yavorius 04.08.05, 09:19 Co robimy? Przenosimy to wszystko na RDS, czy zostawiamy tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolik2 Yavorze 04.08.05, 09:24 jam nie Huaś, ale... na Borga!!! Ty się pytasz czy przenieść na RDS???!!! w te pędy! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Loliczko 04.08.05, 09:59 Ale ja nie mam jak :) Mogę to wszystko przenieść na Cebulkę jeno! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Wy 04.08.05, 10:18 a ja na Forum o Forumowiczach z Forum Muzyka a także o Forumowiczach z Forum Strawberry Fields (choć przez chwilę było to Forum Łódź, dawniej forum Precz z Gazetą Wyborczą !, dawniej forum Karaluch (ale to tylko dzisiaj)), ale tak naprawdę na co dzień jest to Forum o Forumowiczach z Forum Muzyka a także o Forumowiczach z Forum Strawberry Fields, (dawniej Forum o Forumowiczach z Forum Muzyka a także o Forumowiczach z Forum Nie Tylko Bitelsi (a jeszcze dawniej Forum o Forumowiczach z Forum Muzyka)). Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius My 04.08.05, 10:21 Ale Huann, Ty możesz to wszystko przenieść na RDS? Bo ja nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 Oni 04.08.05, 10:37 Yavorze - to po co się pytasz czy przenosicie Jak nie Mojżesz? Huann - Jak Mojżesz to przenoś! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Właśnie. Huann! 04.08.05, 10:41 Mojżesz? Bo jak nie, to ja zrobię to po swojemu (mam już zgodę Rosoma). Odpowiedz Link Zgłoś
huann ależ właśnie ojej! 04.08.05, 10:48 tylko na Forum o Forumowiczach z Forum Muzyka a także o Forumowiczach z Forum Strawberry Fields (choć przez chwilę było to Forum Łódź, dawniej forum Precz z Gazetą Wyborczą !, dawniej forum Karaluch (ale to tylko dzisiaj)), ale tak naprawdę na co dzień jest to Forum o Forumowiczach z Forum Muzyka a także o Forumowiczach z Forum Strawberry Fields, (dawniej Forum o Forumowiczach z Forum Muzyka a także o Forumowiczach z Forum Nie Tylko Bitelsi (a jeszcze dawniej Forum o Forumowiczach z Forum Muzyka)) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius (się wysłało samo) 04.08.05, 10:51 Za zgodą Rosomaka i Waszą, przenoszę niemal całą zawartość tego tu na Forum Cebulkowe, a stamtąd Rosomak przeniesie całą zawartość na RDS w niedzielę. Na głosy sprzeciwu czekam do 11:30 :) Odpowiedz Link Zgłoś