roman_j 06.02.11, 14:00 Niewiele warta ta wyszukiwarka. Wpisałem zestaw specyficznych haseł i w Google miałem 1060 wyników, a w tym cudzie techniki całe 5... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xorock Re: Guglaj incognito 06.02.11, 19:37 Przynajmniej testowanie zapytania jakie dałem nie zwracały na pierwszym miejscu spamu ceneo, skapiec itd. Odpowiedz Link Zgłoś
zeus_gromowladny Re: Guglaj incognito 06.02.11, 20:08 Co z tego, skoro dostawca internetu i tak ma wszystko w logach? Odpowiedz Link Zgłoś
hdk123 Re: Guglaj incognito 06.02.11, 23:44 duckduckgo.com jest fajniejsze i też nie szpieguje Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_talerz Re: Guglaj incognito 07.02.11, 00:19 Pewnie, że nie przechowują informacji o użytkowniku. On sam przechowuje informacje na swoim koncie, do którego mają dostęp :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujeksknerus Re: Guglaj incognito 07.02.11, 07:32 Nie ma czegos takiego jak "anonimowosc" w internecie. Jedyna opcja to lewy neetbook i karta sim bez abonamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
wujeksknerus Re: Guglaj incognito 07.02.11, 07:34 I dodam jeszcze, ze po netbooku zidentyfikuja miejscowke, wiec korzystanie w domu z bezpiecznego netbooka odpada. Tak samo jak posiadanie komorki przy sobie gdy z niego korzystamy. Odpowiedz Link Zgłoś
numees Re: Guglaj incognito 07.02.11, 08:40 @ wujeksknerus, ja coś takiego znalazłem wpisz tor Odpowiedz Link Zgłoś
wajego Re: Guglaj incognito 07.02.11, 11:08 Tia... Jako modem komóra kupiona w komisie w pierdziszewie, (po każdym użyciu wyjmuj baterię i zmieniaj aparat co kilka dni), netbook też z komisu, karta prepaid zmieniana codziennie. Łączenie z leśniczówek. Szanse namierzenia - małe. Pytanie tylko po co? Mania prześladowcza czy co? Odpowiedz Link Zgłoś