dalia.70 12.09.06, 20:24 Co mi się dziwnego stało ze stroną główną w IE. Tekst jest przesunięty w lewo, prawa strona ekranu jest pusta. Strona główna to: neostrada.pl. Czy ktoś umie coś poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: strona główna w IE 12.09.06, 23:12 1. Może chwilowo się rozjechała? Zdarza się. Gazeta.pl ostatnio też nie domaga. ;-] 2. Zmień sobie stronę na jakąś normalną. ;-] Nie musisz zdawać się na łaskę Tepsy, która wcisnęła Ci bez pytania swoją stronę "gratis". Możesz zmienić na Google, Gazetę, WP, Onet czy co Ci tam najbardziej odpowiada (menu Narzędzia -> zakładka Opcje internetowe). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytrec Re: strona główna w IE IP: 217.153.220.* 13.09.06, 01:10 Drobna rada na teraz i na przyszłość: przestać korzystać z IE. Firefox lub Opera o wiele lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 zmień na "pustą" i wyłącz sprawdzanie, czy IE jest 13.09.06, 02:25 domyślną pzeglądarką. Następnie zainstaluj Mozillę albo Operę i ustaw taką strone startową, jakiej najczęściej uzywasz. Stosowanie IE może być przyczyną wielu groźnych chorób. Odpowiedz Link Zgłoś
dalia.70 Re: strona główna w IE 13.09.06, 17:24 No dobrze, ja to właściwie wszystko wiem, ale mimo tego dziekuję za odpowiedzi. Używam IE zamiennie z Firefox i chciałabym bardzo, żeby strona Neostrady na IE działała dobrze.Może jeszcze ktoś coś poradzi? Na Firefoxie strona Neostrady jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś