adekeagle 17.02.05, 16:26 Witam!!! może ktoś mi powie jak skonfigurować outlooka żeby można było wysyłać wiadomości z worda i czy wogle jest taka opcja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sine.ira Re: konfiguracja outlooka 17.02.05, 16:32 Narzędzia (w głównym menu) > Opcje > zakładka Format poczty, trzeba zaznaczyć "Użyj programu Word do edytowania wiadomości" Odpowiedz Link Zgłoś
adekeagle Re: konfiguracja outlooka 17.02.05, 16:47 ale ja nie mam takiej zakładki w opcjach Odpowiedz Link Zgłoś
sine.ira Re: konfiguracja outlooka 17.02.05, 17:14 O, sorry, ta opcja jest chyba tyko w Microsoft Outlooku (a chyba nie ma jej w Outlook Expresie). Odpowiedz Link Zgłoś
adekeagle Re: konfiguracja outlooka 17.02.05, 17:22 szkoda, ale może wiesz jak to jest w outlooku express Odpowiedz Link Zgłoś
sine.ira Re: konfiguracja outlooka 17.02.05, 17:35 Wiesz, ja miałem kontakt tylko z MS Outlookiem. Z tego co się orientuję w Outlooku Expressie możesz chyba jedynie włączyć tekst w formacie HTML. To jest gdzieś w Opcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adekeagle Re: konfiguracja outlooka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 17:46 ok dzięki Odpowiedz Link Zgłoś