occasion 11.09.06, 19:22 i wszyscy obecni!!!!! zgłoście się!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia311 Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:30 A co to, kurde, musztra będzie? Padnij-powstań!! Odpowiedz Link
asiunia311 Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:41 Okazja, miła i na pewno ładna z Ciebie babka, ale nie obraź się - zupełnie mnie nie podniecasz...;-P Odpowiedz Link
occasion Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:43 hehehehe, a szkoda, bo ostatnio marzy mi się... żaruję, przytulę Cie bez podtekstów seksualnych <tulę> Odpowiedz Link
asiunia311 Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:45 No, przytulić się mogię)) Pomimo, żeś baba Dawno z Tobą nie rozmawiałam...Wszystko w porządku? Odpowiedz Link
occasion Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:46 czy w porzadku?!...jest do doopy, ale jakos musze to przezyc...najważnejsze, że strażnik nadal mnie chroni a jak u Ciebie? Odpowiedz Link
asiunia311 Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:51 Do doopy?...Tak źle?...A co z pracą? Strażnik, widzę, dalej w pogotowiu... To dobrze, przynajmniej masz oparcie U mnie? Chyba dobrze...Ostatnio - jak co roku o tej porze - pracy w cholerę, ale da się przeżyć...I mój Szanowny nawet już nie molędzi...)) Odpowiedz Link
occasion Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:56 z pracą...szukam bezskutecznie...wiem, że dopiero od 2 tygodni na serio, ale już się zaczynam łamać-zaliczyłam jedna rozmowę kwalifikacyjną, na druga jestem umówiona na 18. ogolnie kiszka... gdyby nie strażnik....ciesze się, że go mam dobrze, że masz prackę pieniadze będą Odpowiedz Link
asiunia311 Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 20:01 Na pewno Ci się uda...Nie trać wiary, to dopiero początek, a wiesz, jak w tym naszym durnym państwie jest...;-( Masz doświadczenie zawodowe, a to procentuje No, mam pracę, ale chyba czasami wolałabym być na etacie...Przynajmniej człowiek się tyle nie naharuje jak głupi...Ale nie narzekam, tylko czasami, bo nie wyobrażam sobie być czyjąś podwładną...Zresztą, nigdy nie byłam... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 19:59 za mną? za mna to kompletnie nikt nie tęskni...ale ściemniasz Odpowiedz Link
asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 20:02 Jak się to dopomina o komplementy!... Matce - Założycielce nie wierzysz?;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 20:26 ja juz chyba prawie nikomu nie wierzę nie lubię komplementów bo..uwazam ze 95% to nieszczere ściemy Odpowiedz Link
asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 20:32 Oho, ktoś tu ma zły humor...Mam sobie pójść i nie wnerwiać? Mów szczerze, nie będę się narzucać Z komplementami trochę racji masz, większość to puste słowa powiedziane w stylu "byle coś powiedzieć". Mimo wszystko nie można każdego z nich brać za złą monetę...Nawet ja, taki cynik, tego nie robię... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 20:41 no coś Ty! jaki zły humor! może nawet wprost przeciwnie.... być może szykuja mnie na dłuuugi wyjazd za kilka mscy....zobaczymy, ja jestem za! Odpowiedz Link
asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 20:45 No to dobrze, że jednak morduchna Ci się śmieje... Wyjazd??? Pewnie służbowy, co? Mam zazdrościć, czy jak? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 20:49 hmmmm staż taki....kilka mscy, jak zorganizuje to w ciekawe miejsce do ludzika który mnie sensownie nauczy, chyba że odgórnie tam gdzie kogos kcom akurat....zawsze alternatywą jest staż krajowy, niechętnie jednak widziany i w ostateczności...na takie krótkie jeździłem do Krakowa więc ...też sympatycznie bardzo Odpowiedz Link
asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 21:00 To fajna sprawa - przyjemne z pożytecznym... Mnie nikt na staż nie wyśle, chyba muszę sama coś pomyśleć, bo gnuśnieję... Rozumiem, że kroi się staż zagraniczny. Łapki zacierasz z radości? Bo a nuż może Ty pojedziesz? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 21:04 w tym rzecz że nikt nie chce!;-P młode panny bez dzieci maja chyba za duzo na głowach ;-P...własnie , a ja nie chce zgnuśnieć...chcę sie wyrwac stad bo mi tu od lat xle ...to byłby juz wielk krok! Odpowiedz Link
asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 21:13 Masz rację, skoro jest Ci źle, to należy coś z tym zrobić...W końcu życie ma się tylko jedno i należy przeżyć je tak, by jak najmniej żałować...Z drugiej strony, masz chyba do czego wracać, mimo wszystko... Ty, o tych młodych pannach to było do mnie??? Bo przetrawiam, czy się naburmuszyć, czy nie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 21:16 zobacz znowu gadasz jakbym sam to napisał nieee o pannach było tutejszych, które za wszelka cenę zapieraja sie kopytami... w koncu napisałem młode no nie?;-P Odpowiedz Link
asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 21:28 No patrz, znów się zgadzamy...Kiedy ja się nie chcę zgadzać, tylko poprzekomarzać!!! Dla zasady, o!;-P Skurczybyku Ty!!! To ja tu miła jestem, wprost ociekam słodyczą, a Ty taaaak?... Czekaj, młode panny nie chcą wyjechać, to pojedzie dziadzio Jacuś;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 21:34 no musiałem cos podpiąć żeby zacząć....dziadziuś po lifcie bedzie ....ze ho ho bedzie rwał ;-P Odpowiedz Link
asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 21:41 E, w Twoim wieku to nawet lift nie pomoże...;-P Najwyżej możesz wyrwać takie z nowym beretem na głowie Już wiem, gdzie ten staż...W Ciechocinku...w sezonie emerytalnym;-P Tylko nie zapomnij nowego tupecika!! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 21:57 no a o jakich ja niby pisałem? bez mohera nie ruszam panny! za młoda i niedoświadczona! w ciechocinku czy krynicy górskiej...to sa te miejsca...poza tym sama wiesz bo juz barchanowe majty masz spakowane i na walizkach siedzisz....sezon tuz tuż Odpowiedz Link
asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 22:03 jacko1971 napisał: > no a o jakich ja niby pisałem? bez mohera nie ruszam panny! za młoda i > niedoświadczona! Fetyszysta!!! Moher go kręci Babcie, miejcie się na baczności!!! > > w ciechocinku czy krynicy górskiej...to sa te miejsca...poza tym sama wiesz bo > juz barchanowe majty masz spakowane i na walizkach siedzisz....sezon tuz tuż:- ) Majty takie mam zawsze na podorędziu A nuż się coś wydarzy, a ja będę nieprzygotowana?;-P I nie kręć, bo wiem, że bez kalesonów nigdzie się nie ruszasz!!! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 22:13 ha ha ha jaki okrzyk...babcie...woła Asia patrząc w lustro...i jeszcze laską mi pogroziła, no! no kalesonki mam...coby dupsko nie przymarzło do ławeczki bo juz zimno jest na dworze...i wogóle mozna dostac juz skrętu jaj Odpowiedz Link
asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 22:20 jacko1971 napisał: > ha ha ha jaki okrzyk...babcie...woła Asia patrząc w lustro...i jeszcze laską mi > > pogroziła, no! Bo, Jacuś, w Twoim wieku, za MŁODE babcie się brać... Głowa siwieje, dupa szaleje;-PPP > > no kalesonki mam...coby dupsko nie przymarzło do ławeczki bo juz zimno jest na > dworze...i wogóle mozna dostac juz skrętu jaj Ale Ty te kalesonki nosisz nawet w 30-stopniowe upały Tak słyszałam Jakich jaj?;P Toż to wydmuszki i tyle Jaja - to brzmi dumnie;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 22:28 no i tak jest..głowa siwieje...a młode babcie? maja jeszcze powera a ich doswiadczenie wymiata...jak ci taka opowie że przedwojną to z chłopakiem z ułanów - na koniu!!! w galopie... to ho ho ..czapki z głów ;-P (sorki w Twoim przypadku moherek z główki);-P no fakt....nosiłem je tez w upały...dobrze izolują...czy to od ciepla czy od zimna...a jaja jednak mam..w koncu wystrugałem misia! Odpowiedz Link
asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 22:36 jacko1971 napisał: > no i tak jest..głowa siwieje...a młode babcie? maja jeszcze powera a ich > doswiadczenie wymiata...jak ci taka opowie że przedwojną to z chłopakiem z > ułanów - na koniu!!! w galopie... to ho ho ..czapki z głów ;-P (sorki w Twoim > przypadku moherek z główki);-P Jacuś, lecytynę Ci prawnuki kupiły, że tak Cię na wspominki wzięło?;-P Aż mi moher z wrażenia spadł!! a jaja jednak mam..w koncu wystrugałem misia! A ten znów swoje... Jednorazowy wyczyn, nie liczy się;-P Co innego cała horda Misiów... Odpowiedz Link
asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 22:50 Spadam do wyrka Powiedz ładnie Babci dobranoc Nie zapomnij przebrać kalesonów!!;-P Będą jak znalazł na rano;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 23:05 jak przebrać? ja w nich spać idę...zdebuje dopiero jak się zaczną kruszyć tu czy tam... dobranoc Asiu! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 22:52 no weź! tylko mohera nie przydepcz bo antenke se uszkodzisz ;-P hordaMisiów to po pobycie w tym Ciechocinku czy w krynicy na występach gościnnych może sie wysypać ;-P misia może wezme jako wzorzec....na pewno zwiększy to moje notowania i to znacznie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 23:27 a czemu nie? jak asia to Asia tyle że linka juz spi pewnie Odpowiedz Link
asia1911 Re: asia!!! 11.09.06, 23:34 no tak, kto późno przychodzi, ten sam sobie szkodzi Odpowiedz Link