11.09.06, 19:22
i wszyscy obecni!!!!! zgłoście się!!
Obserwuj wątek
    • skorpionica11 ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:28
      smile)tongue_out
      • asiunia311 Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:30
        A co to, kurde, musztra będzie?wink Padnij-powstań!!wink
        • occasion Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:38
          z kobietą??tongue_out
          • asiunia311 Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:41
            Okazja, miła i na pewno ładna z Ciebie babka, ale nie obraź się - zupełnie mnie
            nie podniecasz...;-P
            • occasion Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:43
              hehehehe, a szkoda, bo ostatnio marzy mi się...tongue_out żaruję, przytulę Cie bez
              podtekstów seksualnych <tulę>tongue_out
              • asiunia311 Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:45
                No, przytulić się mogięwink)) Pomimo, żeś babawink Dawno z Tobą nie
                rozmawiałam...Wszystko w porządku?smile
                • occasion Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:46
                  czy w porzadku?!...jest do doopy, ale jakos musze to przezyc...najważnejsze, że
                  strażnik nadal mnie chronismile

a jak u Ciebie?
                  • asiunia311 Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:51
                    Do doopy?...Tak źle?...A co z pracą?
                    Strażnik, widzę, dalej w pogotowiu...smile To dobrze, przynajmniej masz oparciesmile

U mnie? Chyba dobrze...Ostatnio - jak co roku o tej porze - pracy w cholerę,
                    ale da się przeżyć...I mój Szanowny nawet już nie molędzi...wink))
                    • occasion Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:56
                      z pracą...szukam bezskutecznie...wiem, że dopiero od 2 tygodni na serio, ale już
                      się zaczynam łamać-zaliczyłam jedna rozmowę kwalifikacyjną, na druga jestem
                      umówiona na 18. ogolnie kiszka...

gdyby nie strażnik....ciesze się, że go mamsmile

dobrze, że masz prackękiss pieniadze będąkiss
                      • occasion Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:58
                        ide do domusad

buzia
                      • asiunia311 Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 20:01
                        Na pewno Ci się uda...Nie trać wiary, to dopiero początek, a wiesz, jak w tym
                        naszym durnym państwie jest...;-( Masz doświadczenie zawodowe, a to procentuje
                        smile

No, mam pracę, ale chyba czasami wolałabym być na etacie...Przynajmniej
                        człowiek się tyle nie naharuje jak głupi...Ale nie narzekam, tylko czasami, bo
                        nie wyobrażam sobie być czyjąś podwładną...Zresztą, nigdy nie byłam...wink
                • maximilianna Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 12.09.06, 00:43
                  Jestem smile
      • occasion Re: ja nie asia :P ale zglaszam sie 11.09.06, 19:38
        kiss
    • jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 19:31
      siem zgłaszam....a o co chodzi?
      • occasion Re: asia!!! 11.09.06, 19:37
        jak to o co?? stęskniłam sie za Wamismile
        • jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 19:59
          za mną? za mna to kompletnie nikt nie tęskni...ale ściemniasztongue_out
          • asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 20:02
            Jak się to dopomina o komplementy!...wink

Matce - Założycielce nie wierzysz?;-P
            • jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 20:26
              ja juz chyba prawie nikomu nie wierzę uncertain
              nie lubię komplementów bo..uwazam ze 95% to nieszczere ściemy
              • asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 20:32
                Oho, ktoś tu ma zły humor...Mam sobie pójść i nie wnerwiać?smile Mów szczerze,
                nie będę się narzucaćwink

Z komplementami trochę racji masz, większość to puste słowa powiedziane w
                stylu "byle coś powiedzieć". Mimo wszystko nie można każdego z nich brać za złą
                monetę...Nawet ja, taki cynik, tego nie robię...
                • jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 20:41
                  no coś Ty! jaki zły humor! może nawet wprost przeciwnie....smile być może szykuja
                  mnie na dłuuugi wyjazd za kilka mscy....zobaczymy, ja jestem za!smile
                  • asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 20:45
                    No to dobrze, że jednak morduchna Ci się śmieje...wink Wyjazd??? Pewnie
                    służbowy, co? Mam zazdrościć, czy jak?wink
                    • jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 20:49
                      hmmmm staż taki....kilka mscy, jak zorganizuje to w ciekawe miejsce do ludzika
                      który mnie sensownie nauczy, chyba że odgórnie tam gdzie kogos kcom
                      akurat....zawsze alternatywą jest staż krajowy, niechętnie jednak widziany i w
                      ostateczności...na takie krótkie jeździłem do Krakowa więc ...też sympatycznie
                      bardzotongue_out
                      • asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 21:00
                        To fajna sprawa - przyjemne z pożytecznym...wink Mnie nikt na staż nie wyśle,
                        chyba muszę sama coś pomyśleć, bo gnuśnieję...wink
                        Rozumiem, że kroi się staż zagraniczny. Łapki zacierasz z radości?wink Bo a nuż
                        może Ty pojedziesz?wink
                        • jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 21:04
                          w tym rzecz że nikt nie chce!;-P młode panny bez dzieci maja chyba za duzo na
                          głowach ;-P...własnie , a ja nie chce zgnuśnieć...chcę sie wyrwac stad bo mi tu
                          od lat xle ...to byłby juz wielk krok!
                          • asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 21:13
                            Masz rację, skoro jest Ci źle, to należy coś z tym zrobić...W końcu życie ma
                            się tylko jedno i należy przeżyć je tak, by jak najmniej żałować...Z drugiej
                            strony, masz chyba do czego wracać, mimo wszystko...

Ty, o tych młodych pannach to było do mnie??? Bo przetrawiam, czy się
                            naburmuszyć, czy niewink
                            • jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 21:16
                              zobacz znowu gadasz jakbym sam to napisał wink

nieee o pannach było tutejszych, które za wszelka cenę zapieraja sie kopytami...
                              w koncu napisałem młode no nie?;-P
                              • asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 21:28
                                No patrz, znów się zgadzamy...Kiedy ja się nie chcę zgadzać, tylko
                                poprzekomarzać!!!smile Dla zasady, o!;-P

Skurczybyku Ty!!!wink To ja tu miła jestem, wprost ociekam słodyczą, a Ty
                                taaaak?... Czekaj, młode panny nie chcą wyjechać, to pojedzie dziadzio Jacuś;-P

• jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 21:34
                                  no musiałem cos podpiąć żeby zacząć....dziadziuś po lifcie bedzie ....ze ho ho
                                  bedzie rwał ;-P
                                  • asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 21:41
                                    E, w Twoim wieku to nawet lift nie pomoże...;-P Najwyżej możesz wyrwać takie z
                                    nowym beretem na głowiewink

Już wiem, gdzie ten staż...W Ciechocinku...w sezonie emerytalnym;-P Tylko nie
                                    zapomnij nowego tupecika!!wink
                                    • jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 21:57
                                      no a o jakich ja niby pisałem? bez mohera nie ruszam panny! za młoda i
                                      niedoświadczona!

w ciechocinku czy krynicy górskiej...to sa te miejsca...poza tym sama wiesz bo
                                      juz barchanowe majty masz spakowane i na walizkach siedzisz....sezon tuz tużsmile
                                      • asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 22:03
                                        jacko1971 napisał:

> no a o jakich ja niby pisałem? bez mohera nie ruszam panny! za młoda i
                                        > niedoświadczona!

Fetyszysta!!!wink Moher go kręcismile Babcie, miejcie się na baczności!!!wink

>
                                        > w ciechocinku czy krynicy górskiej...to sa te miejsca...poza tym sama wiesz
                                        bo
                                        > juz barchanowe majty masz spakowane i na walizkach siedzisz....sezon tuz tuż:-
                                        )

Majty takie mam zawsze na podorędziuwink A nuż się coś wydarzy, a ja będę
                                        nieprzygotowana?;-P I nie kręć, bo wiem, że bez kalesonów nigdzie się nie
                                        ruszasz!!!wink
                                        • jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 22:13
                                          ha ha ha jaki okrzyk...babcie...woła Asia patrząc w lustro...i jeszcze laską mi
                                          pogroziła, no!

no kalesonki mam...coby dupsko nie przymarzło do ławeczki bo juz zimno jest na
                                          dworze...i wogóle mozna dostac juz skrętu jajtongue_out
                                          • asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 22:20
                                            jacko1971 napisał:

> ha ha ha jaki okrzyk...babcie...woła Asia patrząc w lustro...i jeszcze laską
                                            mi
                                            >
                                            > pogroziła, no!

Bo, Jacuś, w Twoim wieku, za MŁODE babcie się brać...wink Głowa siwieje, dupa
                                            szaleje;-PPP

>
                                            > no kalesonki mam...coby dupsko nie przymarzło do ławeczki bo juz zimno jest
                                            na
                                            > dworze...i wogóle mozna dostac juz skrętu jajtongue_out

Ale Ty te kalesonki nosisz nawet w 30-stopniowe upaływink Tak słyszałamwink
                                            Jakich jaj?;P Toż to wydmuszki i tylewink Jaja - to brzmi dumnie;-P
                                            • jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 22:28
                                              no i tak jest..głowa siwieje...a młode babcie? maja jeszcze powera a ich
                                              doswiadczenie wymiata...jak ci taka opowie że przedwojną to z chłopakiem z
                                              ułanów - na koniu!!! w galopie... to ho ho ..czapki z głów ;-P (sorki w Twoim
                                              przypadku moherek z główki);-P

no fakt....nosiłem je tez w upały...dobrze izolują...czy to od ciepla czy od
                                              zimna...a jaja jednak mam..w koncu wystrugałem misia!smile
                                              • asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 22:36
                                                jacko1971 napisał:

> no i tak jest..głowa siwieje...a młode babcie? maja jeszcze powera a ich
                                                > doswiadczenie wymiata...jak ci taka opowie że przedwojną to z chłopakiem z
                                                > ułanów - na koniu!!! w galopie... to ho ho ..czapki z głów ;-P (sorki w Twoim
                                                > przypadku moherek z główki);-P

Jacuś, lecytynę Ci prawnuki kupiły, że tak Cię na wspominki wzięło?;-P Aż mi
                                                moher z wrażenia spadł!!wink

a jaja jednak mam..w koncu wystrugałem misia!smile

A ten znów swoje...wink Jednorazowy wyczyn, nie liczy się;-P Co innego cała
                                                horda Misiów...wink
                                                • asiunia311 Re: asia!!! 11.09.06, 22:50
                                                  Spadam do wyrkawink Powiedz ładnie Babci dobranocsmile

Nie zapomnij przebrać kalesonów!!;-P Będą jak znalazł na rano;-P
                                                  • jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 23:05
                                                    jak przebrać? ja w nich spać idę...zdebuje dopiero jak się zaczną kruszyć tu
                                                    czy tam...
                                                    dobranoc Asiu!
                                                • jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 22:52
                                                  no weź! tylko mohera nie przydepcz bo antenke se uszkodzisz ;-P

hordaMisiów to po pobycie w tym Ciechocinku czy w krynicy na występach
                                                  gościnnych może sie wysypać ;-P misia może wezme jako wzorzec....na pewno
                                                  zwiększy to moje notowania smile i to znacznie
    • asia1911 Re: asia!!! 11.09.06, 23:13
      ja też asia, ale to chyba nie do mniesad
      • jacko1971 Re: asia!!! 11.09.06, 23:27
        a czemu nie? jak asia to Asia smile tyle że linka juz spi pewnie
        • asia1911 Re: asia!!! 11.09.06, 23:34
          no tak, kto późno przychodzi, ten sam sobie szkodzisad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka