pogadac wpierw

jak sobie pogadacie teraz to i potem bedzie wam latwiej i gadac o tym i sie
                    porozumiewac i wogole rozumiec siesmile
                  • suczka78 Re: seks podczas ciąży 28.04.06, 15:42
                    milutka007 napisała:

> ale ja proponowałam juz seks oralny,analny i ogolnie pieszczoty.przez jakis
                    > czas on mial nawet ochote na oral ale ja jemu ale potem mu przeszlo.A teraz
                    > robi sobie dobre oglądajac erotyki i zdjecia w necie sad

może przechodzi jakiś chwilowy kryzys.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka