kromka 17.07.06, 13:40 Dlaczego internet nie działa?!! Czy ktoś zna jakieś szczegóły? Infolinia podaje info z automatu, że są jakieś "problemy"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: art Re: Co się dzieje z UPC - chello?!!! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:27 Coś chyba w szerszym wymiarze nawala w UPC. Telewizja działa dobrze, ale w radiu nie wszystkie stacje mi odbierają. Z chello nie korzystam, więc nie wiem jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Co się dzieje z UPC - chello?!!! 17.07.06, 22:03 na pewno cos nawalalo z netem wczoraj - info bylo nagrane na ich infolinii ale naprawili dosc szybko, chyba dwie godzinki i dziala ale moze nie wszedzie jeszcze? Pauli -- Mężczyźni sąz Marsa, a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Co się dzieje z UPC - chello?!!! 17.07.06, 23:37 Oświadczam, że w Wolnym Hanzeatyckim Mieście Gdańsk net via Chello działa bez zarzutu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oles Re: Co się dzieje z UPC - chello?!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.07.06, 23:22 UPC to marny dostawca multimediów.Najbardziej mnie wkurzało, że niby podnosili szybkość transmisji danych, ale to była lipa. Nigdy nie miałem nawet połowy szybkości deklarowanej. Poza tym mają limity i to już kompletne dno, bo po przekroczeniu limitu szybkość spada na cały miesiąc poniżej 32 kilobitów/sek.Dlatego zrezygnowałem. Jeszcze cichaczem podnieśli cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Co się dzieje z UPC - chello?!!! 19.07.06, 10:42 1/ Nie tylko osiąga deklarowaną prędkość, ale często ją przekracza - mam w umowie 3Mbps, a tu proszę: tinyurl.com/lx4nl 2/ Bzdura - jeżeli przekroczysz limit, to prędkość spada, ale do k o ń c a miesiąca, a nie przez c a ł y miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
michal714 Re: Co się dzieje z UPC - chello?!!! 20.07.06, 12:43 Uwaga! UPC Polska zdecydowało o zmianie ustawień sieci polegającej na wyłączeniu z eksploatacji serwerów proxy jako części usługi chello. Jednocześnie informujemy, iż wprowadzone zmiany nie mają wpływu na jakość korzystania z usługi chello. Podczas konfiguracji aplikacji internetowych należy stosować bezpośrednie połączenie z internetem bez wykorzystania serwera proxy. Odpowiedz Link Zgłoś