04.08.05, 09:19
Co robimy?
Przenosimy to wszystko na RDS, czy zostawiamy tutaj?
Obserwuj wątek
    • lolik2 Yavorze 04.08.05, 09:24
      jam nie Huaś, ale... na Borga!!! Ty się pytasz czy przenieść na RDS???!!!

w te pędy!
      • yavorius Loliczko 04.08.05, 09:59
        Ale ja nie mam jak :)

Mogę to wszystko przenieść na Cebulkę jeno!
        • huann Wy 04.08.05, 10:18
          a ja na Forum o Forumowiczach z Forum Muzyka a także o Forumowiczach z Forum
          Strawberry Fields (choć przez chwilę było to Forum Łódź, dawniej forum Precz z
          Gazetą Wyborczą !, dawniej forum Karaluch (ale to tylko dzisiaj)), ale tak
          naprawdę na co dzień jest to Forum o Forumowiczach z Forum Muzyka a także o
          Forumowiczach z Forum Strawberry Fields, (dawniej Forum o Forumowiczach z Forum
          Muzyka a także o Forumowiczach z Forum Nie Tylko Bitelsi (a jeszcze dawniej
          Forum o Forumowiczach z Forum Muzyka)).
          • yavorius My 04.08.05, 10:21
            Ale Huann, Ty możesz to wszystko przenieść na RDS? Bo ja nie :(
            • lolik2 Oni 04.08.05, 10:37
              Yavorze - to po co się pytasz czy przenosicie Jak nie Mojżesz?
              Huann - Jak Mojżesz to przenoś!
              • yavorius Właśnie. Huann! 04.08.05, 10:41
                Mojżesz?

Bo jak nie, to ja zrobię to po swojemu (mam już zgodę Rosoma).
                • huann ależ właśnie ojej! 04.08.05, 10:48
                  tylko na Forum o Forumowiczach z Forum Muzyka a także o Forumowiczach z Forum
                  Strawberry Fields (choć przez chwilę było to Forum Łódź, dawniej forum Precz z
                  Gazetą Wyborczą !, dawniej forum Karaluch (ale to tylko dzisiaj)), ale tak
                  naprawdę na co dzień jest to Forum o Forumowiczach z Forum Muzyka a także o
                  Forumowiczach z Forum Strawberry Fields, (dawniej Forum o Forumowiczach z Forum
                  Muzyka a także o Forumowiczach z Forum Nie Tylko Bitelsi (a jeszcze dawniej
                  Forum o Forumowiczach z Forum Muzyka))
                  • yavorius OK więc kochani: 04.08.05, 10:50

• yavorius (się wysłało samo) 04.08.05, 10:51
                      Za zgodą Rosomaka i Waszą, przenoszę niemal całą zawartość tego tu na Forum
                      Cebulkowe, a stamtąd Rosomak przeniesie całą zawartość na RDS w niedzielę. Na
                      głosy sprzeciwu czekam do 11:30 :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka