zack4u 17.05.06, 09:04 Czy wiecie co się dzieje z torrenty.org? Od wczoraj nie można się tam dostać? A szkoda, bo jest tam parę ciekawych rzeczy. Pzdr zack Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tylko dla IDIOTÓW Re: Torrenty.org - nie śmiga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 11:25 zack4u napisał: > Czy wiecie co się dzieje z torrenty.org? Od wczoraj nie można się tam dostać? > A szkoda, bo jest tam parę ciekawych rzeczy. Po 6 zł za SMS od każdego FRAJERA co się chce zarejestrować aby móc ściągnąć torrenta to dla tych Polaków mieszkających w USA co mają ten torrent.org to interes życia !!! Ja się nie rejestrowałem wysyłając SMS za 6 zł - PO CO ??? Gdzie indziej mam to samo (albo i więcej !) ZA DARMO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: Torrenty.org - nie śmiga 17.05.06, 12:32 To pokaż mi te gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko dla IDIOTÓW Re: Torrenty.org - nie śmiga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 17:26 marex59 napisał: > To pokaż mi te gdzie indziej Nie bądź IDIOTĄ !!! Przecież większość tych torrentów jest dostępna WSZĘDZIE gdzie są torrenty !!! I to DARMO !!! :) A jak nie umiesz znaleźć tych portali z torrentami to już twój problem. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: Torrenty.org - nie śmiga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.06, 21:36 zack4u napisał: > Czy wiecie co się dzieje z torrenty.org? Od wczoraj nie można się tam dostać? > A szkoda, bo jest tam parę ciekawych rzeczy. > > Pzdr > zack g**no tam jest - a placenie 6 pln to megaglupota - przyklady - www.seedler.org www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=11950 i tysiace innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko dla IDIOTÓW Re: Torrenty.org - nie śmiga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 07:59 Gość portalu: dominik666 napisał(a): > g**no tam jest - a placenie 6 pln to megaglupota - TAK WŁAŚNIE JEST !!! Ale nie każdy jest na tyle zaradny, że torrentów szuka gdzie indziej i to ZA DARMO ! :) DUPY WOŁOWE płacą po 6 zł za to co mogą mieć DARMO ! :( Odpowiedz Link Zgłoś