stivo5560 06.05.13, 07:45 Czy zna ktoś programik do kasowania cookies ? tych zwykłych oraz tych flashowych.... ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mon1ka123 Re: Program do kasowania cookies 06.05.13, 08:45 Każda przeglądarka internetowa posiada opcję czyszczenia plików cookies. Odpowiedz Link Zgłoś
stivo5560 Re: Program do kasowania cookies 06.05.13, 09:21 A można też usunąć flashowe pliki cookies ? o ile wiem to chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Program do kasowania cookies 06.05.13, 09:59 Explorer Windows lub lepiej jakiś sensowniejszy manager plików. Przy okazji można zablokować zapisywanie plików cookies. A jeśli ma być łatwiej, to program FlashCookiesView Nirsoftu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Program do kasowania cookies IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.13, 10:00 www.piriform.com/docs/ccleaner/ccleaner-settings/cleaning-flash-cookies www.piriform.com/ccleaner/builds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludmiła Re: Program do kasowania cookies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 22:06 Jak już powiedziano, każda przeglądarka ma opcje czyszczenia danych prywatnych, w tym i cookies. Przydadzą się też programy typu CCleaner. A poza tym, mam dość już tej "polityki cookies": www.facebook.com/MamDosycPolitykiCookies Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Program do kasowania cookies 07.05.13, 22:47 Gość portalu: ludmiła napisał(a): > Jak już powiedziano, każda przeglądarka ma opcje czyszczenia danych prywatnych... Ale tutaj problem jest z danymi Adobe Flash Playera, które również zapisują się na dysku, ale nie są plikami cookies (mimo popularnego określenia flash cookies) i potencjalnie mogą być użyte przez jakiegoś szkodnika. Można je usunąć ręcznie, zbiorczo przy pomocy kontrolki Flash Playera w panelu sterowania lub programów. Odpowiedz Link Zgłoś
stivo5560 Re: Program do kasowania cookies 08.05.13, 09:58 A ten się nadaje ? cookiesinfo.com/cookie_remover korzysta ktoś z was z niego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaloguj się Re: Program do kasowania cookies IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 10:58 Założyłeś ten temat żeby zareklamować program i myślisz, że jesteś taki sprytny. Nikt nie korzysta z jakiś podejrzanych programów. W poprzedniej odpowiedzi masz link do prostego darmowego programu CCleaner. Odpowiedz Link Zgłoś
stivo5560 Re: Program do kasowania cookies 08.05.13, 12:51 Nie wiem o czym piszesz, założyłem temat, żeby się dowiedzieć skąd wziąć taki program. Nie wypisuj bzdur "Gościu" Gość portalu: Zaloguj się napisał(a): > Założyłeś ten temat żeby zareklamować program i myślisz, że jesteś taki sprytny > . > Nikt nie korzysta z jakiś podejrzanych programów. > W poprzedniej odpowiedzi masz link do prostego darmowego programu CCleaner. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Program do kasowania cookies 08.05.13, 13:20 stivo5560 napisał: > założyłem temat, żeby się dowiedzieć skąd wziąć taki program. I dostałeś kilka najpopularniejszych rozwiązań. Ale akurat tej firmy ze Stargardu i jej programu chyba nikt na Forum nie zna, więc będziesz musiał wystąpić w roli testera. Natomiast nikt ci w ciemno nie powie, które z flash cookies należy skasować, a które są bezpieczne i mogą przechowywać coś użytecznego, więc po skasowaniu będziesz musiał zrobić to od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Program do kasowania cookies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 13:10 Przyznam że specjalnie pobrałam ten program i działa, mało tego, według mnie nie jest podejrzany jak piszesz... A może żal Tobie kolego , że to nie ty taki program zmontowałeś ? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moga Re: Program do kasowania cookies IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.13, 07:57 do ff cookieculler addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/cookieculler/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia do stivo5560 IP: *.free.aero2.net.pl 20.05.13, 21:30 kolego odezwij sie do mnie ma maila cleanmax@o2.pl mam prywatną sprawę Odpowiedz Link Zgłoś