maximilianna 12.06.06, 21:04 Kobiety lubią ale i mężczyźni też. Jakie najładniejsze komlementy usłyszeliście? Albo najbardziej oryginalne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maximilianna Re: Komplementy. 12.06.06, 21:13 Dobrze, to ja zacznę. Najbardziej oryginalny i który bardzo lubię. Pewien mężczyzna powiedział o mnie, że "gdybym była mężczyzną byłby ze mnie kawał skurwiela. Ratuje mnie to,że jestem kobietą". Cudowny Odpowiedz Link
maximilianna Re: Komplementy. 12.06.06, 21:21 Dla mnie to komplement Rzęsko. Dlaczego mężczyźni określani są skurwielami? W tym pozytywnym aspekcie? Bo dążą zawsze do wszystkiego, czego chcą i zazwyczaj to mają. I pewnie stąd te słowa. Dla mnie to był komplement i nadal jest. Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Komplementy. 12.06.06, 21:24 > Bo dążą zawsze do wszystkiego, czego chcą i zazwyczaj to mają. jesli tak by się ktoś wyraził to pewnie dla mnie tez by to był komplement. ale ten skurwiel nie spodobałby mi się... Odpowiedz Link
maximilianna Re: Komplementy. 12.06.06, 21:26 A mi się właśnie ten skurwiel spodobał, chyba najbardziej. Bo to też pokazuje pewne cechy charakteru takiego człowieka Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Komplementy. 12.06.06, 21:28 może i tak, ale ten 'skurwiel' ma też złe cechy... Odpowiedz Link
rzesa20 Re: Komplementy. 12.06.06, 21:25 ja słyszę takie typowe komplementy, nic szczególnie interesującego)) Odpowiedz Link
maximilianna Re: Komplementy. 12.06.06, 21:32 Ja też slyszę te typowe. I one są bardzo miłe i budujące. Np: przyjaciółka niedawno: " gdy będę już bogata zatrudnię Cię jako kucharza". Wypas Odpowiedz Link
rzesa20 p.s 12.06.06, 21:27 przypomniało mi się, że ostatnio kolega/już żonaty powiedział mi na gg, że jestem ideałem kobiety haha.... Odpowiedz Link