Dodaj do ulubionych

kamerka internetowa

30.03.06, 00:21
prosze o pomoc, dlaczego nie z kazdym moge sie zobaczyc przez kamerke? mam
kumpelke ktora widzi innych, ja tez widze innych, ale my dwie ani razu sie
nie widziałysmy? Czy i jak moge to pokonac? mam avasta, ktos wspomniał mi o
firewalu, ze nie wpuszcza, ale czy moge go wyłaczyc? bezpiecznie? jak to
zrobic?bardzo prosze o rade...
Obserwuj wątek
    • Gość: wafel23 Re: kamerka internetowa IP: *.crowley.pl 30.03.06, 07:06
      a jaki program uzywacie sprobujcie tego co jest wbudowany w windowsie czyli msn messenger
      • Gość: anasz Re: kamerka internetowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.06, 11:13
        hm nie mam go, mój informatyk usunął , jest podobno ... zreszta nie lubie,
        gadam tylko przez tlen i przez skype i ani tu ani tu nie widze sie z kilkoma
        tylko osobami, bo z reszta jest ok. Wiec chyba nie tu jest problem?????????
        Czekam wiec nadal na kogos kto ma inny pomysł.
    • Gość: anasz Re: kamerka internetowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.06, 21:38
      nie cjce mi sie wierzyć zeby nikt z forumowiczów nie miał takich doswiadczen, a
      wiec baaardzo prosze o jakas rade. Moze jak wyłaczyc tego firewala i gdzie go
      szukac w avaście?
      • Gość: Robert Re: kamerka internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 01:59
        Avast to program antywirusowy a firewall to zapora ogniowa przed atakami z
        sieci . Avast nie ma nic do twojej kamerki, pewnie przy pierwszym włączeniu
        kamerki miałaś pytanie od firewallla czy dopuścić , czy nie . Kliknełas nie
        będąc nie świadoma że zablokujesz kam i teraz jest tego wynik . Odblokuj w
        Firewallu w spisie programów zablokowanych i powinno byc ok! Chyba że to coś
        innego.
        • Gość: anasz Re: kamerka internetowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.03.06, 21:45
          ale ja nie wiem gdzie mam szukac tego firewala, dobrze odhacze, ale gdzie on
          jest?????w programie avast? poza nim? gdzie?pomóz mi go znalezc proszeeeee
          • Gość: Robert Re: kamerka internetowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:31
            Najlepiej to podać dziecku wszystko do rączki. A skąd ja mam wiedzieć czy Ty
            wogle masz Firewall?To nie ja klikam na tym kompie tylko Ty , wiec powinnaś
            wiedzieć czy masz zapore czy nie.Pozatym przeczytaj raz jeszcze co wcześniej
            napisałem o Avast!!!! (Avast program antywirusowy)
    • Gość: skypeman Re: kamerka internetowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 09:35
      przez skypa musisz widzieć skonfiguruj video na skypie jeszcze raz i wtedy
      spróbuj www.skype.com/intl/pl/helloagain.html a jak się nie znasz to
      dokładnie poczytaj na stronie.
      Jeżeli masz tlen i firewall to już gorzej.forum.o2.pl/temat.php?
      id_p=4725364 forum na temat kamery w tlenie.
      • Gość: anasz Re: kamerka internetowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.06, 20:29
        dzieki ci skypemanie, jestem zielona, a twoje wyjasnienia sa suuuuuper! dziekuje
        • Gość: skypeman Re: kamerka internetowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:37
          czyżby pomogło?
          jak masz jakiś problem to wal jak w dym ;)
          • Gość: anasz Re: kamerka internetowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.04.06, 19:37
            smutne, ale nie pomogło, no i ja nie znam angielskiego , wiec nie moge
            skorzystac z tego adresu! moze moja kamerka jest jakas? nie taka(mam creative)?
            • Gość: skypeman Re: kamerka internetowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:01
              a co ma angielski do cholery wspólnego s tą stroną,przeciez ona jest po polsku
              a jeżeli otwarłaby się po angielsku to mozna zmienić język.
    • Gość: niki Re: kamerka internetowa IP: 80.54.171.* 05.04.06, 18:48
      Ja mam SKYPE i też mam kłopot z kamerką.Nie wiem dlaczego. Spokojnie czekam-
      może coś im nie pasuje i poprawiają.
      • Gość: www Re: kamerka internetowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:38
        a ja mam kamerkę i widać super zawsze i wszystkich
        • Gość: anasz Re: kamerka internetowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.06, 23:24
          jesli tak jest , to zdradź prosze jak ty to robisz, bo ja nadal widuje tylko
          wybranych, a i wcale nie ja ich wybieram, chlip, chlip
          • Gość: www Re: kamerka internetowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 08:49
            może ustawienia prywatności są źle skonfigurowane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka